Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο άκουσα ένα rave κομμάτι που ακούγεται στην ταινία "Βασικό Ένστικτο" (Rave That Rhythm - Channel X). Και θυμήθηκα ένα επίσης rave κομμάτι που ακούγεται επίσης στην ίδια ταινία και παίζει στην σκηνή που η Σάρον Στόουν χορεύει με την φίλη της στο κλαμπ. Έχω κοιτάξει στο διαδίκτυο για τις λεπτομέρειες του soundtrack της ταινίας και κάθε άλλο παρά βοηθάνε... Ξέρεις κανείς για ποιο κομμάτι πρόκειτε;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμ , κόλησα.

Δεν μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο.

Πάντως είμαι 100% σίγουρος ότι δεν περιεχότανε το κομμάτι στην συλλογή Soundtrack της ταινίας.

Δημοσ.
Πριν λίγο άκουσα ένα rave κομμάτι που ακούγεται στην ταινία "Βασικό Ένστικτο" (Rave That Rhythm - Channel X). Και θυμήθηκα ένα επίσης rave κομμάτι που ακούγεται επίσης στην ίδια ταινία και παίζει στην σκηνή που η Σάρον Στόουν χορεύει με την φίλη της στο κλαμπ. Έχω κοιτάξει στο διαδίκτυο για τις λεπτομέρειες του soundtrack της ταινίας και κάθε άλλο παρά βοηθάνε... Ξέρεις κανείς για ποιο κομμάτι πρόκειτε;

'Latour - Blue' :)

Δημοσ.
'Saolas - Far Away' :)

Γίνεται merged με το 'Name That Tune'. :D

ama sou po oti den brika tipota apo ta 2.oute kan sto cddb.com den iparxoun.any more help?mipos ekanes kana orthografiko.kai bgale autin tin foto boo.mia sou leo baltin mia oxi.xexe.den mporo na blepo autin tin foto.

:( :( :( :(

Δημοσ.
ama sou po oti den brika tipota apo ta 2.oute kan sto cddb.com den iparxoun.any more help?mipos ekanes kana orthografiko.kai bgale autin tin foto boo.mia sou leo baltin mia oxi.xexe.den mporo na blepo autin tin foto.

:( :( :( :(

Με συγχωρείς αγόρι μου... 'Solas' λέγεται το album...

Ο καλλιτέχνης είναι ο Ronan Hardiman. :)

Ψάξε στο DC++. ;)

Τί ακριβώς έχεις με τη Boo; Δεν έχω καταλάβει... :(

Δημοσ.
Sto "The Spaghetti Incident?" oi Guns n' Roses eixan diaskeuasei to "Ain't It Fun". Psaxnw ton original kallitexni/group.

Euxaristw.

Σύμφωνα με το εσώφυλλο του CD...

Originaly recorded by The Dead Boys -1978

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...