Blackie Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Hey, guys! Psaxnw ena kommati pou einai parwdia gia th nu metal skhnh, pernei tragoudia apo diaforous gnwstous nu metallers kai ta metatrepei se ena tragoudi fash stroumfakia Katalave kaneis poio lew?
bchris Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 α. λάθος τόπικ' date=' δες το Μουσική από διαφημίσεις/εκπομπές β. επίσης πριν ποστάρεις ακόμα κι εκεί μπορούσες να κοιτάξεις εδώ γ. για να μην κάνω τόσο τον αυστηρό και να σε γλυτώνω από το ψάξιμο, το κομμάτι λέγεται leave you far behind, καλλιτέχνη δεν θυμάμαι edit: υπάρχει όντως στη Μουσική από διαφημίσεις db Ευχαριστω και sorry, αλλα δεν είχα δει τα αλλα topics, και μολις ειδα αυτο WOW!!! λεω επιτελους θα το βρω ...
Natalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 edo kai ligo kairo paizei sto radiofono ena elliniko tragoudi pou to tragoudaei adras kai sto refrain leei nomizo "ma esy me xehases' date=' esy me petaxes, me tou iuda to fili me prodoses" i kati tetoio. xerei kaneis pos legetai kai poios to leei? (xero oti den imoun kai poli safis alla who knows?) efxaristo[/quote'] Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης - Δεν νοιάζεσαι
Socom Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 efxaristo poli natalia exeis mipos kai kamia idea gia to pou boro na to vro? psaxno sto dc++ alla den to vrisko pouthena
Costinio Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Αποκλείεται, εγώ το βρήκα στο dc++, άνετα κιόλας!!
Socom Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 pou to vrikes? ego kano search "thalassoxoris" kai sto angelos0 kai sto diko sou alla vrisko to "to forema to thalassi" kai kati alla tou fame story mono.
Goldhair Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Paidia kalispera.Thelw ti voitheia sas me ena housaki.mallon legetai drive me crazy alla den eimai sigouros kai den kserw ton kallitexni.padws leei "oooooooohhhhh mama see her(kati tetoio)...cause you drive me crazyyyyy". kai meta mpainei to beat.kamia idea????thanks
icedale Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Don't stand/stare baby, as always been Κάπως έτσι υποτίθεται πως πάει. Εάν το ξέρει κάποιος[και να το πεί], καλά θα είναι : )
WizeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά ψάχνω να βρω ένα Trance Remix του Paranoid... δεν έχω και πολλά άλλα στοιχεία... αλλά υποψιάζομαι ότι είναι το Paranoid Vs Ozzy - Paranoid ... μήπως μπορεί κάποιος να μου το στείλει ή να μου πει που θα το βρω ... help ρε παιδιά δεν το ξέρει κανείς?
lediaquaan Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Εδώ ένα ξένο τραγουδάκι για εύρεση!!:roll: Δεν ακούγεται και πολύ καλά...ηχογράφηση από ραδιόφωνο..
Natalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 efxaristo poli nataliaexeis mipos kai kamia idea gia to pou boro na to vro? psaxno sto dc++ alla den to vrisko pouthena Αν είσαι dc++ και με βλέπεις, τότε αν ψάξεις θα το βρεις. Έχω όλο το σιντί του....
Cristina Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Εδώ ένα ξένο τραγουδάκι για εύρεση!!:roll: Δεν ακούγεται και πολύ καλά...ηχογράφηση από ραδιόφωνο.. 'Lush - Ciao!'
lazaross Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 εγω ειχα ακουσει παλια ενα τραγουδι που το ελεγε μια γυναικα και ειχε μεσα " i am sorry,so sorry" και " don't coming slats" ή " not coming back" Και ειχε λυπητερο ρυθμο. δεν μπορω να θυμηθω τιποτα αλλο, αλλα μου αρεσε παρα πολυ και συνεχεια το ψαχνω αλλα δεν μπορω ν ατο βρω πουθενα. αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα του ημουν ευγνομων. πρεπει να ειναι λιγο παλιο. και επισης μπορω να βρω πουθενα το black velvet περικλη-μαργαριτας και το ποσο σε σκεφτομαι του περικλη? καθως και εκεινο που ειχε πει την πρωτη φορα με την νανσυ και οι καθηγητες νευριασαν, επειδη εκανε κατι χορευτικα..
TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 ^^ Το πρωτο που λες ισως ειναι Brenda Lee - I'm sorry
lazaross Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 οχι δεν ειναι αυτο. επισης δεν ειναι τα Howie Day - Sorry So Sorry , Dilba - I am sorry , new just a man - i'm sorry , Almadrava - I'm Sorry ... να παρει δεν το βρισκω με τιποτα!! ελεγε και κατι f u ck και στο refren ελεγε συνεχεια i am sorry, so sorry... i am sorry, so sorry και ξαφνικα ελεγε μια εντονη προταση με πολυ μπασο... pls!! δεν εχει καμμια σχεση με αυτο της brenda lee, ειναι πιο απαλο, περισσοτερο παθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.