Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ελληνικά e-shops

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαβασα στο πολυ καλο forum dpgr.gr οτι το e-shop.gr εχει καλυτερες τιμες διοτι φερνει τα προιοντα απο εισαγωγες του εξωτερικου και τα προιοντα δεν εχουν ελληνικη εγγυηση.

Ισχυει κατι τετοιο' date=' γνωριζετε κατι?[/quote']

Και ποιός δεν κάνει εισαγωγές??? Το Πλαίσιο έτσι ξεκίνησε και έφτασε εκεί που έχει φτάσει, επιπλέον πια οι περισσότερες εγγυήσεις είναι global και δεν υπάρχει πρόβλημα στην ελλάδα όπως επίσης υπάρχει και ντιρεκτίβα από την ΕΕ για 2 ή 3 δεν είμαι σίγουρος χρόνια εγγύηση σε όλα τα προϊόντα.

Πολύ καλό μαγαζάκι με δικές του εισαγωγές από Γερμανία και σε αρκετά προϊόντα έχει 3 χρόνια εγγύηση (ρωτήστε το).

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από net αλλά έχω πάει στο μαγαζί και ο τυπάς ειναι πολύ συγκροτημένος και οργανωμένος.

http://www.topsystems.gr

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλα εδω ειναι Eλλαντα.

Το καλοκαιρι που ηθελα να αγορασω ενα dvd recorder επιτραπεζιο και εψαχνα εγγυησης, καποια απο τις εταιριες που κοιταζα, δεν αναγνωριζε αν το αγοραζες απο εξωτερικο.

Δεν θυμαμαι καλα, η Jvc ήταν, η Pioneer ήταν, δεν θυμαμαι.

Οποτε...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλα εδω ειναι Eλλαντα.

Το καλοκαιρι που ηθελα να αγορασω ενα dvd recorder επιτραπεζιο και εψαχνα εγγυησης' date=' καποια απο τις εταιριες που κοιταζα, δεν αναγνωριζε αν το αγοραζες απο εξωτερικο.

Δεν θυμαμαι καλα, η Jvc ήταν, η Pioneer ήταν, δεν θυμαμαι.

Οποτε...[/quote']

Οδηγία 1994/44/ΕΚ του Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου >>> http://europa.eu.int/smartapi/cgi/sga_doc?smartapi!celexapi!prod!CELEXnumdoc&lg=el&numdoc=31999L0044&model=guichett

Από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή >>> http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=101

Πρέπει να'ναι παράνομη η μη εξασφάλιση της εγγύησης - δεν το'χω ψάξει επισταμένα...

Δημοσ.

paides exw agorasei 2 desktops apo infoshop.gr kai emeina poly euxaristimenos. grigori paradosi, katapliktikes times (isws oi kalyteres pou exw dei se elliniko on-line shop) k to basikotero plirwmi me antikataboli

episis egw agorasei vivlia apo to protoporia.gr

kai autoi einai ekseretikoi (katapliktikes times) k grigori paradosi. episis me antikataboli

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια πάντως ότι και να λέμε το ηλεκτρονικό εμποριο είναι το μέλλον.

οτι θέλεις όταν το θέλεις.

τα κλασικα απο eshop

τα ειδικα απο ειδικα καταστηματα στο ειδος τους.

δειτε τα ολα στο

http://www.shopville.gr

kalo brady!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

+1 από εμένα για το e-shop. εγώ μένω επαρχία (νότια κρήτη, παλαιόχωρα αν έχετε ακούσει) και σε 2 μέρες έχω τα πράγματα σπίτι μου

Δημοσ.
Οι τιμες του e-shop συμπεριλαμβανουν και τα τελη αποστολης?

Μπορείς να αποφύγεις τα έξοδα αποστολής εάν παραλάβεις τα προϊόντα από το κατάστημα της περιοχής σου. :-D

Αυτό το δηλώνεις στην παραγγελία και έτσι, τσουπ δια μαγείας έχεις zero έξοδα αποστολής ;)

Δημοσ.

Είμαι ίσως από τους λίγους πραγματικά τρελαμένους με το on-line shopping. Ένα μικρόβιο που το κόλλησα από τότε που έμενα Αγγλία.

Μέχρι σήμερα έχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες on-line για εντελώς διαφορετικά προϊόντα (από PC μέχρι κοπριά για τα λουλούδια!) και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το ελληνικό e-shopping.

Με το e-shop που αναφέρθηκε παραπάνω το μόνο που έχω παρατηρήσει αυτά τα χρόνια είναι οτι στην αρχή η εξυπηρετηση ήταν επίπεδα καλύτερη από οτι σημερα. Φοβάμαι οτι όσο μεγαλύτερες γίνονται οι εταιρίες τόσο πιο απρόσωπες καταλήγουν και με όλο και λιγότερο ενδιαφέρον για τον πελάτη.

Εύχομαι πάντως να βρεθούν και άλλες εταιρίες που θα μπουν στο χώρο με μεγαλύτερη ποικιλία και εκτός της τεχνολογίας και των υπολογιστών.

Δημοσ.
Είμαι ίσως από τους λίγους πραγματικά τρελαμένους με το on-line shopping. Ένα μικρόβιο που το κόλλησα από τότε που έμενα Αγγλία.

Μέχρι σήμερα έχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες on-line για εντελώς διαφορετικά προϊόντα (από PC μέχρι κοπριά για τα λουλούδια!) και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το ελληνικό e-shopping.

Με το e-shop που αναφέρθηκε παραπάνω το μόνο που έχω παρατηρήσει αυτά τα χρόνια είναι οτι στην αρχή η εξυπηρετηση ήταν επίπεδα καλύτερη από οτι σημερα. Φοβάμαι οτι όσο μεγαλύτερες γίνονται οι εταιρίες τόσο πιο απρόσωπες καταλήγουν και με όλο και λιγότερο ενδιαφέρον για τον πελάτη.

Εύχομαι πάντως να βρεθούν και άλλες εταιρίες που θα μπουν στο χώρο με μεγαλύτερη ποικιλία και εκτός της τεχνολογίας και των υπολογιστών.

Μήπως ξέχασες να μας αναφέρεις τα e-shops από τα οποία αγοράζεις? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...