coffeex Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Apla lew oti yparzoun cpu ths intel sta 64 bit pou den exoun kykloforisei episima gia to koino.
billpeppas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Απλά θα το διατυπώσω: Οι επεξεργαστές της Intel έχουν partial support 64BIT , οι εντολές μάλιστα είναι δανεικές από την AMD.
doukas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/36341/ Merikoi drivers den xero ean exei do8ei xana to link apo allon xristi
ppplll Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Re paidia eseis pou exete 64-bitous epexergastes mipos tha itan kalitera na dokimazate kapoia edosi linux? Ekei toulaxiston tha breite sxedon oti programma iparxei na balete!! Etsi ki allios tha paideuteite kai gia ta 2, toulaxiston tha mathete kai 5 pragmata kai apo linux Otan tha bgei 1 kali ekdosi windows balte ti, alla mexri tote apla tha paideueste na ta kanete na doulepsoun! se epipedo gnoseon telika den prokeite na kerdisete tipota.Eno me to linux kati parapano tha mathete
Guerriero4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 sumfonw me ton ppplll, mexri na bgei teliki ekdosi, einai megalo zori na baleis win 64bit. kalutera me linux.
billpeppas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Ζόρι δεν υπάρχει. Κανένα μα κανένα. Ακριβώς τα ίδια steps με τα Windows XP. Εγω τρέχω εδώ και καιρό Gentoo 64BIT AMD..
insomniac_new Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 παιδια εγώ έχω μια απορία.Οι μικρότερες εταιρίες θα παρέχουν υποστήριξη σε 64bitous drivers ή θα μας αφήσουν ξεκρέμαστους;Εγώ ακόμα ανάρωτιέμαι αν θα καταφέρω ποτέ να βρω 64bitous drivers για την καρτα tv μου την prolink pixelview play tv.Σιγά μην κάτσει η prolink να βάλει drivers για μια κάρτα των 30ευρώ.Από την άλλη θα μου πείτε να βάλω τους generic drivers που σίγουρα θα βγουν σε 64bit αλλα έλα που δεν μου δούλεψαν ποτέ οι 32bitoi.Άρα θα αναγκαστώ να έχω και τα 64bita και τα 32bita windows για να μπορώ να λειτουργώ όλες τις συσκευές μου ή αλλιώς πρέπει να τις αντικαταστήσω
Exoskeletor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 pedia peite site na katebasoume ta windows xp 64bita.
billpeppas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Οι περισσότερες εταιρίες θα βγάλουνε drivers. Καθώς και το λειτουργικό θα έχει από μόνο του αρκετούς drivers [ όπως και τα τωρινά windows ]
dimitris__ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Όταν κυκλοφορήσει η Intel τον 64bit της θα κυκλοφορήσουν 64bit drivers και Του Πουλιού το Γάλα σε 64bit versions. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Microsoft περιμένει την intel για να "ξαμολήσει" τα Win64 στην αγορά.
billpeppas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Πρός απόδειξην του εναντίου, 28 Μαρτίου πιθανή release της Full Edition.
billpeppas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Και επειδή οι Intelάδες μας λένε για τους Intel με 64BIT , κλπ κλπ. Τι νομίζατε ότι η AMD θα έδινε την καλή στην Intel? Δώσαμε κάτι, αλλά τι δώσαμε? Το πήρατε , και το ονομάσατε και Intel EM64T [ Extended Memory Technology ] Λοιπόν, καλημέρα: Intel Pentium 4 630 3.0GHz EM64T Review ( 32BIT & 64BIT Windows XP x64 RC-1 benchmarks )
Exoskeletor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 billpeppas, pou eine to review gia 64bita windows?
billpeppas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμα. Θα ανέβει σε κανά 5ήμερο στο http://www.gognet.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.