Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sas exo mpoliko pragma :P

pos legetai tis dina vass to kommati pou leei kati gia reflections kai sto refren AAAA EEEE :P

kainourio houseaki me sample apo to sunclub - fiesta' date=' kai tragoudaei kapoios touroum toum tourouroum touroum toum. sas fotisa e?:P[/quote']

το 1ο πρεπει να ειναι : Dina Vass - Waiting for you

το 2ο ειναι : Steven King - Heroes

για το rnb δεν με βοηθαει η περιγραφή........ :cry:

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@zouve@ , νομίζω πως έχει ένα spample απο Afrika Bambaataa - Planet Rock.

dikio eheis auto einai kata vasi alla auto pou akousa den eihe katholou logia itan mono mousiki

Δημοσ.

Ψαχνω ενα παλιο τραγουδι του Πουλοπουλου .

Καποιοι απο τους στιχους του ειναι οι εξης :

Μαυρη ειν'η μοιρα παραπονο μου

μαυρη ειν'η μοιρα της ζωης ....

Δεν εχω μπορεσει να το βρω σε κανενα σαιτ .

Μηπως θυμαται κανεις τον τιτλο ?

- Βtw μηπως εχει κανεις ενα παλιο τουρκικο τραγουδι το οποιο τραγουδαγε ο Ξανθοπουλος στην οδυσσεια ενος ξεριζωμενου(το 2ο) ?

Το τραγουδαει και ο Καζαντζιδης αλλα στα τουρκικα ,ο Ξανθοπουλος το ελεγε στα ελληνικα .

Αν θυμαμαι καλα τον τιτλο ειναι το bekledim de gelmedim

Εχει κανεις τους στιχους αλλα στην εντισιον του Ξανθοπουλου

Δημοσ.

Κανεις δεν το θυμαται..

Ενιγουει , μηπως (τωρα που το θυμηθηκα) θυμαται κανεις (μη σκουξετε πολυ οσοι το διαβασετε) πως ελεγαν αυτη που τραγουδαγε στους ψιθυρους καρδιας?

Ελεγε ενα πολυ ωραιο κομματι (το οποιο ειχε δανειστει η δεν θυμαμαι ποια)

Δημοσ.
Κανεις δεν το θυμαται..

Ενιγουει ' date=' μηπως (τωρα που το θυμηθηκα) θυμαται κανεις (μη σκουξετε πολυ οσοι το διαβασετε) πως ελεγαν αυτη που τραγουδαγε στους ψιθυρους καρδιας?

Ελεγε ενα πολυ ωραιο κομματι (το οποιο ειχε δανειστει η δεν θυμαμαι ποια)[/quote']

Μελίνα Μποτέλλη ή Ειρήνη Χαρίδου. :)

Δημοσ.

Ναι !

Θενκς Κριστινα ,την ειρηνη χαριδου λεω .

Ξερεις μηπως αν υπαρχουν πουθενα στο νετ τραγουδια της ωστε να μπορεσω να τα κατεβασω ?

Δημοσ.

Δυστυχως το ντισισι δεν βγαζει τπτ..

Παλιοτερα ειχα κανει οτι παραλλαγη του ονοματος της ηταν δυνατον να γινει αλλα νιεντε, τζιφος ,ναθινγκ .

Ναι, δεν ειπα να μου ελεγες , απλα αν ηξερες εσυ η οποιοσδηποτε αλλος καποιες σελιδες με την βιογραφια της η οτιδηποτε σχετικο που θα με βοηθουσε σε οτι ψαχνω :)

Δημοσ.

Ξερεις μηπως αν υπαρχουν πουθενα στο νετ τραγουδια της ωστε να μπορεσω να τα κατεβασω ?

Ναι' date=' δεν ειπα να μου ελεγες , απλα αν ηξερες εσυ η οποιοσδηποτε αλλος καποιες σελιδες με την βιογραφια της η οτιδηποτε σχετικο που θα με βοηθουσε σε οτι ψαχνω

[/quote']

Τελικά τί θες; Δεν κατάλαβα. :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα τραγούδι που ή έχει κυκλοφορήσει ή θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο. Στη συναυλία του Δεληβοριά στο θέατρο Βράχων ένας από την ορχήστρα το είπε live και είπε πως φτιάχνουν μια μπάντα και θα κυκλοφορήσουν CD μέσα στο Σεπτέμβρη. Έχει κανεις υπ' όψην του τι και πως;

Δημοσ.

Ναι' date=' δεν ειπα να μου ελεγες , απλα αν ηξερες εσυ η οποιοσδηποτε αλλος καποιες σελιδες με την βιογραφια της η οτιδηποτε σχετικο που θα με βοηθουσε σε οτι ψαχνω

[/quote']

Τελικά τί θες; Δεν κατάλαβα. :mrgreen:

Τωρα ειδα οτι ειχες απαντησει.

Στη πρωτη παραθεση σωστα ειχες απορια γιατι παρελειψα να συμπληρωσω αυτο που ειπα στην δευτερη .

'' οτιδηποτε σχετικο που θα με βοηθουσε σε οτι ψαχνω '' :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...