andrip Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 http://briefcase.pathfinder.gr/file/andrip/22015/337496 ποιο είναι? Το άκουσα στο ραδιόφωνο και η εγγραφή είναι απο κινητό (wav βέβαια το έκανα)
Godfath3r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Και οι White Stripes έχουν κομμάτι με τον ίδιο τίτλο!Έχει καμμία σχέση αυτό των Punk Division?Kάτι σαν διασκευή ή remix?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Ακριβως. Αυτο το απιστευτο riff δεν μπορουσε να μεινει ανεκμεταλλευτο.
Fozzy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Gia mena makran to kalytero Mix pou periexei to riffaki apo Seven Nation Army einai ena Bootleg... mazi me sweet dreams.... Link gia Sample mporeite na vreite Edw!!!
foufoutios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 thanks Chris..!!!!alla tis epiploprosfores pali den tis vrisko pouthena...tha kano post stis diafimiseis ama einai... gia dokimase daft punk - Veridis quo
billpeppas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 aristeidi: Disco Queens - Let's All Chant Antoine Clamaran presents DiscoBall - Let's All Chant DJ Vallium - Let's All Chant 2003 Κάποιο εκ των 3ων ψάχνεις.
djcensor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Zitountai : 1)mallon karvelas einai alla thelo titlo : "se mia ora tha xoun ola teleiosei,poso grigora pernaei o kairos...ktl" 2)den ksero apo poion einai : poso fovamai pos isos mia mera se xaso kai pos na se ksexaso pou toso sagapo..poso lipamai ta xronia pou pigan xamena ktl... a,kai min ksexniomaste...kai epiploprosfores??
konnak Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά το άκουσα σήμερα, δεν είμαι σίγουρος για ώρα γιατί ήμουν στην τρεχάλα, πρέπει να ήταν λίγο μετά τις 1, στον Best. Θυμάμαι λίγα lyrics, pop-rock, στο στυλ του The Way από Fastball, αλλά είχε πιο γρήγορο (πολύ "γλυκό") ρυθμό και πολύ ωραίο ριφάκι. Γυναικεία φωνή, κάποια lyrics (μερικά μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι): So tonight, you 're everything I want [...] you 're everywhere I need/want to [...] ... I'm broken ... Βασικό ρεφραίν το So tonight .... Ξέρω ότι δεν έχω και πολλά στοιχεία, αλλά έχω μια υποψία ότι ίσως ο τίτλος του να έχει κάποια σχέση με "broken", αλλά δεν είμαι σίγουρος... Ελπίζω να ξέρει κάποιος!
Dark_son20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 vasika akousa simera to klasiko "wonderful world" se mia rock ekdosi...kserei kaneis pianou einai?
Cristina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 vasika akousa simera to klasiko "wonderful world" se mia rock ekdosi...kserei kaneis pianou einai? Μήπως των Ramones;
Costinio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά ψάχνω τα εξής house κομμάτια: το 1ο) Έχει λόγια από το sumer jam "put your hands up", "get on the floor" έχει ένα θεικό bassline που μοιάζει πολύ με αυτό του remix του I don't wanna know ανά διαστήματα χώνει και μια σειρήνα! το 2ο) εντελώς mainstream με πολύ ωραία μελωδία και συνέχεια κάνει ουά-ουά! (σχετικά καινούριο) Και τέλος ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το remix στο I don't wanna know? Ψάχνω συνέχεια και δε μπορώ να το πετύχω πουθενά!
Costinio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά ψάχνω τα εξής house κομμάτια: το 1ο) Έχει λόγια από το sumer jam "put your hands up", "get on the floor" έχει ένα θεικό bassline που μοιάζει πολύ με αυτό του remix του I don't wanna know ανά διαστήματα χώνει και μια σειρήνα! το 2ο) εντελώς mainstream με πολύ ωραία μελωδία και συνέχεια κάνει ουά-ουά! (σχετικά καινούριο) Και τέλος ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το remix στο I don't wanna know? Ψάχνω συνέχεια και δε μπορώ να το πετύχω πουθενά! Αυτά...
Fozzy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 To prwto pou les Costinio einai: Happy Fathers - Bounce (Original Mix) To Remix sto "I Don't Wanna Know" einai: Mario Winans Vs Dub Deluxe - Wanna Know Ta parapanw me kathe epiylaksh alla pistevw oti afta zhtas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.