Προς το περιεχόμενο

Υπερθέρμανση Notebook!!!

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, πρόσφατα αγόρασα ένα Notebook από το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με την θερμοκρασία γιατί είναι λίγο υψηλή...

Θα ήθελα να μάθω τι προβλήματα θα μπορούσε να μου δημιουργήσει αυτή η υψηλή θερμοκρασία στο Notebook αλλά και πως ίσως θα μπορούσα να την αντιμετωπίσω; :?:

Δημοσ.

Αντιμετώπιση: παίρνεις μια βάση για notebook με 1 ή 2 μεγάλα ανεμιστηράκια που θα τραβάνε τον αέρα από κάτω. Κάνει καλή δουλειά.

Λόγοι: P4 ή AMD επεξεργαστής που καταναλώνουν και παράγουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, κακή εξαγωγή ενέργειας λόγω κατασκευής του laptop κλπ κλπ. Επίσης, αν το έχεις αρκετό καιρό ίσως έχει πιάσει σκόνες το ανεμιστηράκι σου και να θέλει λίγο καθάρισμα.

Δημοσ.

Πριν πάρεις την βάση που προτείνει ο xaotikos δοκίμασε να βάλεις κάτι από κάτω στο πίσω μέρος του φορητού...

Φαντάσου κάτι που θα το σηκώνει ελαφρά όπως τα ποδαράκια από τα πληκτρολόγια.

Μερικές φορές ακόμα και ένας πόντος κενό από κάτω από το μηχάνημα κάνει τεράστια διαφορά.

Αν λειτουργήσει τότε εκτός από την πτώση της θερμοκρασίας πιθανότατα να παρατηρήσεις ότι θα κάνει λιγότερο θόρυβο ο ανεμιστήρας της cpu.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση ενημέρωση που είχα από εσάς και όντως με βοηθήσατε όλοι στην επίλυση του προβλήματος που είχα με το Notebook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...