Προς το περιεχόμενο

Feedback των αγγελιων... ας περασουμε τις παλιες αξιολογησεις!!!

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια που καταβάλανε μερικά μέλη για τις αξιολογήσεις στο παλιό forum.

ψάχνω να βρω το topic με την database αλλα δε το βρίσκω.μάλλον σβήστηκε.

ευτυχώς βρήκα το topic με τις αξιολογήσεις:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=88346

ας βοηθήσει κάποιος mod και αν είναι εφικτό ας περαστούν οι αξιολογήσεις.

αν δε γίνεται να το κάνουνε οι mods ας κάνει ο κάθε user τον κόπο να προσθέσει τις αξιολογήσεις του.

ας μας ενημερώσει κάποιος mod αν είναι να αρχίσουμε να περνάμε τις αξιολογήσεις...

δεν είναι τίποτα , 5 λεπτακια δουλειά είναι για τον κάθε user αν κοιτάξει το παραπάνω topic. οι περισσότεροι δίνουν και τα links για τις συναλλαγές.

Δημοσ.

Πρέπει να γίνει. Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει η δυνατότητα reply στις αγγελίες... :roll:

Δημοσ.

παρακαλω ας απαντησει καποιος mod!

εγω παν τως μολις ξεκινησα τη διαδικασια να περασω τις παλιες μου αξιολογησεις στο νεο συστημα!

ας το κανουν οσοι θελουν!;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι παλιές αξιολογήσεις θα περάσουν στο νέο σύστημα εντός του Σαββατοκύριακου προκειμένου να μην 'χαθεί' η δουλειά που έχει ήδη γίνει.

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Επανεξετάζοντας το νέο σύστημα καθώς και την προηγούμενη απάντησή μου, παρακαλούνται τα μέλη να 'περάσουν' στο σύστημα αξιολογήσεων τις αξιολογήσεις τους. Δηλαδή, το κάθε μέλος να αναλάβει τις δικές του αξιολογήσεις.

Ένας μικρός κόπος για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Θέλω να περάσω τις παλιές αξιολογήσεις που είχα κάνει, αλλά δεν μπορώ να μετατρέψω τα παλιά URL των αγγελιών επειδή δεν ανοίγουν πια... κάποια ιδέα για το πως μετατρέπω τα URL σε vb3;

Δημοσ.

Παιδες συγγνωμξ...μολις μπηκα στο ΝΕΟ πια φορουμ!!

Πολυ καλη η προσπαθεια...αξιζε!!

Αλλα...που ειναι οι αγγελιες βρε παιδες??

Δημοσ.

Narayan δε χρειάζεται να δώσεις τo link της αγγελίας.

είναι προαιρετικό.

απλά δες τo topic πιο πάνω για να θυμηθείς σε ποιον είχες δώσει αξιολόγηση.

Δημοσ.
Θέλω να περάσω τις παλιές αξιολογήσεις που είχα κάνει, αλλά δεν μπορώ να μετατρέψω τα παλιά URL των αγγελιών επειδή δεν ανοίγουν πια... κάποια ιδέα για το πως μετατρέπω τα URL σε vb3;

Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο "αυτόματο" τρόπο να γίνεται αυτό, οπότε ως έχει.

/sc

Δημοσ.

Κάνε ένα search με το nickname σου στην κατηγορία των Αγγελιών για να δεις τις καταχωρήσεις σου. Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά κάνει δουλειά! :D

Δημοσ.
Narayan δε χρειάζεται να δώσεις τo link της αγγελίας.

είναι προαιρετικό.

απλά δες τo topic πιο πάνω για να θυμηθείς σε ποιον είχες δώσει αξιολόγηση.

Που να θυμάμαι τώρα τι είχα αγοράσει/πουλήσει από τον καθένα. Πρέπει να κάτσω πάλι να κάνω search τις αγγελίες για να βρω τι είχε γίνει και να γράψω την ανάλογη περιγραφή, ενώ στο παλιό topic τα είχα βρει ήδη και με ένα κλικ έβλεπα τι είχε γίνει.

Τεσπά όταν βρω χρόνο θα κάνω νέο search

Δημοσ.

Μοιρασα οσες ειχα κανει στους:

Aias

Predator

Typhoon

pp6210

gabriel

narayan

dpolal2

dreamstorm

rufianos

kyramas

polaki

jimn

alex_gr

mindtrapper

s1lv3rsurf3r

Stratos2004

Eλπιζω να μην ξεχασα κανεναν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...