Προς το περιεχόμενο

upload on DSL kai ISPs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι ρε παιδια και εγώ πριν βάλω DSL ήξερα ότι με το upload πεφτει η ταχύτητα αλλα φανταστηκα κάτι της τάξεως 384-128=256download rate..

Καμία σχέση. Με την DSL έχεις 384 Kbps upload και 128 Kbps download. Απλά, όταν κατεβάζεις από κάποιο server στέλνεις κιόλας κάποια πακέτα ελέγχου, τα οποία καθυστερούν πολύ όταν κάποιο άλλο πρόγραμμα κάνει upload στο full. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να "μπουκώνει" η σύνδεση και να πέφτει πολύ η ταχύτητα του download.

Δοκίμασε να περιορίσεις το upload του p2p στα 10-11 ΚΒ (με κάποιο πρόγραμμα σαν το Netlimiter).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θέλω να κάνω upload στα ρ2ρ εκεί που κατεβάζω αλλα όταν δίνω 12-13(Forthnet) το download πέφτει στα 2 kb/sec με το ζόρι

Αν το DSLAM σου δίνει 128kbps upload τότε καλύτερα να ρίξεις το upload σου το 9-10KB/s. Αν δίνει 160kbps τότε το περιορίζεις στα 13KB/s. Με αυτούς τους περιορισμούς, και σε DC και σε bittorrent έχω δει μέγιστα downloads 40-48KB/s. Όμως ακόμα και να μην το περιορίσεις, τα 2KB/s που πίανεις φαίνονται πολύ λίγα. Το λογικό θα ήταν να κυμαίνεσαι γύρω στα 16-20KB/s.

Αν το DSLAM σου δίνει 128kbps upload τότε καλύτερα να ρίξεις το upload σου το 9-10KB/s. Αν δίνει 160kbps τότε το περιορίζεις στα 13KB/s. Με αυτούς τους περιορισμούς, και σε DC και σε bittorrent έχω δει μέγιστα downloads 40-48KB/s. Όμως ακόμα και να μην το περιορίσεις, τα 2KB/s που πίανεις φαίνονται πολύ λίγα. Το λογικό θα ήταν να κυμαίνεσαι γύρω στα 16-20KB/s.

Mπα μην το λες καθόλου αυτό... Κι εγώ εκεί κυμαίνομαι, 4-5 kb/sec όταν έχω full upload. Και όταν το περιορίσω ανεβαίνει στα 20 περίπου (το download). Καμια φορά ανεβαίνει κι άλλο αλλά πάντα μεχρι 35.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...