Socom Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 hi.. αναζητώ 2 τραγουδάκια που παίζουν πολύ συχνά σε clubs και σε καφετέρειες..το ένα είναι beataki και σε μια στιγμή σωπαίνει το τραγούδι και αρχίζει και παίζει το σφύριγμα απο το kill bill(1' date='2 δεν θυμάμαι). το άλλο είναι ένα ρεμιχ απο το τραγουδι του marilyn manson - sweet dreams αλλά σε dance εκτέλεση χωρίς δικούς του στίχους αλλά μίας γυναίκας.[/quote'] Νομίζω ότι το δεύτερο τραγούδι που ζητάς έιναι το Why των Shiny Grey. Για να βρεις τη διασκευή με τη μουσική του Sweet Dreams ψάξ' το ως Shiny Grey - Why (Bob's Le Dream Remix) στο DC++. (Και το original είναι πολύ καλό). Ελπίζω να βοήθησα. Υ.Γ.:Στο P.J.'s το έχεις ακούσει?
netter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Γεια! Ψάχνς ένα τραγουδάκι το οποίο έχω δει μόνο μια φορά σε video clip και συμμετεχει η Ειρήνη Μερκούρη και ένας νεαρός (που δεν είναι Έλληνας) και μέσα λέει "Την αγαπώ ...θα της πω ...." και διαφορα τέτοια... If anyone knows... Thanks in advance!~
mister_0101 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 mister_0101' date=' αν δεν κανω λαθος, τα εχεις ψιλομπερδεψει τα πραγματα. Για κοιτα[b'] C:Real - With or without you[/b] Edit: το original ψαχνω!! Ποιοι το ερμηνεουν ;;;
paschalia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Εβλεπα το ''οδυσσεια ενος ξεριζωμενου'' νο2 και ο Ξανθοπουλος καποια στιγμη τραγουδησε μια μπαλαντα το ''Σεβμεντιν'' ,την μισοελληνικη βερσιον γιατι την τουρκικη την τραγουδαει ο Καζαντζιδης . Ξερει κανεις αν υπαρχει αυτη η βερσιον εκτος της ταινιας ?
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 mister_0101' date=' αν δεν κανω λαθος, τα εχεις ψιλομπερδεψει τα πραγματα. Για κοιτα[b'] C:Real - With or without you[/b] Edit: το original ψαχνω!! Ποιοι το ερμηνεουν ;;; Δεν υπάρχει original. Απλώς έχει sample (είναι, δεν είναι sample...) από το 'Άνναμπελ (Ένα πρωινό)', από την ταινία 'Κορίτσα στον ήλιο'.
Carthago Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Γεια! Ψάχνς ένα τραγουδάκι το οποίο έχω δει μόνο μια φορά σε video clip και συμμετεχει η Ειρήνη Μερκούρη και ένας νεαρός (που δεν είναι Έλληνας) και μέσα λέει "Την αγαπώ ...θα της πω ...." και διαφορα τέτοια... If anyone knows... Sarbel - Se pira sovara
Carthago Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 kSiS έγραψε: hi.. αναζητώ 2 τραγουδάκια που παίζουν πολύ συχνά σε clubs και σε καφετέρειες.. το ένα είναι beataki και σε μια στιγμή σωπαίνει το τραγούδι και αρχίζει και παίζει το σφύριγμα απο το kill bill(1,2 δεν θυμάμαι). Farolfi - Who kills Bill
netter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Γεια! Ψάχνς ένα τραγουδάκι το οποίο έχω δει μόνο μια φορά σε video clip και συμμετεχει η Ειρήνη Μερκούρη και ένας νεαρός (που δεν είναι Έλληνας) και μέσα λέει "Την αγαπώ ...θα της πω ...." και διαφορα τέτοια... If anyone knows... Sarbel - Se pira sovara Thanks a lot!!!
kSiS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Socom, & Carthago, thx θα τα κοιτάξω και θα σας πω.. Υ.Γ.:Στο P.J.'s το έχεις ακούσει? φίλε δεν ξέρω για ποιό πράγμα μου μιλάς..
The_player Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 To aythentiko pantos einai to gnosto apo toys Eurythmics - Sweet Dreams me th fonh ths Annie Lennox
callahan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται ένα κομμάτι που λέει "on and on the rain will fall like tears from a star" Δεν εννοώ την εκτέλεση του Sting. Ψάχνω μια άλλη που θυμίζει πολύ Barry White (έχει και γυναικεία φωνητικά στο ρεφρέν)
dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Το τραγούδι λέγεται Fragile. Αν σου μοιάζει με Barry White, μάλλον εννοείς την εκτέλεση του Isaac Hayes
Ulticool Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα! Ψάχνω ενα παλιό τραγούδι (1980 περίπου) που είναι ενα ντουέτο άντρας (μάλλον μαύρος απ τη χροιά της φωνής) με γυναίκα και τραγουδάνε ενα Dance ρυθμικό κομματάκι που λέει "I'm gonna love you forever' date=' nothing will keep us apart" στο ρεφραίν. [/quote'] Jimmy Ruffin & Jackson Moore - I'm Gonna Love You Forever Αυτό είναι! Σ ευχαριστώ φίλε! Να σαι καλά!
SeKoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Γεια ψάχνω δύο τραγουδάκια: 1) RnB ρυθμός : "When you get out of jail , I 'll be waiting , honey i swear I 'll be there..." 2) Ψιλό - Latin House?: "Loving you , kissing you ,baby... feeling you deep in my ??heart h soul?? " υπάρχουν κάποια solo κιθάρας ανάμεσα στα refren.
callahan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Το τραγούδι λέγεται Fragile. Αν σου μοιάζει με Barry White, μάλλον εννοείς την εκτέλεση του [b']Isaac Hayes[/b] Αυτή την εκτέλεση έψαχνα. Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.