siemens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 xerete. loipon exo ston ipologisti mou arxeia apo mia disketa pou itan bootable o ipologistis mu den pernei disketa alla thelo na kano ena boot disk me ayta ta arxeia . to nero mou zitaei image file kai den ksero ti na balo. mporei na me boithisi kapoios? eyxaristo
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Όταν λες θες να κάνεις ένα boot disk αφού το PC σου δεν διαθέτει floppy πως περιμένεις να δημιουργήσεις Boot Disk? Αν θες να αποπειραθείς να το φτιάξεις σε CD , κάνε τα εξής: Μπες στο Nero , πήγαινε στο New , διάλεξε CD , και από κάτω διάλεξε CD-ROM ( BOOT ). Στα δεξιά τώρα, κάνε τα: [ αφήνεις το πάνω όπως είναι ] { δηλαδή μην κάνεις click στο Image File } από κάτω κάνε τα: Click στο "Enable Expert Settings (... )" Διάλεξε Floppy Emulation 1.44MB Πάτα Burn , και τοποθέτησε τα αρχεία σου στο Compilation. Πατάς Burn και είσαι έτοιμος. Υ.Γ. Είμαι περίεργος , τι Boot Disk θες να φτιάξεις? Τι Boot Disk είναι αυτή που έχεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Υ.Γ. Είμαι περίεργος ' date=' τι Boot Disk θες να φτιάξεις? Τι Boot Disk είναι αυτή που έχεις?[/quote'] Μαλλον boot cd εννοει ο φιλος...Οπως εκανα εγω για το ghost στο laptop μου. :oops: :oops:
siemens Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 boot cd enoousa paidia sory. eyxaristo poli gia tis apantiseis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.