WaVe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Καλημέρα από Βορρά! 1 τραγουδάκι ψάχνω:Λέει: Κι όταν χορεύεις μάτια μου μαζεύω τα κομμάτια μου μαζί σου υποκρίνομαι χαλί να με πατήσεις γίνομαι...[γαβ] Αυτά!:roll: Panos Kiamos - Otan xoreueis matia mou Tha to vreis sto Live tou FIX sto CD2.
DarkOrion Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 1) Ena remix tou my number one me galvanize pou paizei polu twra teleutaia to kserete? To exw psaksei kai den mporw na to vrw, alla lew mipws exei kanena allo onoma pou den to kserw.... 2) Ena galliko beat kommati pou paizei twra teleutaia mipws to kserete?!?!?!? (Ti zitaw kai egw..den exw kamia alli pliroforia gia to kommati oute kserw ta logia pou exei mesa...)
lediaquaan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 @lediaquaanΚonstantinos Pantzis - Etsi Ααχ ευχαριστώ πολύ πολύ! @WaVe αυτό που λες δεν είναι αυτό που ψάχνω..αλλά το κατέβασα ψάχνοντας να βρω το τραγούδι!Ευχαριστώ όπως και να'χει!
dwarves Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Ενα τραγούδι ελληνικό που λέει Μηνυμα σου αφήνω...πες μου τι θα γινω... .... δεν έπαψα στιγμή να σ'αγαπώ...
the_maniac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 ενα του μπουγα που λεει : θα σου κανω το τραπεζι ,θα σου κανω το κρεβατι θα καλεσουμε και φιλους ,να μας παρουνε και ματι πως λεγεται;
Founes Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 re paidakia ena psilopalio R&B, gynaikeia fwnitika "I got my Party On..." kai meta benei nomizw o shaggy kai raparei... thanx in advance!!!
Costinio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 @ Founes: Shaggy feat. Chaka Khan - Get my party on
dim_b Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Γιά δώστε μιά βοήθεια ρε παιδιά, γιατί έχω κολλήσει Άκουσα ένα τραγούδι το απόγευμα και ενώ είμαι σίγουρος ότι το ξέρω, δε μπορώ να θυμηθώ ποιό είναι. Το Google δεν βοηθάει γιατί οι στίχοι που "έπιασα" δεν δίνουν αποτελέσματα. Δυστυχώς το sample δεν είναι μεγάλο γιατί άργησα να το ηχογραφήσω και την ώρα που το έβαλα άρχισαν να μιλάνε οι παρουσιαστές, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα το ξέρει.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Barry Adamson - Whispering Streets συμφωνα με το γουγλε γουγλε.
lediaquaan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Παλιό τραγουδάκι ανάμεσα στα οποία ακούγονται τα εξής: Gimme your love and i will show u my passion A woman's heart is full with pashion The biger mistake that a man can make ΥΓ. Έψαξα google αλλά τπτ δεν μου βγάζει...:roll:
dim_b Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ναι ρε γαμώτο Ευχαριστώ. Η πλάκα είναι ότι όταν είχε κυκλοφορήσει πριν 2,5 χρόνια το είχα ακούσει αμέτρητες φορές, αλλά μάλλον άρχισα να ξεχνάω εύκολα.
wizzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ok, irthe i wra na testaroume tis gnwseis se 80's disco: :D:D 1) Unknown Artist: Da, da, da (to tragoudane kati Germanarades, an den apatomai) 2) Unknown Artist: Last Night A DJ Saved My Life Gia to 2) exw mia entipwsi oti to paizei o Grandmaster Flash, alla den eimai sigouros.
Costinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 2) Unknown Artist: Last Night A DJ Saved My Life Gia to 2) exw mia entipwsi oti to paizei o Grandmaster Flash' date=' alla den eimai sigouros.[/quote'] Καλά το 2 είναι πασίγνωστο έχουν βγει ένα σωρό remix σε house! το αυθεντκό πάντως δεν ξέρω ποιος το λέει... Κάνε ένα search σε κάποιο p2p και κατέβασε όλα τα διαφορετικά artists. Λογικά θα είναι κάτω από 5 mb οπότε έχεις ήδη ένα καλό φίλτρο για να μην τα κατεβάζεις όλα! Έτσι έψαχνα κι εγώ το Flashdance που τελικά το έλεγε η Irene Cara. Η ειρωνεία είναι ότι το είχα ήδη αλλά ούτε που το 'χα προσέξει ποτέ
me_robas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 το 1ο πρέπει να είναι Trio-Da Da Da και το 2ο Sylk 130 - Last Night A DJ Saved My Life
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.