aristos87 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Ena bitato pou paei everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body Sinexeia etsi.......
PeiramatoZwo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Ok eisoun arketa katatopistikos... mallon thes to eksis " Antoine Clamaran - Let's all chant (main mix)
Fozzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Lol...re aristo posa copy/paste ekanes th frash "everybody move your body"?
Finn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Ena bitato pou paei everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body everybody move your body Sinexeia etsi....... Red kult - call me Eric prydz - call on me
dim_b Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Αναζητώ ένα κομμάτι με κιθάρα αλλά δεν έχει λόγια. Είναι στυλ λάτιν και η αρχή του είναι μια μουσική φράση από τη κιθάρα κάπως έτσι Fa-Re (μικρή παύση) Re-Mi-Fa-Mi-Re-Mi-Do Re-Mi-Fa-Mi-Re-Mi στη συνέχεια ή φράση ξαναπαίζει ενώ μπαίνουν και καστανιέτες στο κομμάτι. αν κάποιος μπορεί να το καταλάβει και να βοηθήσει ευχαριστώ. Το κομμάτι το έχω ακούσει σε διαφήμιση (νομίζω αμστελ) αλλά το σχετικό ψάξιμο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης: αν υπάρχει site με αναζήτηση κομματιού από νότες ας μου απαντήσει. Μετά από την πολύτιμη βοήθεια του αγοριού από την Salina' date=' είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ψάχνεις αυτό... Ottmar Liebert - Barcelona Nights
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Για να βοηθησω λιγο το φιλο μας' date=' εννοει αυτο στο περιπου http://s4.yousendit.com/d.aspx?id=5B76D67F879143A109BD595B1BC5F046 Tο κομματι δεν το ξερω ομως. [/quote'] Σωστόν... πού το βρήκες; Eπαιξα τις νοτες που ειπες. :wink: Πρεπει ναναι αυτο που λεει ο Dim απο πανω.
xaotikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Παλιό τραγούδι, Μαρινέλλα, στο ρεφρέν λέει "Αγάπη μου, αααγάαάπη μου...εσένα μόόόόνο αγαπωωωω" κλπ κλπ. Έχω βρει"Μαρινέλλα - Αγάπη μου" αλλά καμία σχέση. Υ.Γ Δεν ακούω τέτοια γενικώς ...τώρα πως έκατσε αυτό άλλο θέμα
Fozzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Ena bitato pou paei .... everybody move your body everybody move your body everybody.... Sinexeia etsi....... Red kult - call me Eric prydz - call on me :twisted:FiNN????:twisted: ELEOS!!! pou akouses to Call On Me na exei mesa "move your body" klp to Let's All Chant zhtaei o aristos man!!! :wink:
callahan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Anazitountai ta eksis kommatia : Diafimisi Garnier Fructis kai epiploprosfores...poia einai..?sto omonimo section den iparxoun nomizo... Το Garnier Fructis είχε για πολύ καιρό το εξής κομμάτι: Big Soul - Hippy hippy shake ΄ Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα..
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Anazitountai ta eksis kommatia : Diafimisi Garnier Fructis kai epiploprosfores...poia einai..?sto omonimo section den iparxoun nomizo... 1. Υπάρχει σχετικο t o p i c για αναζητήσεις τραγουδιών από διαφημίσεις/εκπομπές κλπ. 2. Υπάρχει επίσης και η data base με τραγούδια διαφημίσεων του Founes που αναφέρεται εκεί το τραγουδάκι του Fructis που θες. 3. Αλλά υπάρχει και το search που το ξεχνάτε' date=' το οποίο θα σου έδινε την απάντηση σου, ε δ ώ.
AnnaXatheis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Mporeite na me voithisete me auto to tragoudaki twn GreenDay? sto sugkekrimeno sample to tragoudoun oi offspring xleuazontas tous...... http://briefcase.pathfinder.gr/download/AnnaXatheis/25311/337201/0/makingfunof+greenday.wav euxaristw polu.
djcensor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 thanks Chris..!!!!alla tis epiploprosfores pali den tis vrisko pouthena...tha kano post stis diafimiseis ama einai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.