Fozzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Egw to thimamai pio disco omws... na katevasw k diana ross les? alla tha katevasw kai Jocelyn brown..apla giati exei fwnara! Thnx salina!! ti kommatara indeed porothika twra ain't no mountain hiiiiiigh enough
Cristina Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Paidia psaxnw ena tragoudi pou akousa se mia tainia...ths opoias to onoma mou diafevgei...Paizei h Susan Sarandon kai h Julia Roberts... h Sarandon exei 2 paidia' date=' einai arrwsth k tha paei apo karkino... kai h Julia einai mhtria twn paidiwn h opoia vohtha sigkekrimena thn korh pou exei provlima me ena agori sto sxoleio... Kati me "Zwh" exei na kanei o titlos... alla exw kollhsei Ayway... to tragoudaki pou zhtaw...to tragoudouse se kapoia fash ths tainias h Susan Sarandon mazi me ta dio ths paidia spiti.. kai xorevan kai gelousan... (xaraktiristikh skhnh) TO IDIO akrivws track... akougotan kai sto Hmerologio ths Bridget Jones se kapoia fash Psilo disco-eferne, k akougontousan polles fones mazi (gynaikeies) pithanotata mavres fwnes...alla den eimai sigouros Any ideas?[/quote'] ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ!!!!! @_@ Χθες το σκευτόμουν αυτό το τραγούδι με αφορμή ένα τραγούδι των Shirelles... Και πήγα να το ψάξω... Ακριβώς αυτήν την σκηνή!!!! Έχω πάθει shock τώρα...
Socom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 kathe mera stis 7 sto makedonia tv exei to "america's funniest home videos". xerei mipos kaneis pos legetai to tragoudi pou akougetai stous titlous telous? Efxaristo
Fozzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 hehehe Curisu akouse to..einai poly wraio tragoudaki
Cristina Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Το ξέρω το τραγούδι βρε Γιάννη... :**** Απλώς δεν θυμόμουν τίτλο... Το έψαχνε ένας φίλος μου πριν από 3-4 χρόνια και και ψάχνοντας εκείνο, βρήκαμε το 'Will U Still Love Me Tomorrow' και όπως προχθες ταχτοποιούσα κάτι φακέλους το θυμήθηκα και είπα να βρω τον τίτλο γιατί τον είχα ξεχάσει... Πωπω... Ήταν πολύ τρελλό αυτό, πάντως...
STEVEHACKER Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα σας. Ψάχνω ένα τραγούδι που είχε πει ο Γιάννης Μπέζος στη σειρά του Ant1 "Εκείνες και εγώ". Πιο συγκεκριμένα για όσους έβλεπαν και θυμούνται το εν λόγω serial, είχε πάει (ο Ζαχος) με τη Λιτσα σε ένα studio για odission και επειδή ο τραγουδιστής την έκανε για Τζαμάικα τον παρακάλεσαν να τραγουδήσει αυτός. Ένα μικρό μέρος από το τραγούδι είναι το ακόλουθο : Στις παράγκες στις παράγκες, πίσω από την Αγιά Σωτήρα, δύο μάγκες δύο μάγκες, ο Λιανός και ο Παχύς, εσκοτώσανε μια ψείρα εν βρασμώ ψυχής (2) Και το ρεφρενάκι Ντουγλερί και ντουγλερέα, κύριε κύριε εισαγγελέα ρίχτους στο γεντικουλέα, ντουγλερί και ντουγλερέα! Ένα ακόμη λαικό κομματι.........Αν κάποις γνωρίζει που μπορώ να το βρώ, plzzzz pm to me. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Tes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Ψάχνω ένα τραγούδι που άκουσα χθές στο ράδιο, ο σταθμός έπαιζε ψιλό Disco-80s κομμάτια (life αν δε κάνω λάθος ήταν ήταν ο σταθμός χθές το πρωί). Το τραγούδι ήταν αργό πολύ, μελαγχολικό κάπως χωρίς πολλά όργανα στη μουσική του, κυρίως drums ακούγονται πολύ έντονα. Ο τραγουδιστής επαναλαμβάνει συνέχεια τη φράση "Please save me" (ή σκέτο "save me" νομίζω) λεεί και κάτι άλλα ο στίχος αλλά δε κατάφερα να τα συγκρατήσω το χαρακτηριστικο πάντως ήταν το το "save me" που επαναλαμβανόταν συνέχεια μέσα σε μία άκρως μελαγχολική διάθεση. Ξέρω ότι τα στοιχεία που δίνω είναι πολύ λίγα αλλά όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Ευχαριστώ
G_Zisis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Γεια σας ! Μήπως ξέρει κανένας το τραγούδι που αρχίζουν τα ''Μαχαιρώματα'' του ANT1; Ευχαριστώ !
STEVEHACKER Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα σας. Ψάχνω ένα τραγούδι που είχε πει ο Γιάννης Μπέζος στη σειρά του Ant1 "Εκείνες και εγώ". Πιο συγκεκριμένα για όσους έβλεπαν και θυμούνται το εν λόγω serial, είχε πάει (ο Ζαχος) με τη Λιτσα σε ένα studio για odission και επειδή ο τραγουδιστής την έκανε για Τζαμάικα τον παρακάλεσαν να τραγουδήσει αυτός. Ένα μικρό μέρος από το τραγούδι είναι το ακόλουθο : Στις παράγκες στις παράγκες, πίσω από την Αγιά Σωτήρα, δύο μάγκες δύο μάγκες, ο Λιανός και ο Παχύς, εσκοτώσανε μια ψείρα εν βρασμώ ψυχής (2) Και το ρεφρενάκι Ντουγλερί και ντουγλερέα, κύριε κύριε εισαγγελέα ρίχτους στο γεντικουλέα, ντουγλερί και ντουγλερέα! Ένα ακόμη λαικό κομματι.........Αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να το βρώ, plzzzz pm to me. Ευχαριστώ προκαταβολικά Ρε παιδιά, κανείς δεν γνωρίζει?
-NetHawk- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Καλησπερα.Ψαχνω το τραγουδι που παιζοταν στην ταινια Ocean's twelve στη σκηνη οπου η "νυχτερινη αλεπου" χορευε με τα λειζερ....Ξερει κανεις πως λεγεται?
dim_b Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 ']Καλησπερα.Ψαχνω το τραγουδι που παιζοταν στην ταινια Ocean's twelve στη σκηνη οπου η "νυχτερινη αλεπου" χορευε με τα λειζερ....Ξερει κανεις πως λεγεται? http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=405480
Socom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Psaxno ena tragoudi pou akougetai stin arxi enos diafimistikou tou filmnet gia tis tainies pou tha provlithoun aftin tin xronia(oso akougetai to tragoudi paizodai aposmpasmatika skines apo aftes tis tainies). To stilaki thimizei Nightwish (pithanotata na einai kiolas). Efxaristo.
Cristina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Psaxno ena tragoudi pou akougetai stin arxi enos diafimistikou tou filmnet gia tis tainies pou tha provlithoun aftin tin xronia(oso akougetai to tragoudi paizodai aposmpasmatika skines apo aftes tis tainies). To stilaki thimizei Nightwish (pithanotata na einai kiolas). Efxaristo. Στο σωστό topic, έχει ειπωθεί. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=730945#730945
DJ_XLR8 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα! Ένας φίλος μου ψάχνει ένα κομμάτι που έπαιξε ο Μουρατίδης στο Πρωτοχρονιάτικο Fame Story. Δεν το είδα ούτε το άκουσα, οπότε θα σας δώσω τα στοιχεία που μου είπε. Είναι disco 80s και έχει στα φωνητικά τα παρακάτω: I want you, I think I love you Το ξέρω ότι δε σας δίνω πολλά στοιχεία, αλλά όπως είπα δεν το έχω ακούσει το κομμάτι. Ευχαριστώ.
dim_b Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δεν βλέπω fame story, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι το I Think I Love You των Partridge Family.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.