Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ ένα req μετά από καιρό. Dance, πάει κάπως έτσι... (Συγνώμη για την παραφωνία!)

"see it in the stars .... give me a reason to stayyyyy stayyyyyyyy. I want you to stay"

λέει και κάτι άλλα αλλά δε τα θυμάμαι τώρα... :(

Δημοσ.

Χαιρετώ και εύχομαι καλή χρονιά :)

Να ρωτήσω για ένα τραγουδάκι...δεν ξέρω τραγουδιάρηδες...

"Δεν θέλει απόψε, άνθρωπο να δει, γιατί έχει κάψες, κάψες το παιδί....η αγάπη που τον πρόδωσε του καίει την ψυχή..."

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Δημοσ.

Ω ρε γαμώτο...ο Κόκκοτας έχει χιλιάδες τραγούδια...Παίζει να μπορέσεις να βρεις τον τίτλο; Έχω λιώσει ψάχνοντας στο google...

:(

Δημοσ.

επιστρέφω με περισσότερους στίχους... :D

feel it in the kiss, see it in the stars dont believe in that notice who you are .... give me a reason to stay. i want you to stay

Thx! :D

Δημοσ.

Παιδιά ζητώ κάτι δύσκολο: τον τίτλο του τραγουδιού που ακουγόταν σήμερα 6-1-2005 στις 11:45 στον πρωινό καφέ, όταν παρουσίαζαν κάτι νυφικά.

Δημοσ.
Ας κάνω και εγώ ένα req μετά από καιρό. Dance' date=' πάει κάπως έτσι... (Συγνώμη για την παραφωνία!)

[b']"see it in the stars .... give me a reason to stayyyyy stayyyyyyyy. I want you to stay"[/b]

Gia dokimase to "stay" tou david guetta ;)

Δημοσ.
Ας κάνω και εγώ ένα req μετά από καιρό. Dance' date=' πάει κάπως έτσι... (Συγνώμη για την παραφωνία!)

[b']"see it in the stars .... give me a reason to stayyyyy stayyyyyyyy. I want you to stay"[/b]

Gia dokimase to "stay" tou david guetta ;)

Yeap αυτό είναι. Το βρήκα χθες κατά τύχη!

Τhx πάντως :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...