Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα εχει το στυλακι του Coco jumbo και παει καπως ετσι " i m feeling..i want to know what are you feeling.."

Hmmm...

Να σε ρωτήσω κι εδώ... :P

Μήπως εννοείς το 'I'm Feeling' από Charles Shaw; :mrgreen:

Στανταρ αυτο ειναι. Το ακουγα χτες κιολας.

Δημοσ.

TheboyFromSalina ναι αυτο που λες εσυ κι η Χριστινα ειναι!

Το αλλο οχι δεν ειναι Vengaboys..δεν ειναι τοσο χαζοχαρουμενο κομματι :P

Ροκακι του 90 ισως να ειναι..αν οχι τοτε του 80

***EDIT EDIT EDIT EDIT***

Mr Jones από Counting Crows thanks to lediaquaan

Δημοσ.

Παιδια χαιρετε,

Ψάχνω και εγω ενα κομματι, ξερω μεν ποιο ειναι (Giorgio Moroder - The chase) αλλα ειναι σε remix+αυτο που θελω να μαθω ειναι πως στο καλο λεγεται αυτο το συγκεκριμενο remix. εχω στην παρακατω διευθυνση ( http://users.hol.gr/~xroupist/chase-short.mp3 ) ενα sample (αθλιας ποιοτητας απο ηχογραφηση κινητου). οποιος μπορει να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Φιλε Finn σε υπερευχαριστω. Το ειχα ακουσει περσι τετοιο καιρο σε 1 clubακι+μαρεσε αλλα το ξεχασα. Χτες τυχαια το ακουσα στο ραδιο+κολλησα. +παλι 1000 thanks, τραβηξα χοντρο κολλημα μαυτο το τραγουδι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Χριστίνα! το έψαχνα πάρα πολύ καιρό αυτό το κομμάτι.

Τώρα ψάχνω την ξένη βερσιόν (sic!) του τραγουδιού της Μαρινέλλας που λέει "Πάρ' το φεγγάρι και κάντο βέρα μου". Την ξέρει κανείς;

Δημοσ.
Ευχαριστώ Χριστίνα! το έψαχνα πάρα πολύ καιρό αυτό το κομμάτι.

Τώρα ψάχνω την ξένη βερσιόν (sic!) του τραγουδιού της Μαρινέλλας που λέει "Πάρ' το φεγγάρι και κάντο βέρα μου". Την ξέρει κανείς;

Παρακαλώ. :D

Αυτό που ψάχνεις είναι του Ντέμη Ρούσου και λέγεται 'From Souvenirs To Souvenirs'. :)

Ε δ ώ μπορείς να ακούσεις ένα δείγμα. :)

Για την ιστορία' date=' το τραγούδι της Μαρινέλλας λέγεται '[b']Γιατί Φοβάσαι[/b]' και είναι η διασκευή. :)

Δημοσ.

Τα φωνητικά στο the sound of San Francisco [Global Playboyz] είναι κάποιο παλιό τραγούδι??Αν ναι..ποιο??:roll:

If you're going to San Francisco..you should wear some flowers in your head... Κάτι τέτοιο!

:roll:

EDIT

Βρέθηκε: Scott Mac Kenzie-San Francisco

Aαααχ πολύ χάρηκα τώρα! :D

Δημοσ.

Παιδιά, μια βοήθεια...

Ξένο τραγούδι, καινούριο ακούγεται, στα φωνητικά κοπέλλα, γρήγορο rock, και θυμάμαι τα τελευταία λόγια:

...please don't hate me, please don't love me anymore...

...επαναλαμβανόμενα στο τέλος! Καμμιά ιδέα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

λοιπόν ψάχνω τον τίτλο και τον τραγουδιστή του τραγουδιού με τους εξής στίχους :

Μακρια πολύ μακρια θα ταξιδεύουμε

κι ο ήλιος πάντα μόνους θα μας βρίσκει

Εσύ τσιγάρο camel θα καπνίζεις ναι

και γω σε μια γωνιά θα πίνω ουισκι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...