Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα από Βορρά! 1 τραγουδάκι ψάχνω:

Λέει: Κι όταν χορεύεις μάτια μου μαζεύω τα κομμάτια μου μαζί σου υποκρίνομαι χαλί να με πατήσεις γίνομαι...[γαβ]:D

Αυτά!:roll:

Panos Kiamos - Otan xoreueis matia mou

Tha to vreis sto Live tou FIX sto CD2.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) Ena remix tou my number one me galvanize pou paizei polu twra teleutaia to kserete? To exw psaksei kai den mporw na to vrw, alla lew mipws exei kanena allo onoma pou den to kserw....

2) Ena galliko beat kommati pou paizei twra teleutaia mipws to kserete?!?!?!? (Ti zitaw kai egw..den exw kamia alli pliroforia gia to kommati oute kserw ta logia pou exei mesa...)

Δημοσ.
@lediaquaan

Κonstantinos Pantzis - Etsi

Ααχ ευχαριστώ πολύ πολύ! :D

@WaVe αυτό που λες δεν είναι αυτό που ψάχνω..αλλά το κατέβασα ψάχνοντας να βρω το τραγούδι!Ευχαριστώ όπως και να'χει!

Δημοσ.

Ενα τραγούδι ελληνικό που λέει

Μηνυμα σου αφήνω...πες μου τι θα γινω...

....

δεν έπαψα στιγμή να σ'αγαπώ...

Δημοσ.

ενα του μπουγα που λεει :

θα σου κανω το τραπεζι ,θα σου κανω το κρεβατι

θα καλεσουμε και φιλους ,να μας παρουνε και ματι

πως λεγεται;:)

Δημοσ.

Γιά δώστε μιά βοήθεια ρε παιδιά, γιατί έχω κολλήσει :P

Άκουσα ένα τραγούδι το απόγευμα και ενώ είμαι σίγουρος ότι το ξέρω, δε μπορώ να θυμηθώ ποιό είναι. Το Google δεν βοηθάει γιατί οι στίχοι που "έπιασα" δεν δίνουν αποτελέσματα. Δυστυχώς το sample δεν είναι μεγάλο γιατί άργησα να το ηχογραφήσω και την ώρα που το έβαλα άρχισαν να μιλάνε οι παρουσιαστές, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα το ξέρει.

Δημοσ.

Παλιό τραγουδάκι ανάμεσα στα οποία ακούγονται τα εξής:

Gimme your love and i will show u my passion

A woman's heart is full with pashion

The biger mistake that a man can make

ΥΓ. Έψαξα google αλλά τπτ δεν μου βγάζει...:roll:

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο :P

Ευχαριστώ. :)

Η πλάκα είναι ότι όταν είχε κυκλοφορήσει πριν 2,5 χρόνια το είχα ακούσει αμέτρητες φορές, αλλά μάλλον άρχισα να ξεχνάω εύκολα.

Δημοσ.

Ok, irthe i wra na testaroume tis gnwseis se 80's disco: :D:D:D

1) Unknown Artist: Da, da, da (to tragoudane kati Germanarades, an den apatomai)

2) Unknown Artist: Last Night A DJ Saved My Life

Gia to 2) exw mia entipwsi oti to paizei o Grandmaster Flash, alla den eimai sigouros.

Δημοσ.
2) Unknown Artist: Last Night A DJ Saved My Life

Gia to 2) exw mia entipwsi oti to paizei o Grandmaster Flash' date=' alla den eimai sigouros.[/quote']

Καλά το 2 είναι πασίγνωστο έχουν βγει ένα σωρό remix σε house! το αυθεντκό πάντως δεν ξέρω ποιος το λέει... Κάνε ένα search σε κάποιο p2p και κατέβασε όλα τα διαφορετικά artists. Λογικά θα είναι κάτω από 5 mb οπότε έχεις ήδη ένα καλό φίλτρο για να μην τα κατεβάζεις όλα!

Έτσι έψαχνα κι εγώ το Flashdance που τελικά το έλεγε η Irene Cara. Η ειρωνεία είναι ότι το είχα ήδη αλλά ούτε που το 'χα προσέξει ποτέ icon_brrr.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...