powerful Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 1)Γιατί δεν μπορώ να βάλω στην υπογραφή μου εικόνα; 2)Γιατί δεν μπορώ να κάνω topic ή post στις αγγελίες;
konnak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 1)Γιατί δεν μπορώ να βάλω στην υπογραφή μου εικόνα; Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά εγώ που είχα στην υπογραφή μου εικόνα (από πριν), μέσα σε image tags ([/img]), την εμφάνιζε κανονικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον περιορισμός μεγέθους.
adi32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 πως μπορω να βλεπω τα θεματα που εχω ανοιξει ? στα υπο παρακολουθησει μου βγαζει μονο 2 Παλια τα εβγαζε ολα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Απαντήσεις στο forum των Αγγελιών δεν επιτρέπονται πλέον. Άλλαξε το σύστημα, όπως μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικά threads.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Παρακαλώ όποιες απορίες ή προβλήματα να αναγράφονται σε αυτό το topic. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.