Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

psaxno 2 palia tragoudia to ena eina xeno to leei ena antras kai .... "change your heart and look around you.........i need your lovin ......"

kai to allo einai elliniko kai leei

"Min rotas to giati i agapi afti exei tora teliosei ... i agapi i tosi..."

Psaxno tis protes ekteleseis kai oxi diaskeues

Thanks anyway

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

psaxno 2 palia tragoudia to ena eina xeno to leei ena antras kai .... "change your heart and look around you.........i need your lovin ......"

Μάλλον λες για το 'Everybody's Got To Learn Sometime' του Beck. :)

Αν ναι, η 1η εκτέλεση είναι από The Korgis. :)

Δημοσ.

Hi guys

Ψάχνω ένα κομμάτι που ακουγόταν σε ένα από τα τελευταία (κατά πάσα πιθανότητα στο τελευταίο) επεισόδια της σειράς "Είσαι Το Ταίρι Μου". Στην σκηνή που ακουγόταν ο Παναγιώτης είχε σαλέψει (νομίζω ότι ήταν όταν έμαθε ότι τον κεράτωνε η γυναίκα του) και ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει (νομίζω) με ένα περίστροφο που είχε βρεί σε ένα συρτάρι ενός από τα δωμάτια του πρώτου ορόφου.

Το τραγούδι είναι σίγουρα ξένο, χωρίς λόγια και σχετικά γνωστό (το έχω ακούσει κατά καιρούς στην τηλεόραση).

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μάλλον λες για το 'Everybody's Got To Learn Sometime' του Beck. :)

Αν ναι' date=' η 1η εκτέλεση είναι από [b']The Korgis[/b]. :)

Auto einai thanks a lot ... to epsaxna san trelos

Δημοσ.
paidia einai ena tragoudi ellhniko...

to tragoudaei gyneka....

se kapoia fash leei synexeia

A a a a a kai meta kati alla

san thoedosia tsatsou mou fenete

an kserete titlo kai tragoudistria tha xarw na mou to peite

:roll: :roll: an mporouse na gineis ligo pio safis.... :roll: :?: :)

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω ενα παλιό τραγούδι (1980 περίπου) που είναι ενα ντουέτο άντρας (μάλλον μαύρος απ τη χροιά της φωνής) με γυναίκα και τραγουδάνε ενα Dance ρυθμικό κομματάκι που λέει "I'm gonna love you forever, nothing will keep us apart" στο ρεφραίν.

Σας παρακαλώ κάντε μια προσπάθεια να μου βρείτε καλλιτέχνες και ακριβή τίτλο. Το ψάχνω αρκετά χρόνια. Το άκουσα σε μια παλιά κασσέτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω ενα παλιό τραγούδι (1980 περίπου) που είναι ενα ντουέτο άντρας (μάλλον μαύρος απ τη χροιά της φωνής) με γυναίκα και τραγουδάνε ενα Dance ρυθμικό κομματάκι που λέει "I'm gonna love you forever, nothing will keep us apart" στο ρεφραίν.

Jimmy Ruffin & Jackson Moore - I'm Gonna Love You Forever :)

Δημοσ.

hi.. αναζητώ 2 τραγουδάκια που παίζουν πολύ συχνά σε clubs και σε καφετέρειες..

το ένα είναι beataki και σε μια στιγμή σωπαίνει το τραγούδι και αρχίζει και παίζει το σφύριγμα απο το kill bill(1,2 δεν θυμάμαι).

το άλλο είναι ένα ρεμιχ απο το τραγουδι του marilyn manson - sweet dreams αλλά σε dance εκτέλεση χωρίς δικούς του στίχους αλλά μίας γυναίκας.

Δημοσ.

Ψάχνω καιρό τώρα ένα rock τραγούδι που στην αρχή λέει: oh oooooh oh oooooh και το ρεφραίν πρέπει να συνεχίζει I'll be ...... I'll be ...... . Δεν έχω δυστυχώς περισσότερα στοιχεία εκτός από το ότι το όνομα του συγκροτήματος ή του τραγουδιστή έχει σχέση με κάτι σε Rasmor ή Rush more ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ψάχνω καιρό τώρα ένα rock τραγούδι που στην αρχή λέει: oh oooooh oh oooooh και το ρεφραίν πρέπει να συνεχίζει I'll be ...... I'll be ...... . Δεν έχω δυστυχώς περισσότερα στοιχεία εκτός από το ότι το όνομα του συγκροτήματος ή του τραγουδιστή έχει σχέση με κάτι σε Rasmor ή Rush more ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.

Μάλλον λές αυτό....

'The Rasmus - In The Shadows' :)

Δημοσ.

Παράθεση:

Μάλλον λές αυτό....

'The Rasmus - In The Shadows'

Ευχαριστώ Μιχαλάκη, αυτό είναι το κομμάτι.

Δημοσ.

ψαχνω μια παλια μπαλαντα που την τραγουδαει γυναικα και σε καποια στιγμη λεει λιγο πιο εντονα "so wrap/grab your arms around me" και ισως εμπεριεχονται στο τραγουδι και οι στιχοι ".. neither with me , neither with you .."

το συγκεκριμενο τραγουδι εχει μεταφραστει και στα Ελληνικα και το τραγουδουσε παλι μια γυναικα (μπορει να ειναι αυτη των C:Real) και επαιζε αρκετα στο radio πριν λιγους μηνες απο οτι θυμαμαι. Ισως τα λογια να ειναι "..μεσα στην αγκαλια σου παρε με.."

Το ψαχνω καιρο και δεν καταφερνω να το βρω :( και επειδη δεν θυμαμαι και πολλα ισως να μην βοηθαω πολυ αλλα αξιζει η προσπαθεια.

ΥΓ: δεν ειναι το "Barenaked Ladies - Wrap your arms around me"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...