paschalia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Ενα παλιο αποκριατικο τραγουδι -που τωρα απλα το ξερουμε με την μουσικη- του οποιου οι στιχοι ειναι -νομιζω- αυτοι . [...] Σαμπα χορευει η Αννα Μαρια, σαμπα χορευει και ο βασιλιας κλπ κλπ [...]. Ξερει κανεις τους στιχους του ?
Cristina Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Το τραγούδι αυτό δεν είναι αποκριάτικο. Ακουγόταν στα 60ς, στα τότε πάρτυ και έμεινε στα 80ς να καθιερωθεί στα αποκριάτικα παιδικά πάρτυ. Συγκεκριμένα έλεγε 'Γιάνκα χορεύει και η Άννα-Μαρία' Αν δεν βρίσκεις τα λόγια, ψάχνοντας στον Mr. Google και στο http://www.stixoi.gr, δεν ξέρω που θα μπορούσες να τα βρεις... Λέγεται 'Jeronymo Yanka' και είναι των Forminx.
paschalia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Αυτο .Δεν το εβρισκα γιατι εψαχνα σαν σαμπα κλπ κλπ . Θενκς Χριστινα . θα το ψαξω με την σωστη ονομασια
Erunildo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Hi, ξερει κανενας το ονομα του τραγουδιου που παιζει προς το τελος της ταινιας (το τραγουδαει η νεραιδα);Εχει ρεφρεν "I need a hero"(δεν πιστευω να ειναι αυτος ο τιτλος;) Cya...
dim_b Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Είναι το Holding Out For A Hero της Bonnie Tyler. Στο soundtrack υπάρχει σε δύο εκτελέσεις, από τους Frou Frou και την ηθοποιό Jennifer Saunders που έκανε τη φωνή της νεράιδας.
phadomas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Καλα βρερ παιδια κανεις δεν ξερει αυτο που πσαχνω εγω?
Cristina Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 phadomas, 1. Αν ήξερε κάποιος, φαντάζομαι θα σου απαντούσε. 2. Ρώτησες σε λάθος topic. Το σωστό είναι αυτό.
DarkOrion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Avant Gade - get Down na kanw mia diorthwsi. einai avantgarde - get down... thnx finn. I got it. Twra psaxnw to sugkekrimeno mix pou exw akousei...
Erunildo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Thanks dim...A kai sorry pou den egrapsa to post kateu8ian edo mesa...
Greenbez Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Kai egw psaxnw ena kommati,to titlo dld tis diafimisis tis UNICEF,jerete i klassiki i diafimisi me ena eidos mousikis kapws afrikanikis,an jerei kapoios...
sugardad Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Hello παιδιά. Ενα τραγουδάκι ψάχνω, το άκουσα ένα μήνα πρίν περίπου στη μεταμεσονύκτια ζώνη του Best Radio (από Μάχη νομίζω). Trance-άτο, "χτίζεται" σιγά-σιγά, με ένα πολύ κολλητικό και πορωτικό riff (όχι κιθάρα, synth είναι) και ένα κόψιμο στο οποίο μιλάει ένας τύπος και λέει μεταξύ άλλων: "...like a butterfly...". Επίσης, δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά παίχτηκε στο desire club του Ηρακλείου Kρήτης το περασμένο Σάββατο (5/3) γύρω στις 6.(Αν ήταν κανείς σας εκεί!!!) Ξέρω, δε δίνω πολλά στοιχεία αλλα ποιός ξέρει... Thanks...
MariaTs. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Προσπαθώ να καταλάβω τους στίχους αλλά δεν μπορώ' αυτό σίγουρα θα με βοηθούσε να βρω περισσότερα για το τραγούδι στο google. Με 2-3 λέξεις που πιάνω όμως δεν γίνεται δουλειά. Κατεβάστε το sample και πείτε μου ποιο είναι το τραγούδι. :???: http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=36Q970WYS0WXV1FHWIXI3P5GPP
Xvipes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 psaxnw k egw 2 kommatakia to prwto einai palio kommati http://briefcase.pathfinder.gr/file/Xvipes/33062/395537 anebasa tin eisagwgi apo to kommati x-up-c - gennimenos na katastrefi pou exoun to sample pou psaxnw egw to 2o einai kairnougio psilo Rnb pou sto refren leei "you're a miracle to shine/fine"(den mporw na katalabw) thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.