djcensor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 ena allo tragoudi palio pou elege "exstacy, exstano..." itan megali epitixia paliotera....to thimaste?pos to lene?
dim_b Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 can you feeeeeeeeel iiiiiiiiiiiiiiiiiit... Το παλιό καλό Can you feel it των Jackson 5;
billpeppas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δεν νομίζω να λέει πάντως το Bob Sinclair -I Feel For You
Fotografos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Παει παει παει μα η καρδια μου δεν σε παει παει.Το γνωριζει κανεις; mallon to bye les ths kokkinou kai oxi paei.... Ακριβως,ευχαριστω
The_player Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Paidia einai ena tragoydi poy to psaxno para poly kairo... Prepei na Legetai Nikaragua...afoy o typos epanalamvanei synexeia to onoma toy gnostoy kratoys ths B.Amrikhs me protevoysa thn Managua (gia na mathainoyme kai ligo Georgrafia ) Latinoeides fysika Cubaniko isos........ Kathe voitheia dekth
Cristina Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Ah! Ψάχνω κι εγώ ένα τραγουδάκι που το έχω ακούσει μερικές φορές στον R.S.O (Θεσσαλονίκη). Δεν μπόρεσα να 'πιάσω' στίχους αλλά κάπου έλεγε ένα ανδρικό όνομα, 'Tommy' ή 'Johnny'. Είχε μπουζούκι και προς το τέλος του τραγουδιού έλεγε συνέχεια 'λαλαλα λαλαλα λαλαλα'. Επίσης, η φωνή μου θύμισε λίγο την Marianne Faithful. Πρέπει να είναι τέλη 60ς, αρχές 70ς.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Τι γλωσσα ηταν? H Mireille Mathieu εβγαλε καποια κομματια με μπουζουκι τη δεκαετια του 70...
Cristina Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Αγγλικά ήταν... Δεν ξέρω αν είναι αυτή όντως γιατί σα να έχει πιο ψιλή φωνή από αυτήν στο τραγούδι που άκουσα. (Στο μυαλό μου έχω το 'Together We Are Strong' με τον Patrick Duffy)... Όρκο δεν παίρνω όμως... :roll:
Annouvis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Gborizei kanis pio einai to tragoudi pou akougete stin seira tou Filmnet Nip Tuck pou pezete kathe deutera stis 11.Psahno to kommati pou pezei stin arhi tis tainias eki pou vafete kati me kragion.
DJ_XLR8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Επειδή ψάχνω πολύ καιρό γι' αυτό το κομμάτι, θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. Το έχω από ένα cd φίλου ο οποίος έχει γράψει Little Louie Vega - Elements of Life, αλλά έλα που δεν είναι αυτό το κομμάτι! Το elements of life το έχω, αλλά δεν έχει σχέση με το sample που σας δίνω. Για όσους βαριούνται να κατεβάσουν το sample σας θυμίζω ότι ακούγεται σε ένα από τα trailers για το παιχνίδι Grant Theft Auto: San Andreas. Sample Ευχαριστώ! 8)
Cristina Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μοιάζει με το 'The Chakachas - Jungle Fever'... Μάλλον κάποια πιο πρόσφατη version θα είναι αλλά δεν ξέρω artist... :roll:
stone Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Ψαχνω ενα κομματι του Μητροπανου που παει..."δεν σε πιστευω οταν μου λες πως μ'αγαπας".
billpeppas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 stone: Μητροπάνος - Τα Κόκκινα Τα Μπλούζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.