Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν σε ξεχάσαμε :)

Προφανώς δεν το ξέρουν τα 13 άτομα που το κατέβασαν.

Αλλά εγώ δεν μπορώ να το ακούσω διότι είναι .amr.

Αν θέλεις να έχεις περισότερες πιθανότητες να βρεθεί το τραγούδι σου, καλλίτερα να το ανεβάζεις σε .mp3. :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έφαγα γερό κόλλημα!!!!!! Πως λέγεται το τανγκό από το άρωμα γυναίκας???!!! :(

[οfftopic]

Τι έγινε η σελίδα σου Cristina???

[/offtopic]

Δημοσ.
Psaxnw ena beataki pou akougetai teleytaia sto radio kai eidika sto Radio Dj. eida sta chart pou exei alla den to brhka. thymizei ligo ta palia hlektronika pou paizame h melwdia' date=' sas fwtisa twra..... opoios manteyei as postarei[/quote']

Μήπως είναι αυτό;;

Der Dritte Raum - Hale Bopp [Raumgleiter Version]

oxi den einai ayto alla kalo einai :) kamia allh idea?

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες με το θάνατο του Μπονάτσου που όλα τα κανάλια έπαιζαν γύρω στις 24 ώρες την ημέρα βίντεο-αφιερώματα, έβαλαν και ένα ωραίο τραγούδι που έλεγε με τους Πελόμα Μποκιού τους στίχους του οποίου δε θυμάμαι αλλά σε γενικές γραμμές μίλαγαν για κάποιον τύπο που τον έλεγαν καλό παιδί μπροστά του αλλά πίσω του τον κατηγορούσαν και κάτι τέτοια.Ξέρει κανείς τίτλο;

Δημοσ.

paidia min ksexnate kai to diko mou tragoudi.... :)

Distixos den mporo na vro metatropea apo amr se mp3 i wav....opoios exei as mou pei apo pou na ton katevaso g n to metatrepso kiolas,etsi oste na mporoun na to akousoun perissoteroi....

Kaigomai...!!!!!!! :D :D :D

Δημοσ.

Όχι, αυτό παραείναι γνωστό για να το ψάχνω.Το έχω.

Αν ξέρει κανείς, μήπως είναι το "Σ' αυτό το σπίτι" που βρήκα στο DC++;Δεν μπορούσα να το κατεβάσω να δω.Γιατί σα να θυμάμαι να έχει αυτή τη φράση κάπου στους στίχους.Δεν είμαι και σίγουρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...