Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω ειχα ακουσει παλια ενα τραγουδι που το ελεγε μια γυναικα και ειχε μεσα " i am sorry' date='so sorry" και " don't coming slats" ή " not coming back" Και ειχε λυπητερο ρυθμο. δεν μπορω να θυμηθω τιποτα αλλο, αλλα μου αρεσε παρα πολυ και συνεχεια το ψαχνω αλλα δεν μπορω ν ατο βρω πουθενα. αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα του ημουν ευγνομων. πρεπει να ειναι λιγο παλιο.

και επισης μπορω να βρω πουθενα το black velvet περικλη-μαργαριτας και το ποσο σε σκεφτομαι του περικλη? καθως και εκεινο που ειχε πει την πρωτη φορα με την νανσυ και οι καθηγητες νευριασαν, επειδη εκανε κατι χορευτικα..[/quote']

Μήπως ψάχνεις το Sorry της Natalie Cole; Κοίτα τους στίχους εδώ , ίσως να βοηθήσει.

Δημοσ.
οχι δεν ειναι αυτο. επισης δεν ειναι τα Howie Day - Sorry So Sorry ' date=' Dilba - I am sorry , new just a man - i'm sorry , Almadrava - I'm Sorry :(...

να παρει δεν το βρισκω με τιποτα!! ελεγε και κατι f u ck και στο refren ελεγε συνεχεια i am sorry, so sorry... i am sorry, so sorry και ξαφνικα ελεγε μια εντονη προταση με πολυ μπασο... pls!!

δεν εχει καμμια σχεση με αυτο της brenda lee, ειναι πιο απαλο, περισσοτερο παθος...[/quote']

Slut λέγεται το κομμάτι αλλά δεν θυμάμαι απο ποιά είναι.Αν δεν το βρείς ως το βράδυ θα το δω στο σπίτι και θα ποστάρω καλιτέχνιδα

Δημοσ.

paidia psaxnw ena rock tragoudi pou leei mia gunaika.einai gia tis tainies tou filmnet action zone.oxi twn nightwish,nomizw pws leei i wonder h kapws etsi.euxaristw.

Δημοσ.

paidia xerei mipos kaneis pos legetai ena tragoudi pou sto refrain leei "me tou iuda tou fili me prodoses"? paizei pou kai pou sto radiofono kai to tragoudaei adras. distixos den einai ena tou thalassoxori pou mou pan liges meres prin.

Δημοσ.
paidia xerei mipos kaneis pos legetai ena tragoudi pou sto refrain leei "me tou iuda tou fili me prodoses"? paizei pou kai pou sto radiofono kai to tragoudaei adras. distixos den einai ena tou thalassoxori pou mou pan liges meres prin.

Sorry ....αυτό με τον .......Ιούδα τώρα το πρόσεξα...

Βαλάντης -Κι είπες πως έκλαψες....

Από το νέο σιντί....

Δημοσ.
'Lush - Ciao![/b']' :)

Mετά από μπόλικη καθυστέρηση..[shame on me]..Ευχαριστώ πολύ!!:D

Παραθέτω άλλα τρία!

01

02

03

Είναι επίσης ένα τραγούδι με ακορντεόν αν θυμάμαι και η μελωδία φέρνει στο "Σαν παλιό σινεμά"...

Ένα ξένο με γυναικεία φωνητικά και επαναλαμβάνει πολλές φορές το highway...

Πολλά ρωτάω ε?

:roll: Ευχαριστώ! :D

Δημοσ.

Εγω θα βαλω ενα ευκολο αλλα δεν μπορω να το βρω

Καμένη γη

της αγάπης μου πάθος καφτό

κι ένα λουλούδι ξανανθίζει

μεσ' της ψυχής μου τον γκρεμό

Χαμένο φως

το νερό των άστρων σβηστό

κι ένα τραγούδι ξαναρχίζει

απ' της σιωπής μου το σκοπό

Φίλα με, φίλα με, φίλα με

ζωή μου και μη μιλάς

Χίλια μάτια μου καρδιά

ο χορός της δικής μου φωτιάς

Επαιζε παλια σε ενα σιριαλ στην νετ αλλα ποτε δεν μπορεσα να μαθω πιο ειναι

Αμα μου πει καποιος ονομα και τραγουδιστρια θα ημουν ευγνωμων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...