lediaquaan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 @Pseira Μήπως λες το The killer song_Carolina Marquez??:roll:
Cue Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ας κάνω και εγώ ένα req μετά από καιρό. Dance, πάει κάπως έτσι... (Συγνώμη για την παραφωνία!) "see it in the stars .... give me a reason to stayyyyy stayyyyyyyy. I want you to stay" λέει και κάτι άλλα αλλά δε τα θυμάμαι τώρα...
Jheremias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Χαιρετώ και εύχομαι καλή χρονιά Να ρωτήσω για ένα τραγουδάκι...δεν ξέρω τραγουδιάρηδες... "Δεν θέλει απόψε, άνθρωπο να δει, γιατί έχει κάψες, κάψες το παιδί....η αγάπη που τον πρόδωσε του καίει την ψυχή..." Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Jheremias, ο Σταματης Κοκοτας το λεει. Αλλα ακριβη τιτλο δεν ξερω.
Jheremias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Ω ρε γαμώτο...ο Κόκκοτας έχει χιλιάδες τραγούδια...Παίζει να μπορέσεις να βρεις τον τίτλο; Έχω λιώσει ψάχνοντας στο google...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Λοιπον, Jheremias, πρεπει ναχω κανει λαθος. Για δες Τολης Βοσκοπουλος - Συγχωρηστε το αποψε το παιδι
Jheremias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Για άλλη μια φορά μπορώ να παραδεχτώ οτι είσαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μεγάλος 100000 ευχριαστώ, αυτό ήταν
Cue Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 επιστρέφω με περισσότερους στίχους... feel it in the kiss, see it in the stars dont believe in that notice who you are .... give me a reason to stay. i want you to stay Thx!
Panosst Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά ζητώ κάτι δύσκολο: τον τίτλο του τραγουδιού που ακουγόταν σήμερα 6-1-2005 στις 11:45 στον πρωινό καφέ, όταν παρουσίαζαν κάτι νυφικά.
foufoutios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Ας κάνω και εγώ ένα req μετά από καιρό. Dance' date=' πάει κάπως έτσι... (Συγνώμη για την παραφωνία!) [b']"see it in the stars .... give me a reason to stayyyyy stayyyyyyyy. I want you to stay"[/b] λέει και κάτι άλλα αλλά δε τα θυμάμαι τώρα... Gia dokimase to "stay" tou david guetta
NickTheGreek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Psaxnw ena iremo tragoudaki twn Stranglers sto opoio o tragoudistis perissotero apaggelei-eksistorei para tragoudaei.To kserei kaneis?
djcensor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 @cue mipos les to Hoobastank - The reason??
Cue Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Ας κάνω και εγώ ένα req μετά από καιρό. Dance' date=' πάει κάπως έτσι... (Συγνώμη για την παραφωνία!) [b']"see it in the stars .... give me a reason to stayyyyy stayyyyyyyy. I want you to stay"[/b] λέει και κάτι άλλα αλλά δε τα θυμάμαι τώρα... Gia dokimase to "stay" tou david guetta Yeap αυτό είναι. Το βρήκα χθες κατά τύχη! Τhx πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.