insomniac_new Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 @Insomniac_newΓίνε πιο specific ρε man. Αν εννοείς πάντως το τραγούδι τέλους [ με τα σκυλάκια στο κάμπριο ] είναι το : Unique 2 - Iko thanks gia tio reply δυστυχώς δεν είναι αυτό ..τι να πω δεν γνωρίζω περισσοτερα στοιχεία για το song (νομίζω η μουσική αυτή ακουγότανε στις σκηνές δράσης της ταινίας) επίσης χρησιμοποιείται ενίοτε από διαφορες εκπομπες,ρεπορταζ κλπ...
billpeppas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 θα κοιτάξω μπας και βρω/θυμηθώ ποιό εννοείς.
insomniac_new Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 θα κοιτάξω μπας και βρω/θυμηθώ ποιό εννοείς. thnk a lot
Socom Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 edo kai ligo kairo paizei sto radiofono ena elliniko tragoudi pou to tragoudaei adras kai sto refrain leei nomizo "ma esy me xehases, esy me petaxes, me tou iuda to fili me prodoses" i kati tetoio. xerei kaneis pos legetai kai poios to leei? (xero oti den imoun kai poli safis alla who knows?) efxaristo
Socom Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 edo kai ligo kairo paizei sto radiofono ena elliniko tragoudi pou to tragoudaei adras kai sto refrain leei nomizo "ma esy me xehases, esy me petaxes, me tou iuda to fili me prodoses" i kati tetoio. xerei kaneis pos legetai kai poios to leei? (xero oti den imoun kai poli safis alla who knows?) efxaristo
WizeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά ψάχνω να βρω ένα Trance Remix του Paranoid... δεν έχω και πολλά άλλα στοιχεία... αλλά υποψιάζομαι ότι είναι το Paranoid Vs Ozzy - Paranoid ... μήπως μπορεί κάποιος να μου το στείλει ή να μου πει που θα το βρω ...
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Με συγχωρείς αγόρι μου... 'Solas' λέγεται το album...Ο καλλιτέχνης είναι ο Ronan Hardiman. Ψάξε στο DC++. Τί ακριβώς έχεις με τη Boo; Δεν έχω καταλάβει... TELIKA TO IXA STON DISKO MOU.xixi
bchris Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Λοιπον ψαχνω το κομματι που ακουγόταν (δυστυχως εχω καμποσο καιρο να το ακουσω) στην διαφημηση του Johnie Walker. Η διαφημηση ηταν με εναν τυπο που ετρεχε, και τον κυνηγαγανε... και στο τελειωνε με το "You can be an actor". Αν το ξερει κανεις, θα μου κανει μεγαλη χαρη ΤΙΑ
ekkli Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 α. λάθος τόπικ, δες το Μουσική από διαφημίσεις/εκπομπές β. επίσης πριν ποστάρεις ακόμα κι εκεί μπορούσες να κοιτάξεις εδώ γ. για να μην κάνω τόσο τον αυστηρό και να σε γλυτώνω από το ψάξιμο, το κομμάτι λέγεται leave you far behind, καλλιτέχνη δεν θυμάμαι edit: υπάρχει όντως στη Μουσική από διαφημίσεις db
NickTheGreek Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Psaxno na brw ena tragoudaki pou paizetai arketa teleutaia,akougetai sinexeia se ena apo ta simatakia tou BEST,arketa grigoro,me wraio rithmo.Oso gia ton stixo...den mou polifainontai agglika auta pou leei...akatalabistika! Den einai polles oi plirofories,alla an kapoios akouei Best pisteuw tha katalabei giati to paizei arketa.
ekkli Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 επειδή ακούω συνέχεια και σχεδόν μόνο best δώσε πιο πολλές info κ θα το βρούμε....... εναλλακτικά ρώτα στο foroum του best αλλά αν δεν δώσεις πιο πολλά στοιχεία δεν κόβω να σου απαντάνε ούτε εκεί :wink:
NickTheGreek Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Mmmm ta fwnitika einai antros...kai mallon oxi agglika,kati perierga san indoarabika mou akogontai.Den kserw ti allo na pw.Apo stixo den epiasa mia!
ekkli Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 μήπως εννοείς το καινούριο από thievery corporation ? warning shots λέγεται.
ekkli Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Nope!Auto einai saxlamara! λίγα βασικά για τους t.c. :twisted: είναι συγκροτηματάρα κατά τ'άλλα ακούω κι έχω το νου μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.