Προς το περιεχόμενο

upload on DSL kai ISPs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalisperoudia katarxin

anoigw auto to thread istera apo sizitiseis me filous giait exoume xamilo d/l sto emule k se alla p2p

proseksame oti exoume 3 ISP HOL ACN OTENET kai oi treis mas exoun miwsei to upload.

ara efoson de kanoume u/l sta p2p de mas dinoun kala d/l swsta? swsta

ara i idea mas einai i eksis kopsane me ayto to sxetiko to u/l pou de to polikitame mias k olous mas noiazei to d/l ara to provlima stis DSL einai to u/l

etsi oi ISP mias k den exoun bandwidth gia d/l kovoune to u/l peftei to d/l etsi sta p2p k mporoun k vazoun perissoterrous sindromites me xamilo bandwith sto eksoteriko k pali vgazoun fragka

kai i erwtisi einai apli se sas pws einai to u/l? prwsopika sta p2p emena den anevenei ta 8kb?

exete tpt idees???

• Super Moderators
Δημοσ.

kanonika to upload ftanei to poly mexri ta 13kb/sec se 384k kai mexri ta 26kb/sec se 1024k...ti na sou pw..emena einai mia xara me Tellas...dhlwse vlavh an yparxei problem edw kai kairo...se speedtests ti vgazeis?

mhn 3exnas oti to emule PANTA sernetai :P

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά όντως και εδώ, Ηράκλειο acn το ίδιο πρόβλημα εδώ και καμιά εβδομάδα: Σύνδεση 384/128 upload οπωσδήποτε κάτω από 6 kb/sec στο emule, ενώ πριν το είχα σταθερά στο 11 kb. To ίδιο πρόβλημα και με άλλα p2p, (dc++, winmx), αλλά αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχαν ιδιαίτερα ψηλό upload. Είχα την εντύπωση ότι έφταιγε η αλλαγή του e-mule mod που είχα κάνει, αλλά τώρα, το πράγμα αρχίζει και φωτίζει.

Τί έγινε ρε παιδιά, και η forthnet το ίδιο; Γιατί λήγει σύντομα η σύνδεσή μου και μάλλον θα πάω σε forthnet.

Μήπως καμιά ιδέα για λύση;

Φιλικά

Δημοσ.

h aliteheia einai oti me tellas 384 se dc++ kai torrents den nomizo na xo perasei pote ta 8kb/sec se upload edo kai kana mhna. Pantos se ftp epiane gyro sta 13-15 an kai einai kairos apo to teleutaio upload pou ekana se ftp.

Δημοσ.

Και εγώ πρίν μία βδομάδα είχα το ίδιο πρόβλημα... up/ 5kb

πήρα τηλέφωνο της βλάβες οτε ! ...

Έκαναν -- Reset ? !! την γραμμή και τώρα είναι όλα οκ.

Δημοσ.
Δεν έχω ιδέα γιατί' date=' αλλά όντως και εδώ, Ηράκλειο acn το ίδιο πρόβλημα εδώ και καμιά εβδομάδα: Σύνδεση 384/128 upload οπωσδήποτε κάτω από 6 kb/sec στο emule, ενώ πριν το είχα σταθερά στο 11 kb. To ίδιο πρόβλημα και με άλλα p2p, (dc++, winmx), αλλά αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχαν ιδιαίτερα ψηλό upload. Είχα την εντύπωση ότι έφταιγε η αλλαγή του e-mule mod που είχα κάνει, αλλά τώρα, το πράγμα αρχίζει και φωτίζει.

Τί έγινε ρε παιδιά, και η forthnet το ίδιο; Γιατί λήγει σύντομα η σύνδεσή μου και μάλλον θα πάω σε forthnet.

Μήπως καμιά ιδέα για λύση;

Φιλικά[/quote']

oxi to idio i forthnet ipame 13kb gia grammi me 128 upload einai mia xara:)

Δημοσ.
Και εγώ πρίν μία βδομάδα είχα το ίδιο πρόβλημα... up/ 5kb

πήρα τηλέφωνο της βλάβες οτε ! ...

Έκαναν -- Reset ? !! την γραμμή και τώρα είναι όλα οκ.

Αυτό ήταν ένα γνωστό πρόβλημα με την αλλαγή firmware που έκανε ο ΟΤΕ στα siemens DSLAM (και ανέβηκαν πάλι στα 448/160kbps). Πολλοί ανέφεραν ότι είχαν πολύ χαμηλό upload 5-6ΚΒ/s. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα (τέλη Δεκεμβρίου '04). Η λύση είναι αυτή που αναφέρεις.

Δημοσ.

otenet 384/128. ανοίγω dc και έχω αμέσως upload 12-13 σταθερά (με 8 slots που γεμίζουν αμέσως) αλλά download 5 kb/s... Ένα τραγούδι που κατέβαζα εγώ πάλι πήγαινε με την φοβερή ταχύτητα των 500 bytes/sec!!!! Τα υπόλοιπα 4,5 kb/sec πήγαιναν στις συνδέσεις με τα 8 hub που είχα ανοιχτά. Μόλις έβαλα limit στο upload 5 kb/sec το τραγούδι ανέβηκε στα 3+... κατα τα αλλα είμαι ευτυχής κάτοχος dslicon_brrr.gificon_brrr.gif

Δημοσ.

ναι ρε παιδια και εγώ πριν βάλω DSL ήξερα ότι με το upload πεφτει η ταχύτητα αλλα φανταστηκα κάτι της τάξεως 384-128=256download rate..

Εγώ θέλω να κάνω upload στα ρ2ρ εκεί που κατεβάζω αλλα όταν δίνω 12-13(Forthnet) το download πέφτει στα 2 kb/sec με το ζόρι

nonono2.gif

Δημοσ.
h aliteheia einai oti me tellas 384 se dc++ kai torrents den nomizo na xo perasei pote ta 8kb/sec se upload edo kai kana mhna. Pantos se ftp epiane gyro sta 13-15 an kai einai kairos apo to teleutaio upload pou ekana se ftp.

akribos idia periptosh me ton filo tzinos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...