-nick- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 nai Cristina sorry.... to kano copy+paste sto allo kai sbhno auto.
lediaquaan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 2. 'Stars on 45 - Stars on 45[/b']' (Beatles - No Reply) :* Και τα 2 samples από αυτό είναι. Ναι βρε αλλά εγώ θέλω τις original εκδοχές!:roll:
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ναι βρε αλλά εγώ θέλω τις original εκδοχές!:roll: Αχ βρε Αία, αχ βρε Αία. Βρε γκαρντάσι, πως αλλιώς να στο πει η Cristina; Το Ολλανδέζικο project Stars on 45 (γνωστο στην Αγγλία ως Starsound), είναι δημιουργία του πρώην ντράμμερ των Golden Earring, Jaap Eggermont με τις Patricia Paay, Yvonne Keely, Sylvana Van Veen (Star Sisters) (Stars on 45-Vol. 6, 1983) και άλλες ολλανδέζες star στα φωνητικά. Έκανε medley πετυχημένων συνήθως τραγουδιών γνωστών καλλιτεχνών όπως θα διαπιστώσεις αν τσεκάρεις τις σελίδες http://gernhardt.com/beatles/cover/mccd192.html http://www.alexgitlin.com/starson45.htm http://www.songfacts.com/detail.lasso?id=1900 όπως το κλασσικό ομώνυμο Stars on 45 to 1981, το οποίο ακολούθησαν και άλλα singles της ίδιας σειράς. Υπάρχει και το google! 8)
Cristina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ., η lediaquaan, αν κατάλαβα καλά, απάντησε στον dim_b λέγοντάς του πως θέλει τους καλλιτέχνες από τις original εκτελέσεις των samples που μας έδωσε.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Και τα 2 samples ειναι απο το Stars on 45. To 1o ειναι απο μονο του original. Το 2ο , οπως ειπε η Cris, ειναι το No reply των Beatles.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ.' date=' η [b']lediaquaan[/b], αν κατάλαβα καλά, απάντησε στον dim_bλέγοντάς του πως θέλει τους καλλιτέχνες από τις original εκτελέσεις των samples που μας έδωσε. Ίσως και εγώ να ήμουν υπερβολικός αλλά θεώρησα (και ακόμη θεωρώ) αρκούντως κατατοπιστικές τις προηγηθείσες διευκρινίσεις. Αν υπήρξα κάπως ακραίος, ζητώ συγγνώμη απο την (γ)καρντασίνα :oops:
dwarves Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Loipon...akousa ena kommataki pou eixe arketh plaka.... xarwpa ta dyo mou podia ta xtypw....elege sthn arxh...me paidiki fwnh....kai meta elege....xarwpa thn thleorash xtypw.... eixe fash to kommati....nomizw oti legete : 10 xronia meta.... an to exei kapoios...as mou steilei ena PM ....kati thelw na ton rwthsw...
Cristina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 hahahaha! Τέλειο τραγουδάκι αυτό, Δημήτρη! 'SLOBS - Μετά από 10 χρόνια' Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ. Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ. Μιας και είμαι εγώ παιδί, ξέρω πάντα να γελώ. Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ. (Αλλά μετά από δέκα χρόνια...) Και με χέρια και με πόδια σας χτυπώ. Και με χέρια και με πόδια σας χτυπώ. Τόσα χρόνια εγώ παιδί, έμαθα να σας μισώ, τώρα ξέρω τι θα πει πολιτισμός. Με σχολεία, εκκλησίες και στρατό. Με σχολεία, εκκλησίες και στρατό. Δε μπορώ άλλο εγώ στον υπόνομο να ζω βρείτε άλλον να σας κάνει το σκατό. Δε μπορώ άλλο εγώ στον υπόνομο να ζω βρείτε άλλον να σας κάνει το σκατό. Χαρωπά τα δυο μου πόδια τα χτυπώ. Χαρωπά τα δυο μου πόδια τα χτυπώ. Μιας και είμαι εγώ παιδί ξέρω πάντα να γελώ. Χαρωπα τα δυο μου πόδια τα χτυπώ. Χαρωπά την τηλεόραση χτυπώ. Χαρωπά την τηλεόραση χτυπώ. Βλέπω ειδήσεις, βιασμούς, φόνους, καταποντισμούς. Χαρωπά την τηλεόραση χτυπώ. Βλέπω ειδήσεις, βιασμούς, φόνους, καταποντισμούς. Χαρωπά την τηλεόραση χτυπώ. Δε μπορώ άλλο εγώ στον υπόνομο να ζω, βρείτε άλλον να σας κάνει το σκατό.
dwarves Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Cristina, akrivos auto einai.... ! opoios to exei....as steilei ena PM....
gap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 akoyste to sample ! http://www.geocities.com/gappagapg/sample.mp3 einai poly gnosto, sigoyra to exete akoysei! jerei kaneis mipos ton titlo ??
Cristina Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Αυτό έχει τη μουσική από το 'Children' του Robert Miles, αλλά μάλλον το κομμάτι είναι κάποιο άλλο που έχει sample του...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Mηπως ειναι καποια εκδοση του Angel city - Do you know?
gap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Αυτό έχει τη μουσική από το 'Children' του Robert Miles[/b'], αλλά μάλλον το κομμάτι είναι κάποιο άλλο που έχει sample του... k leo kotia na deis p pali i xristina 8a to vrei! auto einai! eisai asteri thx !
konnak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά, έχω τρία samples, αν μπορείτε ακούστε τα μήπως τα ξέρετε. Το 2ο είναι αρκετά γνωστό, το έβαζε συχνά ο best (όπως θα καταλάβετε), και το 3ο είναι πασίγνωστο, απλά έχει κολλήσει το μυαλό μου, πιθανότατα το έχω ήδη. Sample 1 Sample 2 Sample 3
morpheous Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 kalispera...psaxnw to tragoudi pou exei theme h prwinh ekpobh tou mega...stis 6 to prwi.... nomizw oti einai kapws san saturday mornign..kati tetoio....exw psaksei ta panta....alla den to vriskw!! an borei kapoios na me helparei!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.