boredmind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 kalisperoudia katarxin anoigw auto to thread istera apo sizitiseis me filous giait exoume xamilo d/l sto emule k se alla p2p proseksame oti exoume 3 ISP HOL ACN OTENET kai oi treis mas exoun miwsei to upload. ara efoson de kanoume u/l sta p2p de mas dinoun kala d/l swsta? swsta ara i idea mas einai i eksis kopsane me ayto to sxetiko to u/l pou de to polikitame mias k olous mas noiazei to d/l ara to provlima stis DSL einai to u/l etsi oi ISP mias k den exoun bandwidth gia d/l kovoune to u/l peftei to d/l etsi sta p2p k mporoun k vazoun perissoterrous sindromites me xamilo bandwith sto eksoteriko k pali vgazoun fragka kai i erwtisi einai apli se sas pws einai to u/l? prwsopika sta p2p emena den anevenei ta 8kb? exete tpt idees??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 kanonika to upload ftanei to poly mexri ta 13kb/sec se 384k kai mexri ta 26kb/sec se 1024k...ti na sou pw..emena einai mia xara me Tellas...dhlwse vlavh an yparxei problem edw kai kairo...se speedtests ti vgazeis? mhn 3exnas oti to emule PANTA sernetai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 ego 13kb karfomeno se torrent me 128kbps forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHNstf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά όντως και εδώ, Ηράκλειο acn το ίδιο πρόβλημα εδώ και καμιά εβδομάδα: Σύνδεση 384/128 upload οπωσδήποτε κάτω από 6 kb/sec στο emule, ενώ πριν το είχα σταθερά στο 11 kb. To ίδιο πρόβλημα και με άλλα p2p, (dc++, winmx), αλλά αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχαν ιδιαίτερα ψηλό upload. Είχα την εντύπωση ότι έφταιγε η αλλαγή του e-mule mod που είχα κάνει, αλλά τώρα, το πράγμα αρχίζει και φωτίζει. Τί έγινε ρε παιδιά, και η forthnet το ίδιο; Γιατί λήγει σύντομα η σύνδεσή μου και μάλλον θα πάω σε forthnet. Μήπως καμιά ιδέα για λύση; Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Και η otenet εδώ στο Ηράκλειο τα ίδια προβλήματα. Upload το πολύ μέχρι 6-7 kb/sec ό,τι και αν έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 emena mporei to download na exei provlimata me tin vivodi, to upload omws einai monima karfwmeno sta 10-12KB/sec... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 h aliteheia einai oti me tellas 384 se dc++ kai torrents den nomizo na xo perasei pote ta 8kb/sec se upload edo kai kana mhna. Pantos se ftp epiane gyro sta 13-15 an kai einai kairos apo to teleutaio upload pou ekana se ftp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Forthnet 256/128 σε DSLAM siemens (448/160) 16KB/s σε torrents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tredor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Και εγώ πρίν μία βδομάδα είχα το ίδιο πρόβλημα... up/ 5kb πήρα τηλέφωνο της βλάβες οτε ! ... Έκαναν -- Reset ? !! την γραμμή και τώρα είναι όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχω ιδέα γιατί' date=' αλλά όντως και εδώ, Ηράκλειο acn το ίδιο πρόβλημα εδώ και καμιά εβδομάδα: Σύνδεση 384/128 upload οπωσδήποτε κάτω από 6 kb/sec στο emule, ενώ πριν το είχα σταθερά στο 11 kb. To ίδιο πρόβλημα και με άλλα p2p, (dc++, winmx), αλλά αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχαν ιδιαίτερα ψηλό upload. Είχα την εντύπωση ότι έφταιγε η αλλαγή του e-mule mod που είχα κάνει, αλλά τώρα, το πράγμα αρχίζει και φωτίζει. Τί έγινε ρε παιδιά, και η forthnet το ίδιο; Γιατί λήγει σύντομα η σύνδεσή μου και μάλλον θα πάω σε forthnet. Μήπως καμιά ιδέα για λύση; Φιλικά[/quote'] oxi to idio i forthnet ipame 13kb gia grammi me 128 upload einai mia xara:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Και εγώ πρίν μία βδομάδα είχα το ίδιο πρόβλημα... up/ 5kb πήρα τηλέφωνο της βλάβες οτε ! ... Έκαναν -- Reset ? !! την γραμμή και τώρα είναι όλα οκ. Αυτό ήταν ένα γνωστό πρόβλημα με την αλλαγή firmware που έκανε ο ΟΤΕ στα siemens DSLAM (και ανέβηκαν πάλι στα 448/160kbps). Πολλοί ανέφεραν ότι είχαν πολύ χαμηλό upload 5-6ΚΒ/s. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα (τέλη Δεκεμβρίου '04). Η λύση είναι αυτή που αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 full upload και εδώ. Tellas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 otenet 384/128. ανοίγω dc και έχω αμέσως upload 12-13 σταθερά (με 8 slots που γεμίζουν αμέσως) αλλά download 5 kb/s... Ένα τραγούδι που κατέβαζα εγώ πάλι πήγαινε με την φοβερή ταχύτητα των 500 bytes/sec!!!! Τα υπόλοιπα 4,5 kb/sec πήγαιναν στις συνδέσεις με τα 8 hub που είχα ανοιχτά. Μόλις έβαλα limit στο upload 5 kb/sec το τραγούδι ανέβηκε στα 3+... κατα τα αλλα είμαι ευτυχής κάτοχος dsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 ναι ρε παιδια και εγώ πριν βάλω DSL ήξερα ότι με το upload πεφτει η ταχύτητα αλλα φανταστηκα κάτι της τάξεως 384-128=256download rate.. Εγώ θέλω να κάνω upload στα ρ2ρ εκεί που κατεβάζω αλλα όταν δίνω 12-13(Forthnet) το download πέφτει στα 2 kb/sec με το ζόρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lahaine Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 h aliteheia einai oti me tellas 384 se dc++ kai torrents den nomizo na xo perasei pote ta 8kb/sec se upload edo kai kana mhna. Pantos se ftp epiane gyro sta 13-15 an kai einai kairos apo to teleutaio upload pou ekana se ftp. akribos idia periptosh me ton filo tzinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.