Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Zitountai :

1)mallon karvelas einai alla thelo titlo : "se mia ora tha xoun ola teleiosei,poso grigora pernaei o kairos...ktl"

2)den ksero apo poion einai : poso fovamai pos isos mia mera se xaso kai pos na se ksexaso pou toso sagapo..poso lipamai ta xronia pou pigan xamena ktl...

a,kai min ksexniomaste...kai epiploprosfores?? :D

Δημοσ.

Παιδιά το άκουσα σήμερα, δεν είμαι σίγουρος για ώρα γιατί ήμουν στην τρεχάλα, πρέπει να ήταν λίγο μετά τις 1, στον Best. Θυμάμαι λίγα lyrics, pop-rock, στο στυλ του The Way από Fastball, αλλά είχε πιο γρήγορο (πολύ "γλυκό") ρυθμό και πολύ ωραίο ριφάκι. Γυναικεία φωνή, κάποια lyrics (μερικά μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι): So tonight, you 're everything I want [...] you 're everywhere I need/want to [...] ... I'm broken ...

Βασικό ρεφραίν το So tonight .... Ξέρω ότι δεν έχω και πολλά στοιχεία, αλλά έχω μια υποψία ότι ίσως ο τίτλος του να έχει κάποια σχέση με "broken", αλλά δεν είμαι σίγουρος... Ελπίζω να ξέρει κάποιος!

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω τα εξής house κομμάτια:

το 1ο) Έχει λόγια από το sumer jam "put your hands up", "get on the floor"

έχει ένα θεικό bassline που μοιάζει πολύ με αυτό του remix του I don't wanna know

ανά διαστήματα χώνει και μια σειρήνα!

το 2ο) εντελώς mainstream με πολύ ωραία μελωδία και συνέχεια κάνει ουά-ουά! (σχετικά καινούριο)

Και τέλος ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το remix στο I don't wanna know? Ψάχνω συνέχεια και δε μπορώ να το πετύχω πουθενά!

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω τα εξής house κομμάτια:

το 1ο) Έχει λόγια από το sumer jam "put your hands up", "get on the floor"

έχει ένα θεικό bassline που μοιάζει πολύ με αυτό του remix του I don't wanna know

ανά διαστήματα χώνει και μια σειρήνα!

το 2ο) εντελώς mainstream με πολύ ωραία μελωδία και συνέχεια κάνει ουά-ουά! (σχετικά καινούριο)

Και τέλος ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το remix στο I don't wanna know? Ψάχνω συνέχεια και δε μπορώ να το πετύχω πουθενά!

Αυτά... :D

Δημοσ.

To prwto pou les Costinio einai:

Happy Fathers - Bounce (Original Mix)

To Remix sto "I Don't Wanna Know" einai:

Mario Winans Vs Dub Deluxe - Wanna Know

Ta parapanw me kathe epiylaksh :) alla pistevw oti afta zhtas

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...