Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia einai ena tragoydi poy to psaxno para poly kairo...

Prepei na Legetai Nikaragua...afoy o typos epanalamvanei synexeia to onoma toy gnostoy kratoys ths B.Amrikhs me protevoysa thn Managua (gia na mathainoyme kai ligo Georgrafia :D )

Latinoeides fysika Cubaniko isos........

Kathe voitheia dekth

Δημοσ.

Ah! Ψάχνω κι εγώ ένα τραγουδάκι που το έχω ακούσει μερικές φορές στον R.S.O (Θεσσαλονίκη).

Δεν μπόρεσα να 'πιάσω' στίχους αλλά κάπου έλεγε ένα ανδρικό όνομα, 'Tommy' ή 'Johnny'.

Είχε μπουζούκι και προς το τέλος του τραγουδιού έλεγε συνέχεια 'λαλαλα λαλαλα λαλαλα'.

Επίσης, η φωνή μου θύμισε λίγο την Marianne Faithful.

Πρέπει να είναι τέλη 60ς, αρχές 70ς.

Δημοσ.

Αγγλικά ήταν...

Δεν ξέρω αν είναι αυτή όντως γιατί σα να έχει πιο ψιλή φωνή από αυτήν στο τραγούδι που άκουσα.

(Στο μυαλό μου έχω το 'Together We Are Strong' με τον Patrick Duffy)...

Όρκο δεν παίρνω όμως... :roll:

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω πολύ καιρό γι' αυτό το κομμάτι, θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. Το έχω από ένα cd φίλου ο οποίος έχει γράψει Little Louie Vega - Elements of Life, αλλά έλα που δεν είναι αυτό το κομμάτι! Το elements of life το έχω, αλλά δεν έχει σχέση με το sample που σας δίνω. Για όσους βαριούνται να κατεβάσουν το sample σας θυμίζω ότι ακούγεται σε ένα από τα trailers για το παιχνίδι Grant Theft Auto: San Andreas.

Sample

Ευχαριστώ! 8)

Δημοσ.

Μοιάζει με το 'The Chakachas - Jungle Fever'...

Μάλλον κάποια πιο πρόσφατη version θα είναι αλλά δεν ξέρω artist... :roll:

Δημοσ.

Ψαχνω ενα κομματι του Μητροπανου που παει..."δεν σε πιστευω οταν μου λες πως μ'αγαπας".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...