Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

www.geocities.com/gappagapg/kalo.mp3[/quote']Απαπαπαπα τι ήταν αυτό καλε?!!? :shock:

:lol: :lol: :lol:

Λοιπον' date=' αυτο ειναι ενα απο τα πολυ αγαπημενα μου φετινα τραγουδια.

[b']Anjeza Shahini - Dua te behem imazhi yt[/b]

Αλβανια ESC 2004! :lol:

gap, μηπως το βρηκες εδω αυτο το mp3? Γιατι ειναι ακριβως το ιδιο αποσπασμα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά πώς λέγεται το τραγούδι που τραγουδούσε ο Ανδρέας (αν δεν κάνω λάθος) στο φαμε στόρυ εχθές ? disco επιτυχία του 70... αλλά εγώ ψάχνω την διασκευή του.

Δημοσ.

Iparxei ena kainourio tragoudaki, beat, wraio, rithmiko. Katafera na "piasw" merikous stixous: "i love, te quiero sol", "play or stop", dj, sexy...

To tragoudaei ginaikeia foni kai se arketa megalo meros tou tragoudiou leei apla "la la la la la"...

Iparxei kai kati san melwdiko sfirigma, pou omws mallon einai ilektronikos ixos...

An kserei kaneis ton titlo tou tragoudiou kai ton pei, eimai ypoxreos:)

Δημοσ.

insomniac_new,

Το τραγούδι λέγεται 'Φεύγω' και το έχει γράψει ο Αντώνης Βαρδής για την Χάρις Αλεξίου.

Αργότερα το ερμήνευσε και ο ίδιος.

Δεν ξέρω αν το έχει πει και άλλος τα τελευταία χρόνια αλλά από τον Γιάννη Πουλόπουλο δεν το έχω ακούσει ποτέ, νομίζω... :roll:

Στο sample σου, είναι όντως ερμηνευμένο από τον Γιάννη Πουλόπουλο,

αλλά είναι κάποια live εκτέλεση που μάλλον ποτέ δεν κυκλοφόρησε σε κάποια δουλειά του, επίσημα.

Δημοσ.
Ρε παιδιά πώς λέγεται το τραγούδι που τραγουδούσε ο Ανδρέας (αν δεν κάνω λάθος) στο φαμε στόρυ εχθές ? disco επιτυχία του 70... αλλά εγώ ψάχνω την διασκευή του.

Never can say goodbye

1η εκτέλεση: JACKSON 5 (1971, ο Μιχαλάκης και τα αδέρφια του)

2η πετυχημένη εκτέλεση: ISAAC HAYES (1971)

3η πετυχημένη εκτέλεση: GLORIA GAYNOR (1975)

4η πετυχημένη εκτέλεση: COMMUNARDS (1987, στην οποία βασίστηκε η εκτέλεση του Ανδρέα /

είναι στα φωνητικά ο Jimmy Sommerville, ο οποίος και επισκέφθηκε τα παιδιά μεσοβδόμαδα)

Δημοσ.
Iparxei ena kainourio tragoudaki' date=' beat, wraio, rithmiko. Katafera na "piasw" merikous stixous: "i love, te quiero sol", "play or stop", dj, sexy...

To tragoudaei ginaikeia foni kai se arketa megalo meros tou tragoudiou leei apla "la la la la la"...

Iparxei kai kati san melwdiko sfirigma, pou omws mallon einai ilektronikos ixos...

An kserei kaneis ton titlo tou tragoudiou kai ton pei, eimai ypoxreos:)[/quote']

to vrika ppl..

CAROLINA MARQUEZ, The Killer's Song

poli wraio kommati...

Δημοσ.

thx.. ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ.,

lediaquaan, δεν γνωρίζω το 1ο τραγούδι... αλλά σίγουρα η μουσική είναι απο staying alive.. τώρα πιθανόν να μπορείς να το ψάξεις dancing alive :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...