djcensor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Ti kanete guys?sas xaireto olous...eleipsa gia ligo kairo alla i'm back.... mipos kserete ena kommati pou leei: "se mia diadromi kozani athina,psaxno kai roto gia mia xristina...." e???????????????????
szaf Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ti kanete guys?sas xaireto olous...eleipsa gia ligo kairo alla i'm back.... mipos kserete ena kommati pou leei: "se mia diadromi kozani athina' date='psaxno kai roto gia mia xristina...." e???????????????????[/quote'] Zante Dilemma - Χριστίνα Το συγκρότημα αυτό είναι απο δω απ'την Ζάκυνθο..δεν νομίζω να το βρείς εύκολα το τραγούδι. Αν μπορείτε παιδιά βοηθήστε λίγο να βρούμε ένα τραγουδάκι, το ψάχνω εδώ και μέρες.. http://briefcase.pathfinder.gr/contents/szaf9/27656o Είναι το unknown.mp3 στον φάκελο tunes
foufoutios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Psaxnw ena beataki pou akougetai teleytaia sto radio kai eidika sto Radio Dj. eida sta chart pou exei alla den to brhka. thymizei ligo ta palia hlektronika pou paizame h melwdia, sas fwtisa twra..... opoios manteyei as postarei
Cristina Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Αν μπορείτε παιδιά βοηθήστε λίγο να βρούμε ένα τραγουδάκι, το ψάχνω εδώ και μέρες.. http://briefcase.pathfinder.gr/contents/szaf9/27656o Είναι το unknown.mp3 στον φάκελο tunes Τώρα άμα σου πω πως το άκουγα στο όνειρό μου χθες βράδυ. τί θα πεις; Δεν το έχω ακούσει ποτέ στο ράδιο... Μάλλον με επηρέασε το sample σου. Καλό τραγουδάκι... Για να ψάξουμε... djcensor, επιτέλους το βρήκες! Θυμάμαι που με ρωτούσες πριν λίγο καιρό!
szaf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Αν μπορείτε παιδιά βοηθήστε λίγο να βρούμε ένα τραγουδάκι' date=' το ψάχνω εδώ και μέρες.. http://briefcase.pathfinder.gr/contents/szaf9/27656o Είναι το unknown.mp3 στον φάκελο tunes [/quote'] Τώρα άμα σου πω πως το άκουγα στο όνειρό μου χθες βράδυ. τί θα πεις; Δεν το έχω ακούσει ποτέ στο ράδιο... Μάλλον με επηρέασε το sample σου. Καλό τραγουδάκι... Για να ψάξουμε... Βρέθηκε και αυτήν την στιγμή κατεβαίνει στο dc++ Κατερίνα Ντίνου - Πως μπορείς (ντουέτο με τον Γιώργο Αλουπογιάννη)
stavrospap Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 psanxw ena tragoydi poy synexeia leei 'i want you...you need me' kai synexeia ayto leei.dynato bitaki einai kai bainei se polla clubs. Thanx
callahan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Psaxnw ena beataki pou akougetai teleytaia sto radio kai eidika sto Radio Dj. eida sta chart pou exei alla den to brhka. thymizei ligo ta palia hlektronika pou paizame h melwdia, sas fwtisa twra..... opoios manteyei as postarei Μήπως είναι αυτό;; Der Dritte Raum - Hale Bopp [Raumgleiter Version]
callahan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Ένα κομμάτι, beat, σε στυλ benny bennasi που λέει κάπου μια γυναικεία φωνή "I can feel your heart beat" πώς λέγεται ;;;
Cristina Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Ένα κομμάτι, beat, σε στυλ benny bennasi που λέει κάπου μια γυναικεία φωνή "I can feel your heart beat" πώς λέγεται ;;; Μάλλον θέλεις αυτό: 'Africanism By Martin Solveig - Heartbeat' Μήπως κανείς γνωρίζει α υ τ ό το κομμάτι; :roll: Μου θυμίζει και κάτι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι... :roll: Πρέπει να είναι πολύ γνωστό, ίσως από κάποια εκπομπή ή κάποιο έργο.
djcensor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Re guys,psaxno auto to tragoudi...PLEASE peite mou poio einai... tha trelatho..>!!!!! http://briefcase.pathfinder.gr/file/djcensor/23125/328068
Cristina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Αυτο τι ειναι? Καλά ε... Ανατρίχιασα! Πωπω... Από που είναι αυτό βρε Γιώργο...; Ξέρεις από ποιά ταινία είναι; Η ανδρική φωνή μου θύμισε τον Δάνη Κατρανίδη... Και όσο το ακούω μου φέρνει λίγο και στον Δάκη αν και δεν ξέρω αν έχει παίξει ποτέ σε ταινία. :roll: Απίστευτα ερωτικός διάλογος... :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δεν εχω καμια πολυτως ιδεα. Ειναι ολοκληρο τραγουδι. Λες απλως να ειναι απο ταινια? Ταιριαζουν πολυ τα λογια στη μουσικη... Οσο για το διαλογο.... "Θεε μου, εισαι απαισιος!" Hσουν η μονη μου ελπιδα ρε Cris... Ποιος αλλος ασχολειται με τετοιες παρακμες? Κανενας.
Cristina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Ποιος αλλος ασχολειται με τετοιες παρακμες? Να 'σαι καλά βρε! Νομίζω πως πρέπει να είναι ταινία. Από μια έρευνα που έκανα σε ταινίες του Δ. Κατρανίδη, μια που είναι πιθανή είναι η 'Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα'. Δεν την θυμάμαι όμως καθόλου για να μπορέσω να καταλάβω αν είναι όντως από εκεί. Θα με ενδιέφερε πάντως... :roll:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δε βγαζω τον εαυτο μου απ εξω! Κ εγω μεσα! Αν ειναι η ταινια που λες, τοτε η γυναικεια φωνη ειναι της... Αλικης? Εμενα μου φερνει καπως για μια αποπειρα για ελληνικο Je t'aime... moi non plus. Anyway, θενκς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.