Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα παλιο αποκριατικο τραγουδι -που τωρα απλα το ξερουμε με την μουσικη- του οποιου οι στιχοι ειναι -νομιζω- αυτοι .

[...] Σαμπα χορευει η Αννα Μαρια, σαμπα χορευει και ο βασιλιας κλπ κλπ [...].

Ξερει κανεις τους στιχους του ?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το τραγούδι αυτό δεν είναι αποκριάτικο. :)

Ακουγόταν στα 60ς, στα τότε πάρτυ και έμεινε στα 80ς να καθιερωθεί στα αποκριάτικα παιδικά πάρτυ. :)

Συγκεκριμένα έλεγε 'Γιάνκα χορεύει και η Άννα-Μαρία'

Αν δεν βρίσκεις τα λόγια, ψάχνοντας στον Mr. Google και στο http://www.stixoi.gr, δεν ξέρω που θα μπορούσες να τα βρεις... :(

Λέγεται 'Jeronymo Yanka' και είναι των Forminx.

Δημοσ.

Hi,

ξερει κανενας το ονομα του τραγουδιου που παιζει προς το τελος της ταινιας (το τραγουδαει η νεραιδα);Εχει ρεφρεν "I need a hero"(δεν πιστευω να ειναι αυτος ο τιτλος;:))

Cya...

Δημοσ.

Είναι το Holding Out For A Hero της Bonnie Tyler. Στο soundtrack υπάρχει σε δύο εκτελέσεις, από τους Frou Frou και την ηθοποιό Jennifer Saunders που έκανε τη φωνή της νεράιδας.

Δημοσ.

Hello παιδιά.

Ενα τραγουδάκι ψάχνω, το άκουσα ένα μήνα πρίν περίπου στη μεταμεσονύκτια ζώνη του Best Radio (από Μάχη νομίζω).

Trance-άτο, "χτίζεται" σιγά-σιγά, με ένα πολύ κολλητικό και πορωτικό riff (όχι κιθάρα, synth είναι) και ένα κόψιμο στο οποίο μιλάει ένας τύπος και λέει μεταξύ άλλων: "...like a butterfly...".

Επίσης, δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά παίχτηκε στο desire club του Ηρακλείου Kρήτης το περασμένο Σάββατο (5/3) γύρω στις 6.(Αν ήταν κανείς σας εκεί!!!)

Ξέρω, δε δίνω πολλά στοιχεία αλλα ποιός ξέρει...

Thanks...

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω τους στίχους αλλά δεν μπορώ' αυτό σίγουρα θα με βοηθούσε να βρω περισσότερα για το τραγούδι στο google. Με 2-3 λέξεις που πιάνω όμως δεν γίνεται δουλειά. Κατεβάστε το sample και πείτε μου ποιο είναι το τραγούδι. :???:

http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=36Q970WYS0WXV1FHWIXI3P5GPP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...