TheBoyFromSalina Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Ειναι σιγουρα 77 kb το wav αρχειο? Δεν μπορω να το ανοιξω. :?
lediaquaan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Ειναι σιγουρα 77 kb το wav αρχειο? Δεν μπορω να το ανοιξω. :? Ναι 77kb είναι..Για να βοηθήσω κι εγώ είναι dance κομματάκι, ανδρικά φωνητικά και πρέπει να λέει wish you dance love more let me know you better...Κάτι τέτοιο..!
insomniac_new Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδια ξέρει κανεις το παρακάτω τραγουδάκι πως λέγεται (76κ είναι γνώστη η μουσική αλλά δεν ξέρω ποιο είναι http://briefcase.pathfinder.gr/file/streamqqq/31528/375412
Silok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Eυχαριστώ πολύ Cristina billpeppa που postάρισα;
^BOOMBOOM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 μήπως ξέρετε ποιο είναι αυτό το κομμάτι? Εχω ανεβάσει ενα απόσπασμα απο ενα live set εδώ
TheBoyFromSalina Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Boomboom, ο Γουγλης μουπε οτι ψαχνεις το Higher than the sun των Primal scream.
^BOOMBOOM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 αυτό είναι, μπορώ να πώ πως αισθάνομαι άχρηστος, δεν σκέφτηκα τον γούγλη αν και πιο παλιά είχα βρεί τραγούδι απο στίχους. merci!
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 insomniac _new... an kai moy 8ymise yperbolika Massive Attack - Unfinished Sympathy.. den einai ayto..(ektos an einai allh ektelesh) den exeis ligo pio emgalo kommati na baleis??
^BOOMBOOM Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 insomniac_new εμένα το beat μου θύμισε Papua New Guinea απο FSOL, αν και η μελωδία δεν μοιάζει. Αυτό που έψαχνα εγώ τελικά ήταν το: Primal Scream - Higher Than the Sun (Higher Than the Orb Extended Extended Mix).mp3
kSiS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ξερει κανεις πως λέγεται το πιο καινουριο cd του Method Man ? επίσης αν ο(ή οι) DMX έχουν βγάλει κάνα cd, αν ναί τότε ποιο
or1onas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Geia xara se olous. Tis teleutaies 2 bdomades akouw ston rock fm (a8hna) ena poly wraio kommataki pou tragoudane san xorwdia (polles fwnes mazi) alla de mporw na bgalw eykola ta logia gia na psaxw sto google. X8es to brady to xanapetyxa k h typisa pou eixe ekpomph den eipe titlo alla eipe oti brisketai se mia nea syllogh me tragoudia pou periexoun th lexh 'song'. Leei se kanena sas tpt auto? Eyxaristw ek twn proterwn...
insomniac_new Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 insomniac _new...an kai moy 8ymise yperbolika Massive Attack - Unfinished Sympathy.. den einai ayto..(ektos an einai allh ektelesh) den exeis ligo pio emgalo kommati na baleis?? δυστυχώς όχι το τμήμα αυτό το έκλεψα από μια σείρα που έπαιζε στην tv
sotris99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι??? Υπάρχει ένα τραγούδι ελληνικό από άνδρα καλλιτέχνη που λέει: Την κοπελιά μου την λέν' Ελενιώ, την κοπελιά μου την λεν' Ελενιώ... Πώς είναι ο τίτλος του και από ποιον καλλιτέχνη ερμηνεύεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.