Xvipes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 neo kima mazi me stereomatic bgalan kainourgio cd.to thema einai oti den to brisko pouthena sto dc++ to exei kaneis na mou steilei kapws kapio kommati tous?Cristina, den kserw an eprepe nakanw edw to post i' na kanw kainourgio thread.
Giovani Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 2song: poso moy leipses kardia moy sa karfi i monaksia moy..... Giannias&Pieridi - Arga(sto teleytaio cd tou Giannia einai)
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Αναζητώ ένα τραγούδι, το τραγουδάει γυναίκα και θυμάμαι δύο στίχους. Ο ένας λέει "θα σου πω πως γράφονται τα τραγούδια" και ο άλλος "άκουσέ με λίγο μαμά". Αν γνωρίζει κάποιος ποιο είναι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
dim_b Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Σύννεφα με παντελόνια - Σύννεφα με παντελόνια Διασκευή του "Heartbeat city" των Cars
duende Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 psaxnw ena kseno kommati-bitaki prepei na einai- tou 2003 nomizw..exw mono ena apospasma,thn arxh tou,opoios kserei kati plz... to link opou exw kanei upload to apospasma.. http://briefcase.pathfinder.gr/download/duende/14297/360421/0/unknown.wma
TheBoyFromSalina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Λογω του τραγουδιου, θα απαντησω στο leonida112 που εκανε ξεχωριστο topic. Πρεπει ναναι το Benassi Bros. ft. Dhany - Hit my heart
geo1st487 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Psaxnw ena tragoudi alla den kserw poia tragoudistria to tragoudaei kai pos einai o titlos tou tragoudiou. To refren leei (sto peripou): Svhnw fwta vazw mpros ma den exw pou na paw 8elw na trexw na sou pw poso sagapaw Kserei kaneis ton titlo tou tragoudiou kai poia to tragoudaei? Euxaristw
Cristina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 geo1st487, αυτό μου θυμίζει το 'Μόνη Περπατώ' της Σοφίας Αρβανίτη. Λέει τα εξης: Μόνη περπατώ και βιτρίνες κοιτάω μα πίσω θέλω να ρθω να σου πω πως πολύ σ'αγαπάω κλείνω πόρτες, βάζω μπρος.
duende Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 kamia idea gia to diko mou pio panw?...............
geo1st487 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 geo1st487' date=' αυτό μου θυμίζει το '[b']Μόνη Περπατώ[/b]' της Σοφίας Αρβανίτη. Λέει τα εξης: Μόνη περπατώ και βιτρίνες κοιτάω μα πίσω θέλω να ρθω να σου πω πως πολύ σ'αγαπάω κλείνω πόρτες, βάζω μπρος. Euxaristw poly, auto einai!
Nantia(R) Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 ξερει κανεις τιτλο για το τραγουδι στη διαφημιση της vodafone, videoκληση?
icedale Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Υπάρχει sample εδώ το οποίο ελπίζω να δουλεύει παρεπιπτόντως. Απο εκπομπή της Μάχης Λαμάρ(νομίζω), πέρυσι. Αμολύστε τα σκυλιά να βρεθεί Info μπας και έρθει on time το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου, σε μορφή artist- track name
liakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 psaxnw ena tragoudi kapoioi stixoi tou einai oh stay... i pray my god to stay..... ...... tommorow you'd been gone epaize k sto telos tou teleutaiou epeisodiou tou kleise ta matia. please to psaxnw poly kairo.einai mpalantoula.
leonidas112 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Ψάχνω τον τίτλο/καλλιτέχνη ενός τραγουδιού που στο ρεφρέν λέει κάτι σαν 'are you gonna be with me, are you gonna leave me once again,...' και είναι techno style. Δυναμώνει το bit μετά από αυτά τα λόγια Updated: Το βρήκα χάρη στα παιδιά παραπάνω: Benassi Bros - Hit My Heart (Feat Dhany Sfaction Version)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.