karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μου εδωσε ενας φιλος ενα αρχειο iso, για την ακριβεια, 2 αρχεια με καταληξεις .bin,.cue. Τα εκαψα σε cd με το alcohol. Ολα καλα, στο cd φαινονταν πια ενα αρχειο .exe. Τρεχω το .exe, περιμενα ως μιση ωρα, κολλησε ο installer, διαβαζε ο δισκος, στο τελος το διεκοψα. Επανελαβα το καψιμο σε cd, καθως επισης και με προγραμμα ετρεξα κατευθειαν το exe απο τον σκληρο. Αλλα το κολλημα συνεχιστηκε. Τι φταιει και δεν μπορω να τρεξω το .exe που προηλθε απο το .iso?
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Προβληματικό αρχείο.Στου φίλουν σου δουλεύει;
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Ο φιλος δεν το εχει δοκιμασει. Ωστε υπαρχει πιθανοτητα κατι να φταιει στο ιδιο το αρχειο? Νομιζα το Image ειναι καπως αξιοπιστη μεθοδος.
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Kάνε και μια τελευταία δοκιμή με δεξί κλικ στο cue και άνοιγμα με nero,αν θέλεις άνοιξε το και με isobuster
spike Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Καίς το αρχείο .cue (στην πραγματικότητα καίει το .bin) σαν image file όχι σαν data σε χαμηλή ταχύτητα με το nero.
dreaming123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Mπορείς επίσης να το δοκιμάσεις να το ανοίξεις το image που έχεις στον σκληρό με το εικονικό drive του alcohol... Αν δεν ανοίξεις η δεν τρέξει έχει πρόβλημα το image...
spike Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μποορεις ακομα με το Μagic ISO Maker αν σου ανοιξη το image να κανεις extarct τα αρχεια.
tech25 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Afou to programma kollaei kai apo ton skliro disko, tote einai problima toy arxeioy. Fantazomai oti to etrexes afoy to ekanes extract apo to image... Dokimase na to trexeis se safe mode. Cheers...
Typhoon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Έχω αντιμετωπίσει και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα. Συγκεκριμένα iso (για να είμαι ακριβής τα iso του MSDN 2004 & του Visual Studio .NET 2003) είτε αν τα κάνω extract & install από δίσκο είτε αν τα γράψω σε CD και κάνω εγκατάσταση δεν παίζουν (βγάζει error ότι κάποια αρχεία λείπουν ή είναι corrupted). Αν κάνω εγκατάσταση με Alcohol από τα iso όλα είναι ΟΚ και στις δύο περιπτώσεις. Δεν κατάφερα ποτέ να βρω τι φταίει...
spike Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 To image του karib ειναι σε bin,cue. Aν καψεις το bin που εχει και το πραγματικο μεγεθος του image απλα γεμιζει ενα cd... Σε αυτη την περιπτωση πρπει να καψεις το cue σε χαμηλη ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.