Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαρία η μελωδία μου θυμίζει πολυ το Famous blue raincoat του Leonard Cohen, που εχει τραγουδησει και η Γαλανη με τιτλο Τα κιτρινα φώτα.

Αλλα δε μου κολλαει απολυτα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ψάχνω ένα (μάλλον αραβικό) τραγούδι που παιζει πολύ στα club αυτό τον καιρό και μοιάζει πάρα πολύ με το μαγικά χαλιά του Πανταζή (ίσως είναι και διασκευή),tia.

Τελικά το συγκεκριμένο κομμάτι βρέθηκε;

Αν ξέρει κανείς ας πει πιο είναι...

Δημοσ.
Και τέλος, γνωρίζει κανείς ποιανού είναι το 'Give the fiddler a drum' σε tecnho version της περιόδου 1994-1995; Ψάχνω στο google και δεν βρίσκω τίποτε!

Απ'ότι κατάλαβα, το sample είναι από την εισαγωγή του τραγουδιού. Μήπως έχεις και κάποιο άλλο σημείο;

Ίσως να είναι από το album που είχαν βγάλει το 1995 οι Σουηδοί Rednex και έχει διαφορετικό τίτλο.

Δημοσ.
Απ'ότι κατάλαβα' date=' το sample είναι από την εισαγωγή του τραγουδιού. Μήπως έχεις και κάποιο άλλο σημείο;

Ίσως να είναι από το album που είχαν βγάλει το 1995 οι Σουηδοί Rednex και έχει διαφορετικό τίτλο.

Βασικά θεωρώ ότι δεν είναι οι Rednex. Την εποχή εκείνη άρχισαν την μόδα με techno-country ('βλαχοντίσκο' με άλλα λόγια) οι Rednex κι ακολούθησαν κι άλλοι. Στο απόσπασμα θα ακούσεις το κυρίως μέρος του 'Give The Fiddler A Drum' που δεν ξέρω ποιανού ή ποιανών είναι!

http://dl1.rapidshare.de/files/980571/243/GiveTheFiddler....mp3

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο κακός ήχος οφείλεται στο γεγονός ότι η συμπίεση έγινε στα 64kb).

Δημοσ.

Αν και η αρχή μου έφερε στο μυαλό το 'La Serenissima' από Rondo Veneziano (καμιά σχέση βέβαια...) η συνέχεια μου θύμισε το 'Friggin In The Riggin' το οποίο πολλοί έχουν διασκευάσει κατα καιρούς... :P

Σε ένα cd έχω 1-2 παρόμοια songs. Θα ψάξω να τα βρω και θα σου πω αν είναι κάποιο από αυτά. :)

Δημοσ.

Το τραγούδι υπάρχει με διάφορους τίτλους. Εκτός από το "Give the fiddler a drum" υπάρχει και ως "Dance all night with a bottle in my/your hand", ίσως και με άλλους. Πάντως δεν βρήκα πουθενά την παραμικρή αναφορά σε διασκευή techno.

Δημοσ.
@kage

Whitelabel - Prive (Side A1)

egrapses!!!

τα συγχαρητηρια μου...επρεπε να το ειχες ηδη γραψει για προταση,αν εχεις κ κανενα αλλο καλο πες το..

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κομμάτι που παίζει ψιλοσπάνια στα ραδιόφωνα (νομίζω στον Best), που είναι το θέμα της ταινίας Amelie (μάλλον είναι το La vals d'amelie, ή κάτι τέτοιο) αλλά σε φοβερό dance remix.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
Ψάχνω ένα κομμάτι που παίζει ψιλοσπάνια στα ραδιόφωνα (νομίζω στον Best)' date=' που είναι το θέμα της ταινίας Amelie (μάλλον είναι το La vals d'amelie, ή κάτι τέτοιο) αλλά σε φοβερό dance remix.

Καμιά ιδέα;[/quote']

i' to Grasskirt - J'y suis jamais alle pou eipe k o Fozzy i' apo luciano - untitled tin B1 ekdosi.alla kanena den einai dance.sto lew giati k egw to dance psaxnw

Δημοσ.

Καλημέρα από Βορρά! 1 τραγουδάκι ψάχνω:

Λέει: Κι όταν χορεύεις μάτια μου μαζεύω τα κομμάτια μου μαζί σου υποκρίνομαι χαλί να με πατήσεις γίνομαι...[γαβ]:D

Αυτά!:roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...