Godfath3r Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Άκουσα σήμερα ένα αρκετά καλό remix του Love me two times των Doors. Έχει κανένας υπόψιν του κάτι τέτοιο; Σε beat έκδοση? :roll:
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 To Sha La La La που λέει ο Finn: είτε: Alexia - Happy [ everybody should be happy , sha la la la ] Vengaboys - Sha La La La
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Ενα εχει το στυλακι του Coco jumbo και παει καπως ετσι " i m feeling..i want to know what are you feeling.." Hmmm... Να σε ρωτήσω κι εδώ... Μήπως εννοείς το 'I'm Feeling' από Charles Shaw; Στανταρ αυτο ειναι. Το ακουγα χτες κιολας.
Finn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 TheboyFromSalina ναι αυτο που λες εσυ κι η Χριστινα ειναι! Το αλλο οχι δεν ειναι Vengaboys..δεν ειναι τοσο χαζοχαρουμενο κομματι Ροκακι του 90 ισως να ειναι..αν οχι τοτε του 80 ***EDIT EDIT EDIT EDIT*** Mr Jones από Counting Crows thanks to lediaquaan
zaf-type Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Παιδια χαιρετε, Ψάχνω και εγω ενα κομματι, ξερω μεν ποιο ειναι (Giorgio Moroder - The chase) αλλα ειναι σε remix+αυτο που θελω να μαθω ειναι πως στο καλο λεγεται αυτο το συγκεκριμενο remix. εχω στην παρακατω διευθυνση ( http://users.hol.gr/~xroupist/chase-short.mp3 ) ενα sample (αθλιας ποιοτητας απο ηχογραφηση κινητου). οποιος μπορει να βοηθησει θα ημουν ευγνωμων.
Finn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Full Intention - Its set to Groove παραξενο που δε το ξερεις.Το λιωνουν απο περσι τον Δεκεμβριο
zaf-type Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Φιλε Finn σε υπερευχαριστω. Το ειχα ακουσει περσι τετοιο καιρο σε 1 clubακι+μαρεσε αλλα το ξεχασα. Χτες τυχαια το ακουσα στο ραδιο+κολλησα. +παλι 1000 thanks, τραβηξα χοντρο κολλημα μαυτο το τραγουδι.
anonymous-root Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ Χριστίνα! το έψαχνα πάρα πολύ καιρό αυτό το κομμάτι. Τώρα ψάχνω την ξένη βερσιόν (sic!) του τραγουδιού της Μαρινέλλας που λέει "Πάρ' το φεγγάρι και κάντο βέρα μου". Την ξέρει κανείς;
Cristina Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ Χριστίνα! το έψαχνα πάρα πολύ καιρό αυτό το κομμάτι. Τώρα ψάχνω την ξένη βερσιόν (sic!) του τραγουδιού της Μαρινέλλας που λέει "Πάρ' το φεγγάρι και κάντο βέρα μου". Την ξέρει κανείς; Παρακαλώ. Αυτό που ψάχνεις είναι του Ντέμη Ρούσου και λέγεται 'From Souvenirs To Souvenirs'. Ε δ ώ μπορείς να ακούσεις ένα δείγμα. Για την ιστορία' date=' το τραγούδι της Μαρινέλλας λέγεται '[b']Γιατί Φοβάσαι[/b]' και είναι η διασκευή.
lediaquaan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Τα φωνητικά στο the sound of San Francisco [Global Playboyz] είναι κάποιο παλιό τραγούδι??Αν ναι..ποιο??:roll: If you're going to San Francisco..you should wear some flowers in your head... Κάτι τέτοιο! :roll: EDIT Βρέθηκε: Scott Mac Kenzie-San Francisco Aαααχ πολύ χάρηκα τώρα!
spock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά, μια βοήθεια... Ξένο τραγούδι, καινούριο ακούγεται, στα φωνητικά κοπέλλα, γρήγορο rock, και θυμάμαι τα τελευταία λόγια: ...please don't hate me, please don't love me anymore... ...επαναλαμβανόμενα στο τέλος! Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
billpeppas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 "please don't hate me, please don't love me anymore... " Gia check Mumm-Ra Rule
spock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Φίλε μου, δε μπορώ να βρω τίποτα γι' αυτό... ούτε καν το συγκρότημα! Καμμιά βοήθεια;
billpeppas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Κοίτα στο DC++ [ μπες σε πολυπληθή hubs ]
StRatiGos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 λοιπόν ψάχνω τον τίτλο και τον τραγουδιστή του τραγουδιού με τους εξής στίχους : Μακρια πολύ μακρια θα ταξιδεύουμε κι ο ήλιος πάντα μόνους θα μας βρίσκει Εσύ τσιγάρο camel θα καπνίζεις ναι και γω σε μια γωνιά θα πίνω ουισκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.