Προς το περιεχόμενο

Windows XP 64 Bit - Εμπειρίες....

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re paidia eseis pou exete 64-bitous epexergastes mipos tha itan kalitera na dokimazate kapoia edosi linux?

Ekei toulaxiston tha breite sxedon oti programma iparxei na balete!!

Etsi ki allios tha paideuteite kai gia ta 2, toulaxiston tha mathete kai 5 pragmata kai apo linux

Otan tha bgei 1 kali ekdosi windows balte ti, alla mexri tote apla tha paideueste na ta kanete na doulepsoun!

se epipedo gnoseon telika den prokeite na kerdisete tipota.Eno me to linux kati parapano tha mathete

Δημοσ.

παιδια εγώ έχω μια απορία.Οι μικρότερες εταιρίες θα παρέχουν υποστήριξη σε 64bitous drivers ή θα μας αφήσουν ξεκρέμαστους;Εγώ ακόμα ανάρωτιέμαι αν θα καταφέρω ποτέ να βρω 64bitous drivers για την καρτα tv μου την prolink pixelview play tv.Σιγά μην κάτσει η prolink να βάλει drivers για μια κάρτα των 30ευρώ.Από την άλλη θα μου πείτε να βάλω τους generic drivers που σίγουρα θα βγουν σε 64bit αλλα έλα που δεν μου δούλεψαν ποτέ οι 32bitoi.Άρα θα αναγκαστώ να έχω και τα 64bita και τα 32bita windows για να μπορώ να λειτουργώ όλες τις συσκευές μου ή αλλιώς πρέπει να τις αντικαταστήσω

Δημοσ.

Οι περισσότερες εταιρίες θα βγάλουνε drivers.

Καθώς και το λειτουργικό θα έχει από μόνο του αρκετούς drivers [ όπως και τα τωρινά windows ]

Δημοσ.

Όταν κυκλοφορήσει η Intel τον 64bit της θα κυκλοφορήσουν 64bit drivers και Του Πουλιού το Γάλα σε 64bit versions. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Microsoft περιμένει την intel για να "ξαμολήσει" τα Win64 στην αγορά.

Δημοσ.

Και επειδή οι Intelάδες μας λένε για τους Intel με 64BIT , κλπ κλπ.

Τι νομίζατε ότι η AMD θα έδινε την καλή στην Intel?

Δώσαμε κάτι, αλλά τι δώσαμε?

Το πήρατε , και το ονομάσατε και Intel EM64T [ Extended Memory Technology ]

Λοιπόν, καλημέρα:

Intel Pentium 4 630 3.0GHz EM64T Review ( 32BIT & 64BIT Windows XP x64 RC-1 benchmarks )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...