STEVEHACKER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτή την κάρτα ήχου http://www.m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT-main.html Κατά τη γνώμη σας αξίζει να δώσεις τα 300 δολλάρια να πάρεις την εν λόγω κάρτα ήχου ή με τα ίδια φράγκα ( ή και με λιγότερα) μπορείς να πάρεις μία άλλη κάρτα που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά? Περιμένω τις απαντήσεις σας............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifrit Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2005 pisteyw kalyterh mia audigy 2 pio fthna 8a sou er8ei an kai den 3erw ti poiothta 8es kai pws 8a thn xrhsimopoihseis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Αν μας πείς για τι χρήση θέλεις κάρτα ήχου, θα μπορέσουμε να σου απαντήσουμε πιο "σωστά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STEVEHACKER Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Πιο πολύ με δελέασαν οι πολλές είσοδοι/έξοδοι ,αλλά εκτός αυτού θέλω να κάνω ποιοτικές ηχογραφήσεις από οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή. Για παράδειγμα, κάποιυς παλιούς δίσκους LP να τους μεταφέρω στο σκληρό και να τους dragάρω σε cd. Επίσης, λόγω του ότι παίζω μπουζούκι, τζουρά και μπαγλαμά και δάσκαλος μου είναι ένας μεγάλος στουντιακός μουσικός, ο Παναγιώτης Στεργίου, μου σύστησαν αυτή την κάρτα για "επαγγελματικής φύσεως ηχογραφήσεις" όπως μου είπαν. Εάν σας κάλυψα με αυτά που ανέφερα, παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Για ηχογραφήσεις είναι αρκετά καλή. Αν και υπάρχουν και καλύτερες λύσεις. Αλλά παίζουν ανάλογα με την τσέπη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 αν θες να παιζεις μονος σου μουσικη, ή ακομα και με φιλους αλλα δε σε νοιαζει αν ο ηχος θα γραφεται μεσα απο ενα input, μπορεις να κανεις χαλαρα τη δουλεια σου με μια εσωτερικη audigy και μια κονσολιτσα με εισοδος phantom για μικροφωνα... Επισης μπορεις να γραψεις απο LP σε πολυ καλη ποιοτητα. Τωρα αν θελεις να παιζετε μουσικη και ο ηχος του καθε οργανου να γραφεται on the fly σε ξεχωριστο καναλι ετοιμο για επεξεργασια, μαλλον πας για την ακριβη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 ανάλογα με την τσέπη σου, είναι αρκετά καλη σε γενικές γραμμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.