Costinio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 thanx man για άλλη μια φορά!! Ήδη ξεκίνησε αχαλίνωτο download...
Ulticool Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Καλημέρα! Ψάχνω ενα ρόκ τραγουδάκι που απ όσα έπιασα,έλεγε... "Ooh darling....burning...ooh darling .....-ενα άλλο ρήμα δεν άκουσα καλά-" Το ύφος του δεν ήταν πιο πίσω απο 80'ς πάντως. Ειχε πολύ ωραίο παίξιμο στην κιθάρα. Για πείτε,για πείτε! :wink:
dim_b Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Αν και η λέξη burning δεν ταιριάζει, το "oh darling", η κιθάρα και η περίοδος που αναφέρεις παραπέμπουν στο "Don't Hurt Me This Way (Please Don't Leave Me)" των John Sykes και Phil Lynott που είχε διασκευαστεί από τους Pretty Maids με τον τίτλο "Please Don't Leave Me". Oh darling please don't hurt me this way Oh darling please don't leave me
xaotikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Παλιό τραγούδι' date=' Μαρινέλλα, στο ρεφρέν λέει "Αγάπη μου, αααγάαάπη μου...εσένα μόόόόνο αγαπωωωω" κλπ κλπ. Έχω βρει"Μαρινέλλα - Αγάπη μου" αλλά καμία σχέση. Υ.Γ Δεν ακούω τέτοια γενικώς ...τώρα πως έκατσε αυτό άλλο θέμα [/quote'] :oops: :oops: :oops: :oops: :? :? :oops: :oops: :oops: :oops:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 xaotike, νομιζω οτι λεει τα εξης. Αγαπη μου, αγαπη μου, εγω μοναχα σ' αγαπω Αγαπη μου, αγαπη μου, Πολυτιμη σα φυλαχτο Αλλα τιτλο δεν ξερω.
dim_b Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Θα 'θελα να ήσουν λέγεται. http://www.kithara.vu/ss.php?id=MTM5OTE0NzQz
callahan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Ξέρει μήπως κανείς ένα ελληνικό τραγούδι που λέει: " Σε μια διαδρομή Κοζάνη - Αθήνα, ψάχνω και ρωτά για μια Χριστίνα " Ξέρω, έχει άθλιους στίχους, αλλά έχει ωραία μουσική. Θα μπορούσε να μου το στείλει κανείς γιατί δε νομίζω να το βρω στο kazaa ?? Ευχαριστώ!
xaotikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 xaotike' date=' νομιζω οτι λεει τα εξης. Αγαπη μου, αγαπη μου, εγω μοναχα σ' αγαπω Αγαπη μου, αγαπη μου, Πολυτιμη σα φυλαχτο Αλλα τιτλο δεν ξερω.[/quote']Ναι man έτσι λέει τελικά...πάνε κάποια χρόνια από τότε που το πρωτοέψαχνα Το βρήκα τελικά. Thanx a lot
foufoutios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 psaxnw ena poly grhgoro beat, akougontai kati san kymbala?! to eixe akousei enas filos sto Venue kai mallon to paizei mono o Tsilixristos.... kamia idea??
Cristina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 psaxnw ena poly grhgoro beat, akougontai kati san kymbala?! to eixe akousei enas filos sto Venue kai mallon to paizei mono o Tsilixristos.... kamia idea?? Δεν ξέρω αν το παίζει ο Τσιλιχρήστος... Αλλά μήπως ψάχνεις το 'Zookey' από Yves Larock;
foufoutios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 psaxnw ena poly grhgoro beat' date=' akougontai kati san kymbala?! to eixe akousei enas filos sto Venue kai mallon to paizei mono o Tsilixristos.... kamia idea??[/quote'] Δεν ξέρω αν το παίζει ο Τσιλιχρήστος... Αλλά μήπως ψάχνεις το 'Zookey' από Yves Larock; oxi den einai ayto! paizei sto Venue alla den einai ayto pou psaxnw... de nomizw na exei akoustei pouthena allou pantws giati oute aytos to eixe akousei pouthena allou
paschalia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μου'χει κολλησει απο χτες το ''χαθηκε μεσα στ'αποβραδο ,μεσα στην μπορα ,τον καπνο και την νυχτια ,κι'εγινε το σαββατοβραδο ενα λουλουδι πεταμενο στην φωτια ..'' Αλλα δεν θυμαμαι γμτ ποιος το ελεγε .. Μια βοηθεια ?
dwarves Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 paschalia, Καλατζής Γιάννης - Το παλιό ρολόι μαλλον αυτο λες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.