PETROS13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΞ ΛΑΞ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ.ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ....
teiher Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Υποκλίνομαι στο TheBoyFromSalina Τώρα η ερώτηση 4. Το ψάχνετε εναγονίως και δεν το έχετε βρει ακόμα: Αποκτά την απάντηση : Μια μπαλάντα του Charles Asznavour που ακούγεται σε μια ταινία με τη Simon Signoret. Όμως δεν έχω ιδέα από γαλλικά και δεν καταλαβαίνω γρι από τους στίχους. Δεν μπορώ να σας μεταφέρω ούτε λέξη!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 4. Το ψάχνετε εναγονίως και δεν το έχετε βρει ακόμα: Αυτη η ερωτηση εχει δικο της επισημασμενο θεμα πανω πανω στη σελιδα (Name that tune) ;-) Οσο για τον Aznavour... αν η ταινια ειναι παλια' date=' πιθανον το κομματι ναναι ενα απο αυτα [b']La boheme La mamma Il faut savoir[/b] Aν ειχες ο,τιδηποτε αλλο στοιχειο να δωσεις, θα ηταν πολυ χρησιμο.
Cristina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Αυτη η ερωτηση εχει δικο της επισημασμενο θεμα πανω πανω στη σελιδα (Name that tune) ;-) [...] Ακριβώς γι αυτό, τα posts σας μεταφέρθησαν στο σωστό θέμα.
kage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 thanks mixalh ayto einai 2))house,dance kati tetoio ,μπορει να ειναι κ παλιο γιατι το χω ξεχασει πως παει... running,running...everybody,lets get out there 3)allo ena sample (300kb) http://briefcase.pathfinder.gr/file/kage/16291/399138
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 U2 - The hands that built America Hail to thee dim_b!!! Ευχαριστώ :grin:
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Νέο sample 5 τραγουδιών! Κατεβάστε το και πείτε μου ποια είναι τα κομμάτια! http://dl1.rapidshare.de/files/912287/215/MyMusic.mp3
Cristina Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Νέο sample 5 τραγουδιών! Κατεβάστε το και πείτε μου ποια είναι τα κομμάτια!http://dl1.rapidshare.de/files/912287/215/MyMusic.mp3 1. 2. 3. 4. 2 Brothers On The 4th Floor - Dreams 5. Clubhouse - Living In The Sunshine Το 2ο δεν μπορώ να το θυμηθώ ρε γμτ... Αν δε σου απαντήσει το Αγόρι από τη Σαλίνα ή ο Μιχαλάκης (ή κάποιος άλλος ), θα κοιτάξω κάτι ξεχασμένα CDs μήπως και το βρω. Ζημιά μου έκανες πάλι... Μέσα στις αναμνήσεις... :roll:
lediaquaan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Παιδιά θυμάται κανείς ένα καλοκαιρινό τραγούδι παλιό δλδ πριν 3-4 χρόνια το άκουσα..Είναι χαρούμενο και μοιάζει η μουσική να βγαίνει από ξυλόφωνο..ή κάτι παρόμοιο..Αν κατάλαβε κανείς...ας με βοηθήσει! Ευχαριστώ! :roll:
dwarves Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα' date=' άλλη μια βοήθεια βρε παιδιά!!!!Ψάχνω ένα κομμάτι , Ελληνικό , παίζει αρκετά στο MAD, και στο ρεφρέν λέει <δεν είμαι καν μία στατιστική ......> . Προς hip hop πάει το κομμάτι. Ευχαριστώ [/quote'] to psaxnw kai egw auto... :neutral: kamia idea??? :-? :-?
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 γεια σας παιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω ενα παλιο τραγουδι των scraptown- δεκαετια 80'- το viva saxara oute στο kazaa η στο e mule to βρηκα ευχαριστω Κοίτα στα Προσωπικά Μηνύματα σου!
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 1.2. 3. 4. 2 Brothers On The 4th Floor - Dreams 5. Clubhouse - Living In The Sunshine Το 2ο δεν μπορώ να το θυμηθώ ρε γμτ... Αν δε σου απαντήσει το Αγόρι από τη Σαλίνα ή ο Μιχαλάκης (ή κάποιος άλλος )' date=' θα κοιτάξω κάτι ξεχασμένα CDs μήπως και το βρω. Ζημιά μου έκανες πάλι... Μέσα στις αναμνήσεις... :roll: [/quote'] Έχω εδώ και κάτι μήνες και μετατρέπω τραγούδια από κασσέττες σε mp3. Τα περισσότερα απ'το παρελθόν! Λοιπόν, μέχρι στιγμής εσύ και κάποιος άλλος χρήστης μου βρήκατε τα 3,4 και 5. Μένουν τα 2 πρώτα να μάθω ποια είναι. Ευχαριστώ Cristina!
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Βασικά ψάχνω και εγω εδώ και αρκετό καιρό για τον τίτλο / καλλιτέχνη ενος τραγουδιού...Ισως μπορείτε να με βοηθήσετε... Δεν εχω και πολλα στοιχεία. Είναι το τραγούδι που παίζει σε ένα επεισόδιο στα Φιλαράκια (season 6 επεισόδιο 15 the one that could have been) οταν η Monica (στη χοντρή εκδοχή της) χορεύει στο τέλος. Το τραγικό είναι ότι η σκηνή αυτή έχει κοπεί απο το DVD του season 6, και στην τηλεόραση την έχουν δείξει με δύο μουσικές επενδύσεις...Η μια είναι το "Shake your groove thing" των "Peaches and Herb". Η άλλη (η οποία είναι και αυτή που έδειξαν και εδω στην Ελλάδα) ειναι με το κομματι που ψάχνω... Εντελώς πιο upbeat απο το "Shake your groove thing". Τα (όσα) λόγια (στο κομματι) δε μπορω να τα ξεχωρίσω και ενδέχεται να μην ειναι στα αγγλικά...
MariaTs. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Βασικά ψάχνω και εγω εδώ και αρκετό καιρό για τον τίτλο / καλλιτέχνη ενος τραγουδιού...Ισως μπορείτε να με βοηθήσετε...Δεν εχω και πολλα στοιχεία. Είναι το τραγούδι που παίζει σε ένα επεισόδιο στα Φιλαράκια (season 6 επεισόδιο 15 the one that could have been) οταν η Monica (στη χοντρή εκδοχή της) χορεύει στο τέλος. Το τραγικό είναι ότι η σκηνή αυτή έχει κοπεί απο το DVD του season 6' date=' και στην τηλεόραση την έχουν δείξει με δύο μουσικές επενδύσεις...Η μια είναι το "Shake your groove thing" των "Peaches and Herb". Η άλλη (η οποία είναι και αυτή που έδειξαν και εδω στην Ελλάδα) ειναι με το κομματι που ψάχνω... Εντελώς πιο upbeat απο το "Shake your groove thing". Τα (όσα) λόγια (στο κομματι) δε μπορω να τα ξεχωρίσω και ενδέχεται να μην ειναι στα αγγλικά...[/quote'] Αν μας έδινες ένα απόσπασμα του κομματιού, ίσως μας διευκόλυνες περισσότερο!
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Αν μας έδινες ένα απόσπασμα του κομματιού, ίσως μας διευκόλυνες περισσότερο! Wow. Γρήγορη απάντηση και σωστή η παρατήρηση: Λοιπον εδώ είναι το link σε ένα απόσπασμα σε mp3 format (βασικά είναι όλο το τμήμα απο το τραγούδι που ακούγεται στο επεισόδιο). Edit 1: MariaTs gia to prwto tragoudi pou psaxneis koita edw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.