Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia exete akousei ayta kai mipos kserete pos legontai?

....splish splash i was taking a bath.......

...tutti frutti o lutti.........

(oldies)

kai ena pio beatato

........ mesa e te qiero mo........

thanx

Δημοσ.

1. 'Chubby Checker - Splish Splash' (Δες και από Jerry Lee Lewis. Το έχουν πει κι άλλοι...)

2. 'Elvis Presley - Tutti Frutti' (Δεν ξέρω ποια είναι η 1η εκτέλεση... Θα το βρεις και αυτό από πολλούς...)

:)

Αυτό το beatάτο... Κόλλησα τώρα! Νομίζω είναι του 1993...

Αλλά δεν μου 'ρχεται! Arg! :P

Δημοσ.

Η 1η εκτέλεση του Splish Splash είναι από τον Bobby Darin (αυτός το έχει γράψει) και η 1η εκτέλεση του Tutti Frutti είναι του Little Richard.

Εννοείται ότι και τα δύο έχουν διασκευαστεί από πάρα πολλούς.

Δημοσ.

kai ena pio beatato

........ mesa e te qiero mo........

thanx

Εεεεε... Τόσην ώρα! Θα έσκαγα! :P

'Barrista - Loca'

Μάλλον αυτό θέλεις... :)

Δημοσ.

loipon mias kai milame gia diaskeues prosfata akousa duo g@m@tes diaskeves to ena apo darude - i can feel the beat kai to allo apo to gnosto Can U Feel It. kserei kaneis tipota sugkekrimena ta akousa sto istioploiko cafe bar sto mikrolimano (;) an auto bohthaei)

Δημοσ.
loipon mias kai milame gia diaskeues prosfata akousa duo g@m@tes diaskeves to ena apo darude - i can feel the beat kai to allo apo to gnosto Can U Feel It. kserei kaneis tipota sugkekrimena ta akousa sto istioploiko cafe bar sto mikrolimano (;) an auto bohthaei)

Το remix στο darude πρέπει να είναι του Robbie Rivera

Τώρα στο can u feel it έχουν βγει άπειρα remix...

Πάντως στο ιστιοπλοικο καφέ δεν ημουνα εκεινη τη μερα icon_brrr.gif icon_brrr.gif icon_brrr.gif

Δημοσ.

Να'μαι πάλι! Λοιπόν αν θυμάστε είχα δώσει 2 samples προς αναγνώριση. Το πρώτο το βρήκα, μένει το 2ο να μου σημειώσει κάποιος ποιο είναι.

http://dl1.rapidshare.de/files/850221/243/MySample2.mp3

Και τέλος, γνωρίζει κανείς ποιανού είναι το 'Give the fiddler a drum' σε tecnho version της περιόδου 1994-1995; Ψάχνω στο google και δεν βρίσκω τίποτε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...