paschalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Γιες ! Συγκεκριμενα παει (μαλλον -στο περιπου) Γιορταζω γιορταζω μ'ακουτε που το φωναζω τις εννοιες στην ακρη βαζω θα διασκεδαζω ως το πρωι ... ,σωστα ?
greguar84 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Αυτό το κομμάτι είναι κατα κάποιο τρόπο η ελληνική έκδοση του How u remind me από Nickelback.Το τραγουδάει γυναίκα.Ξέρει κανείς?????
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Αυτό το κομμάτι είναι κατα κάποιο τρόπο η ελληνική έκδοση του How u remind me από Nickelback.Το τραγουδάει γυναίκα.Ξέρει κανείς????? Νομίζω ότι το λέει η Άσπα [ αυτό το ζώον που είχε βγεί από κάποιο FateStory ]
TheBoyFromSalina Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Άλκηστη Πρωτοψάλτη - Όλα αυτα που φοβάμαι (μαλλον πολυ καλυτερη απο ζωον) :grin:
wizzy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ksereis kaneis poia group diaskeuasan ta parakatw tragoudia: All that she wants (Ace of Base) Billy Jean (Michael Jackson) (kai oi dio diaskeues apo punk group, exw tin entipwsi pws einai oi NOFX alla den eimai sigouros) Stairway to Heaven (Led Zeppelin) se reggae ekdosi ? Thanks!
MariaTs. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Το All that she wants μήπως είναι sample σε κάποιο άλλο; Απ'όσο γνωρίζω δεν έχει διασκευασθεί σε punk εκδοχή, αλλά ούτε καν από κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Για το Βillie Jean, υπάρχει διασκευή από: Blackstreet, Bates. Από NoFX μόνο σε ringtones το βρίσκω! Το Stairway to heaven διασκευάστηκε από: Far Corporation (Pop-Rock), GS Incorporated (Hip-Hop), U2, Eric Clapton, Rolf Harris, Brave Combo. Ίσως η reggae εκδοχή που ψάχνεις να είναι από έναν από τους 2 τελευταίους. Δεν ξέρω αν βοήθησα, αλλά θα σε βοηθήσουν και οι mods επ'αυτού!
kage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 1)allo ena sample http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/399138 2)dance' date='house me gunaikeia bogghta pezei sta8era se polla club[/quote'] to 2 telika htan Louie Vega feat anane- Jungle Fever paromoio Yakooza - French Kiss αν εχει κανεις τιποτα αλλο ετσι με βογγητα ας γραψει το ενα κανεις?ειναι καλο τραγουδακι...
eltoro Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Αρχική Δημοσίευση από balabushΚαλησπέρα, άλλη μια βοήθεια βρε παιδιά!!!! Ψάχνω ένα κομμάτι , Ελληνικό , παίζει αρκετά στο MAD, και στο ρεφρέν λέει <δεν είμαι καν μία στατιστική ......> . Προς hip hop πάει το κομμάτι. Ευχαριστώ to psaxnw kai egw auto... :neutral: kamia idea??? :-? :-? Και έψαχνα να βρώ που είχα δεί να το ζητάνε... Ρόδες - Λόγια λόγια (Μια Στατιστική...)
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 MariaTs, δε ξέρω αν το έχεις βρει ήδη, αλλα το 2ο song που είχες στη λιστα είναι το : Chambre - Keep Holding on. Με το δικό μου το κομμάτι απο τα Φιλαράκια δεν είχα καμια τυχη so far.
MariaTs. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 MariaTs' date=' δε ξέρω αν το έχεις βρει ήδη, αλλα το 2ο song που είχες στη λιστα είναι το :Chambre - Keep Holding on. Με το δικό μου το κομμάτι απο τα Φιλαράκια δεν είχα καμια τυχη so far.[/quote'] Σ'ευχαριστώ πολύ. Κοίτα και τα Προσωπικά Μηνύματα σου.
Mixalakis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μήπως κάποιος γνωρίζει το παρακάτω κομμάτι??? Προφανώς πρόκειται για το 'Roxanne' αλλά απο ποιόν??? Edit: Κατάφερα και το βρήκα.... :grin: Είναι το 'El Tango De Roxanne' απο το OST του 'Moulin Rouge' ;-)
balabush Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Και έψαχνα να βρώ που είχα δεί να το ζητάνε... Ρόδες - Λόγια λόγια (Μια Στατιστική...) Σε ευχαριστώ eltoro , αυτό έψαχνα ;p
dwarves Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 @eltoro thanks.... sou exw steilei kai ena PM .....
MariaTs. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μήπως κάποιος γνωρίζει το παρακάτω κομμάτι???Προφανώς πρόκειται για το 'Roxanne' αλλά απο ποιόν??? Edit: Κατάφερα και το βρήκα.... :grin: Είναι το 'El Tango De Roxanne' απο το OST του 'Moulin Rouge' ;-) Στην ερμηνεία το οποίου συμμετέχουν αυτοί οι κύριοι: Ewan McGregor' date=' Jose Feliciano and Jacek Koman[/b']
webkazer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 kalispera paides bohthiste me kati pou mou irthe meta apo ena video diakopon pou eida psaxnw to tragoudi pou akougetai opoios kserei as pei ---->http://briefcase.pathfinder.gr/file/webkazer/33524/401619
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.