Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υποκλίνομαι στο TheBoyFromSalina

Τώρα η ερώτηση

4. Το ψάχνετε εναγονίως και δεν το έχετε βρει ακόμα:

Αποκτά την απάντηση :

Μια μπαλάντα του Charles Asznavour που ακούγεται σε μια ταινία με τη Simon Signoret. Όμως δεν έχω ιδέα από γαλλικά και δεν καταλαβαίνω γρι από τους στίχους. Δεν μπορώ να σας μεταφέρω ούτε λέξη!

Δημοσ.

4. Το ψάχνετε εναγονίως και δεν το έχετε βρει ακόμα:

Αυτη η ερωτηση εχει δικο της επισημασμενο θεμα πανω πανω στη σελιδα (Name that tune) ;-)

Οσο για τον Aznavour... αν η ταινια ειναι παλια' date=' πιθανον το κομματι ναναι ενα απο αυτα

[b']La boheme

La mamma

Il faut savoir[/b]

Aν ειχες ο,τιδηποτε αλλο στοιχειο να δωσεις, θα ηταν πολυ χρησιμο.

Δημοσ.
Αυτη η ερωτηση εχει δικο της επισημασμενο θεμα πανω πανω στη σελιδα (Name that tune) ;-)

[...]

Ακριβώς γι αυτό, τα posts σας μεταφέρθησαν στο σωστό θέμα. :D

Δημοσ.
Νέο sample 5 τραγουδιών! Κατεβάστε το και πείτε μου ποια είναι τα κομμάτια!

http://dl1.rapidshare.de/files/912287/215/MyMusic.mp3

1.

2.

3.

4. 2 Brothers On The 4th Floor - Dreams

5. Clubhouse - Living In The Sunshine

Το 2ο δεν μπορώ να το θυμηθώ ρε γμτ... :(

Αν δε σου απαντήσει το Αγόρι από τη Σαλίνα ή ο Μιχαλάκης (ή κάποιος άλλος :P),

θα κοιτάξω κάτι ξεχασμένα CDs μήπως και το βρω. :)

Ζημιά μου έκανες πάλι... :P :mrgreen:

Μέσα στις αναμνήσεις... :roll: :D

Δημοσ.

Παιδιά θυμάται κανείς ένα καλοκαιρινό τραγούδι παλιό δλδ πριν 3-4 χρόνια το άκουσα..Είναι χαρούμενο και μοιάζει η μουσική να βγαίνει από ξυλόφωνο..ή κάτι παρόμοιο..Αν κατάλαβε κανείς...ας με βοηθήσει!

Ευχαριστώ! :roll:

Δημοσ.
Καλησπέρα' date=' άλλη μια βοήθεια βρε παιδιά!!!!

Ψάχνω ένα κομμάτι , Ελληνικό , παίζει αρκετά στο MAD, και στο ρεφρέν λέει <δεν είμαι καν μία στατιστική ......> . Προς hip hop πάει το κομμάτι.

Ευχαριστώ :)[/quote']

to psaxnw kai egw auto... :neutral:

kamia idea??? :-? :-?

Δημοσ.
γεια σας παιδια

μηπως ξερετε που μπορω να βρω ενα παλιο

τραγουδι των scraptown- δεκαετια 80'- το viva saxara

oute στο kazaa η στο e mule to βρηκα

ευχαριστω

Κοίτα στα Προσωπικά Μηνύματα σου!

Δημοσ.
1.

2.

3.

4. 2 Brothers On The 4th Floor - Dreams

5. Clubhouse - Living In The Sunshine

Το 2ο δεν μπορώ να το θυμηθώ ρε γμτ... :(

Αν δε σου απαντήσει το Αγόρι από τη Σαλίνα ή ο Μιχαλάκης (ή κάποιος άλλος :P)' date='

θα κοιτάξω κάτι ξεχασμένα CDs μήπως και το βρω. :)

Ζημιά μου έκανες πάλι... :P :mrgreen:

Μέσα στις αναμνήσεις... :roll: :D[/quote']

Έχω εδώ και κάτι μήνες και μετατρέπω τραγούδια από κασσέττες σε mp3. Τα περισσότερα απ'το παρελθόν! Λοιπόν, μέχρι στιγμής εσύ και κάποιος άλλος χρήστης μου βρήκατε τα 3,4 και 5. Μένουν τα 2 πρώτα να μάθω ποια είναι. Ευχαριστώ Cristina!

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά ψάχνω και εγω εδώ και αρκετό καιρό για τον τίτλο / καλλιτέχνη ενος τραγουδιού...Ισως μπορείτε να με βοηθήσετε...

Δεν εχω και πολλα στοιχεία. Είναι το τραγούδι που παίζει σε ένα επεισόδιο στα Φιλαράκια (season 6 επεισόδιο 15 the one that could have been) οταν η Monica (στη χοντρή εκδοχή της) χορεύει στο τέλος.

Το τραγικό είναι ότι η σκηνή αυτή έχει κοπεί απο το DVD του season 6, και στην τηλεόραση την έχουν δείξει με δύο μουσικές επενδύσεις...Η μια είναι το "Shake your groove thing" των "Peaches and Herb". Η άλλη (η οποία είναι και αυτή που έδειξαν και εδω στην Ελλάδα) ειναι με το κομματι που ψάχνω... Εντελώς πιο upbeat απο το "Shake your groove thing". Τα (όσα) λόγια (στο κομματι) δε μπορω να τα ξεχωρίσω και ενδέχεται να μην ειναι στα αγγλικά...

Δημοσ.
Βασικά ψάχνω και εγω εδώ και αρκετό καιρό για τον τίτλο / καλλιτέχνη ενος τραγουδιού...Ισως μπορείτε να με βοηθήσετε...

Δεν εχω και πολλα στοιχεία. Είναι το τραγούδι που παίζει σε ένα επεισόδιο στα Φιλαράκια (season 6 επεισόδιο 15 the one that could have been) οταν η Monica (στη χοντρή εκδοχή της) χορεύει στο τέλος.

Το τραγικό είναι ότι η σκηνή αυτή έχει κοπεί απο το DVD του season 6' date=' και στην τηλεόραση την έχουν δείξει με δύο μουσικές επενδύσεις...Η μια είναι το "Shake your groove thing" των "Peaches and Herb". Η άλλη (η οποία είναι και αυτή που έδειξαν και εδω στην Ελλάδα) ειναι με το κομματι που ψάχνω... Εντελώς πιο upbeat απο το "Shake your groove thing". Τα (όσα) λόγια (στο κομματι) δε μπορω να τα ξεχωρίσω και ενδέχεται να μην ειναι στα αγγλικά...[/quote']

Αν μας έδινες ένα απόσπασμα του κομματιού, ίσως μας διευκόλυνες περισσότερο!;)

• Moderators
Δημοσ.
Αν μας έδινες ένα απόσπασμα του κομματιού, ίσως μας διευκόλυνες περισσότερο!;)

Wow. Γρήγορη απάντηση :)

και σωστή η παρατήρηση: Λοιπον

εδώ είναι το link σε ένα απόσπασμα σε mp3 format (βασικά είναι όλο το τμήμα απο το τραγούδι που ακούγεται στο επεισόδιο).

Edit 1: MariaTs gia to prwto tragoudi pou psaxneis koita edw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...