predator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια που καταβάλανε μερικά μέλη για τις αξιολογήσεις στο παλιό forum. ψάχνω να βρω το topic με την database αλλα δε το βρίσκω.μάλλον σβήστηκε. ευτυχώς βρήκα το topic με τις αξιολογήσεις: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=88346 ας βοηθήσει κάποιος mod και αν είναι εφικτό ας περαστούν οι αξιολογήσεις. αν δε γίνεται να το κάνουνε οι mods ας κάνει ο κάθε user τον κόπο να προσθέσει τις αξιολογήσεις του. ας μας ενημερώσει κάποιος mod αν είναι να αρχίσουμε να περνάμε τις αξιολογήσεις... δεν είναι τίποτα , 5 λεπτακια δουλειά είναι για τον κάθε user αν κοιτάξει το παραπάνω topic. οι περισσότεροι δίνουν και τα links για τις συναλλαγές.
kx5 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Πρέπει να γίνει. Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει η δυνατότητα reply στις αγγελίες... :roll:
predator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 παρακαλω ας απαντησει καποιος mod! εγω παν τως μολις ξεκινησα τη διαδικασια να περασω τις παλιες μου αξιολογησεις στο νεο συστημα! ας το κανουν οσοι θελουν!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Οι παλιές αξιολογήσεις θα περάσουν στο νέο σύστημα εντός του Σαββατοκύριακου προκειμένου να μην 'χαθεί' η δουλειά που έχει ήδη γίνει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Επανεξετάζοντας το νέο σύστημα καθώς και την προηγούμενη απάντησή μου, παρακαλούνται τα μέλη να 'περάσουν' στο σύστημα αξιολογήσεων τις αξιολογήσεις τους. Δηλαδή, το κάθε μέλος να αναλάβει τις δικές του αξιολογήσεις. Ένας μικρός κόπος για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.
predator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 ναι αλλα θα το κανουν ολοι;;; pd το κανεις λιγο sticky μεχρι να το δουν και οι υπόλοιποι;
Narayan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Θέλω να περάσω τις παλιές αξιολογήσεις που είχα κάνει, αλλά δεν μπορώ να μετατρέψω τα παλιά URL των αγγελιών επειδή δεν ανοίγουν πια... κάποια ιδέα για το πως μετατρέπω τα URL σε vb3;
fANiS_k Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Παιδες συγγνωμξ...μολις μπηκα στο ΝΕΟ πια φορουμ!! Πολυ καλη η προσπαθεια...αξιζε!! Αλλα...που ειναι οι αγγελιες βρε παιδες??
predator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Narayan δε χρειάζεται να δώσεις τo link της αγγελίας. είναι προαιρετικό. απλά δες τo topic πιο πάνω για να θυμηθείς σε ποιον είχες δώσει αξιολόγηση.
madsc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Θέλω να περάσω τις παλιές αξιολογήσεις που είχα κάνει, αλλά δεν μπορώ να μετατρέψω τα παλιά URL των αγγελιών επειδή δεν ανοίγουν πια... κάποια ιδέα για το πως μετατρέπω τα URL σε vb3; Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο "αυτόματο" τρόπο να γίνεται αυτό, οπότε ως έχει. /sc
Cue Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Θέλω να περάσω τις παλιές αξιολογήσεις που είχα κάνει, αλλά δεν μπορώ να μετατρέψω τα παλιά URL των αγγελιών επειδή δεν ανοίγουν πια... κάποια ιδέα για το πως μετατρέπω τα URL σε vb3; Κάνε ένα search με το nickname σου στην κατηγορία των Αγγελιών για να δεις τις καταχωρήσεις σου. Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά κάνει δουλειά!
Narayan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Narayan δε χρειάζεται να δώσεις τo link της αγγελίας.είναι προαιρετικό. απλά δες τo topic πιο πάνω για να θυμηθείς σε ποιον είχες δώσει αξιολόγηση. Που να θυμάμαι τώρα τι είχα αγοράσει/πουλήσει από τον καθένα. Πρέπει να κάτσω πάλι να κάνω search τις αγγελίες για να βρω τι είχε γίνει και να γράψω την ανάλογη περιγραφή, ενώ στο παλιό topic τα είχα βρει ήδη και με ένα κλικ έβλεπα τι είχε γίνει. Τεσπά όταν βρω χρόνο θα κάνω νέο search
predator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 des to topic pou dinw sto prwto post
God Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μοιρασα οσες ειχα κανει στους: Aias Predator Typhoon pp6210 gabriel narayan dpolal2 dreamstorm rufianos kyramas polaki jimn alex_gr mindtrapper s1lv3rsurf3r Stratos2004 Eλπιζω να μην ξεχασα κανεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.