Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

The Rembrandts - Just The Way It Is, Baby

(Ναι, το I'll be there for you δεν είναι το μοναδικό τους γνωστό τραγούδι :P)

Δημοσ.
paidia poio einai to tragoudi : se poio theo....se poia agkalia....paradeisenia...

exei ena stil psiloxalara me antriki foni..elafros epeksergasmeni...

'Zante Dilemma - Χριστίνα' :)

Δημοσ.

θα ρωτήσω κάτι δύσκολο..

λοιπόν ψάχνω ένα τραγούδι που έπαιζε πέρισυ, ή πρόπερση, σε διαφήμιση της Coca Cola

στην συγκεκριμένη διαφήμιση ήταν μια παρέα στο μετρό(αργά το βράδυ) καλοκαίρι

Δημοσ.

ψάχνω ένα τραγούδι που έπαιζε σε clubs το καλοκαίρι.

μια γυναικεία φωνή λέει κάτι ακαταλαβίστικα και μετά "To The Queen Of Chinatown"

το έψαξα το τραγούδι έτσι αλλά ήταν ένα κομμάτι του 70 απ'ότι είδα στον τίτλο και έτσι δεν το κατέβασα. ξέρει κανείς ποιό είναι?

Δημοσ.

hi paidia

2 pragmata:

1)xerei kaneis pos legetai to 7o tragoudi apo to cd "peiratiko" pou eixe kikloforisei to kalokairi? (einai vasismeno sto "Infinity" tou GUru Josh)

2)psaxno edo kai ligo kairo to tragoudi "smalltown boy". oxi omos twn bronski beat. psaxno tin diaskevi pou exoun kanei kapoioi O.R.N. i sigekrimeni ekdosi vrisketai stin silogi "flashback 2" (2o tragoudi sto cd1). distixos omos den to vrisko opou kai na psaxo gia na to katevaso. exei kaneis kamia idea pou boro na to vro?

efxaristo

Δημοσ.

εχει τα λόγια στο ρεφρέν ...θάλασσες ...μια στιγμή κρατάει η χαρά μας ...σκάλωσε η ζωή στην πονηριά μας....πρέπει να είναι απο κάποιο φεστιβάλ τραγουδιού θέλω τίτλο και ερμηνευτή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Δημοσ.
εχει τα λόγια στο ρεφρέν ...θάλασσες ...μια στιγμή κρατάει η χαρά μας ...σκάλωσε η ζωή στην πονηριά μας....πρέπει να είναι απο κάποιο φεστιβάλ τραγουδιού θέλω τίτλο και ερμηνευτή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

'Ηλίας Κλωναρίδης - Θάλασσες' :)

Πολύ ωραίο τραγούδι! Εχω χρόνια να το ακούσω! Να 'σαι καλά που μας το θύμησες! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...