Προς το περιεχόμενο

Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σας βάλω ένα δύσκολο κατά τη γνώμη μου, γιατί το ψάχνω χρόνια :?

Χθες μου ήρθε στο μυαλο πάλι.

Μοιάζει (δλδ είναι σχεδόν το ίδιο) με το κομμάτι "Verve - Bitter Sweet Symphony"

Έχει μόνο γυναικεία φωνητικά και ο ρυθμός του είναι πιο γρήγορος.

Τελευταία φορά το άκουσα το 1996 νομίζω στον (τότε) klik-fm.

Καμία ιδέα????????????????????? :|

Δημοσ.

Hhhmmm... eusa_think.gif

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε ένα (μάλλον) άσχετο τραγουδάκι στο μυαλό. Αυτό είναι το εξής:

'Sweetbox - Everything's Gonna Be Allright'

Βέβαια αυτό που λες για το 1996 μπερδεύει λίγο τα πράγματα διότι νομίζω πως το 'Bittersweet Symphony' βγήκε το 1997 (αν θυμάμαι καλά)... eusa_eh.gif

Btw, έχει sample από το 'The Last Time' των Rolling Stones...

Ασχέτως αν δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει κανείς αν δεν του το πει κάποιος ή αν δεν έχει μεγάλη φαντασία... :lol:

Μάλλον το Αγόρι Από Τη Σαλίνα ή ο dim θα θυμούνται καλλίτερα. :)

Δημοσ.
Θα σας βάλω ένα δύσκολο κατά τη γνώμη μου' date=' γιατί το ψάχνω χρόνια :?

Χθες μου ήρθε στο μυαλο πάλι.

Μοιάζει (δλδ είναι σχεδόν το ίδιο) με το κομμάτι "Verve - Bitter Sweet Symphony"

Έχει μόνο γυναικεία φωνητικά και ο ρυθμός του είναι πιο γρήγορος.

Τελευταία φορά το άκουσα το 1996 νομίζω στον (τότε) klik-fm.

Καμία ιδέα????????????????????? :|[/quote']

Rest Assured - Treat Infamy ayto psaxneis

htan tote k sto now 39

[/code]

Δημοσ.

Btw' date=' έχει sample από το 'The Last Time' των Rolling Stones...

Ασχέτως αν δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει κανείς αν δεν του το πει κάποιος ή αν δεν έχει μεγάλη φαντασία... :lol:

[/quote']

Και γω δεν το καταλαβα. Το εμαθα απο το MTV, οπου η παρουσιαστρια σχολιασε ακριβως το ιδιο - οτι δλδ δεν μπορει να καταλαβει πού μπορει να ακουγεται το συγκεκριμενο κομματι μεσα στο Bittersweet symphony.

Αργότερα εμαθα οτι πολυ απλα δεν εχει γινει κλεψιμο απο το κομματι των Stones, αλλα απο μια ορχηστρα που ειχε βγαλει καποια κομματια των Stones σε instrumental εκτελεσεις. Πηραν οι Verve λοιπον το διασκευασμενο The last time και απο κει "τραβηξαν" το sample.

Δημοσ.

Ναι ναι... Αυτό ακριβώς έκαναν. :D

Αλλά αυτό δεν είναι sample... :?

'String Arrangement' ή κάπως έτσι λέγεται, νομίζω από ότι είχα ακούσει/διαβάσει... Δεν θυμάμαι... :P

Δημοσ.

MANNO_04 αυτό είναι.

Μόνο που κατέβασα 3 εκδόσεις του και καμία δεν έχει τα γυναικεία φωνητικά.

Cristina εχεις δίκιο. Μετά βγήκε το "Verve - Bitter Sweet Symphony", απλά δεν το ανέφερα. :)

Δημοσ.

Ψάχνω ένα τραγούδι που λέγεται κάπως "lost in the forest" ή "lost in a forest" και είναι tribute στο "A forest" των Cure (μπορεί να είναι και ακριβώς ίδιο το όνομά του), αλλά δεν ξέρω ποιο συγκρότημα το τραγουδάει.Το παίζει συχνά ο Rock FM (και σε ένα διαφημιστικό κάποιο μαγαζιού που δε θυμάμαι τώρα, στον ίδιο σταθμό).Είναι ουσιαστικά το ίδιο τραγούδι αλλά κάπως πιο ηλεκτρονικό.Ξέρει κανείς ποιό ακριβώς είναι;

Και επίσης το loop που παίζει στο σαϊτ του best radio:

http://www.bestradio.gr/

Δημοσ.
hi paidia! psaxnw ena tragoydi toy tiesto pou toys stixoustoys leei 1 kopela. htan se 1 live pou eixe kanei se kapoio stadio' date=' me para poly kosmo kai paizei sth synexeia ton ymno ths Amerikhs. De kserw kata poso voh8aei ayto! Please heeeeeeeelp me[/color']

To pio pi8ano einai na les to Andain - Beautiful things

s'eyxaristw para poly!! ayto to kommati epsaxna k meta apo 7 asxeta downloads to vrhka!!! :)

Δημοσ.
Ψάχνω ένα τραγούδι που λέγεται κάπως "lost in the forest" ή "lost in a forest" και είναι tribute στο "A forest" των Cure (μπορεί να είναι και ακριβώς ίδιο το όνομά του)' date=' αλλά δεν ξέρω ποιο συγκρότημα το τραγουδάει.Το παίζει συχνά ο Rock FM (και σε ένα διαφημιστικό κάποιο μαγαζιού που δε θυμάμαι τώρα, στον ίδιο σταθμό).Είναι ουσιαστικά το ίδιο τραγούδι αλλά κάπως πιο ηλεκτρονικό.Ξέρει κανείς ποιό ακριβώς είναι;

r/[/quote']

Blank & Jones - A Forest

Kalo tribute .....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...