Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα τηλεόρασης να αγοράσω;

drX5pAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποια κάρτα tv αξίζει να αγοράσω. Το ποσό που διαθέτω είναι έως 150 Euro. Με ενδιαφέρει, εκτός από το να έχει καλό tuner και η δυνατότητα σύλληψης video. Έως τώρα είχα την Miro PCTV (κάρτα 8 ετών και βάλε) και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος. Είπα λοιπόν πριν πάω να πάρω την ίδια να κάνω μια ερώτηση εδώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

8a sou proteina na pareis tin pinnacle pc tv pro tin opoia exw ki egw i opoia exei apsogo hardware alla to pc tv vision (software) einai gia klamata!!! Exei apisteyta bugs kai problimata!! 8a sou proteina na pareis mia leadtek winfast i hauppage pou einai kai ftines kai kales!!!

Δημοσ.

Φιλε Ingenius, προς τα εκεί προσανατολίζομαι και γω. Πάντως θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω για το Software! Ειδικά στην έκδοση 5.5 δεν είχα κανένα πρόβλημα και η κάρτα μου ήταν η Miro!!! PCTV (σκέτο)

Για τους φίλους εδώ που δεν το γνωρίζουν ήδη, το telecontrol της κάρτας είναι προγραμματιζόμενο. Στο φάκελλο x:\Program Files\Pinnacle\Pinnacle PCTV\Remote\ υπάρχει ένα αρχείο που λέγεται profiles.ini.

Εγώ τερματίζω το PC απ'το κρεβάτι! Δείτε πως...

http://users.att.sch.gr/jginis/download/profiles.zip

Δημοσ.

Εγώ έχω την LeadTek WinFast 2000.

- Πριν που έμενα σε σπίτι με "καλωδιακή" σύνδεση (περιοχή Ευαγγελίστρια - Θεσσαλονίκη) είχα ωραιότατο σήμα. Αν έχεις καλό σήμα τότε θα είναι όλα εντάξει.

- Το μόνο αρνητικό, για το software της, είναι πως δεν μπορώ (δεν βρήκα ακόμη τρόπο) να αποθηκεύσω κάπου τις ρυθμίσεις για τα καλά, ώστε αργότερα να αποφύγω την αναζήτηση του κάθε σταθμού από την αρχή.

- Το τηλεκοντρόλ της είναι μια χαρά, αν και μου φένεται λιγάκι μεγάλο (όπως μιας Sony που έχουμε στο σπίτι).

Δημοσ.

Η σειρά Cinergy της Terratek είναι πολύ καλή, έχει τελευταίας γενιάς chip video, καλό tuner και καλή σύλληψη video.

Δημοσ.
Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποια κάρτα tv αξίζει να αγοράσω. Το ποσό που διαθέτω είναι έως 150 Euro. Με ενδιαφέρει' date=' εκτός από το να έχει καλό tuner και η δυνατότητα σύλληψης video. Έως τώρα είχα την Miro PCTV (κάρτα 8 ετών και βάλε) και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος. Είπα λοιπόν πριν πάω να πάρω την ίδια να κάνω μια ερώτηση εδώ.

Ευχαριστώ.[/quote']

Φίλε μου και εγώ θα σου προτείνω την Leadtek Winfast, την έχω πάνω απο χρόνο και για τα λεφτά της είναι super. Ισχύει βέβαια οτι πρέπει να έχεις καλή λήψη - εγώ έβαλα μια μικρή εσωτερική κεραία που την προσαρμόζω ανάλογα με το κανάλι που θέλω να πιάνω καλύτερα. Το software είναι ΟΚ (πρέπει να βάλεις την Γερμανία σαν χώρα αντί για την Ελλάδα), γενικά δεν θα έχεις παράπονο πιστεύω.

Δημοσ.
Η σειρά Cinergy της Terratek είναι πολύ καλή, έχει τελευταίας γενιάς chip video, καλό tuner και καλή σύλληψη video.

Να σου πω φίλε μου, αν κρίνω απ'την κάρτα ήχου της Terratek την οποία και έχω δοκιμάσει, νομίζω πως το δέλεαρ είναι μεγάλο! Σκέφτομαι να το ρισκάρω λοιπόν... Ευχαριστώ πάντως για τις πολύτιμες συμβουλές σας!

Δημοσ.

Έχω την Terratec Sinergy 600 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Αυτή η επιλογή δεν θα σε απαγοητεύσει. Μπορείς να την βρεις στην Στουρνάρη γύρω στα 90-95?.

Δημοσ.

Μια ακόμα ψήφο στην Leadtek Winfast TV 2000 XP Deluxe που έχω εγώ.

Κάνει 60?-70? και απλά είναι κορυφή για τα χρήματά της αλλά και εν γένει είναι

πάρα πολύ καλή.Επίσης δε θα χρειαστείς άλλα προγράμματα

μιας και τα συνοδευτικά της είναι πολύ καλά.

Καλές αγορές...

Δημοσ.

Συμφωνό με το φίλο pp6210 ότι πρέπει να βάλεις Γερμανία αντί Ελλάδα. Το βρίσκω φυσικό. Και εγώ με τη Pixelview αυτό κάνω!!! Γιατί; Γιατί έχω και εγώ το chip Conexant 878!!! Ακόμα περιμένω να δω κάρτ tuner με conexant και με συνοδευτικό της προκοπής. Πήγα να πάρω και εγώ τη Leadtek έβγαινε λέει και πρώτη σε τεστ. Και πάλ ιευχαριστώ τα παιδια εδώ. Από ότι φάινεται το chip της Conexant 878 είναι απλά ζόρικο. Καλό να βλέπεις Filmnet χωρίς ήχο. Αλλά το κάνουν φίλοι μου πάρα μα πάρα πολλά χρόνια τώρα... Απλά να δείτε πόσα χρόνια είναι σε κυκλοφορία.. Εδώ την έχω δίπλα μου αλλά δε τη βάζω μέσα..Έτσι και βάλω drivers της μαμας παώ για format ..δε ξαναβγαίνουν .. μόνο με άλλους και ψάξε βρες που είναι.... Θα την πάω για σκότωμα. Όποιος ξέρει βέβαια να τη ρυθμίζει με σωστό πρόγραμμα τότε καλή δουλειά. Την ίδια εικόνα βγάζει και με άλλες.. Δε εντυπωσιάστηκα ούτε από Pinnacle...Το φιλαράκι που την έχει έβαλε μπροστά μου την Pinnacle μετά την pixelview (είχε και παλιοότερα pixelviw απλά εμένα είναι το νεότερο rev 9f το γράφει πάνω της..). Έτσι μου μένει να δοκιμάσω τη Terratec Cinergy με το chip της Philips...Μόνο που είναι ακριβή ακόμα για μένα... (80 με 90? το μοντέλο 600)...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς κανένα μαγαζί που να φέρνει την Terratec Cinergy κάρτα ΤV ???

Εγώ την πήρα από Cosmodata, αλλά την είχαν και άλλα μαγαζιά στην Στουρνάρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...