Brother_Paul Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Paidia exw mia aporia. Eimai foithts sto e3wterinko kai xreiazomai ena fothto pc kai psaxnw meres twra xwris na mporw na katalhksw pou8ena. Ti mou xreiazetai na exw centrino h kanoniko epe3ergasth kai symfairei na pare ena laptop ths alienware? Eida oti exoun para polu kala specs kai kales times alla se periptwsh vlavis ti ginetai? Exei kaneis kati na mou proteinei ? Ta turbo-X einai kala i opws ka8e ellhniko proion emperiexei kinduno katastrofhs se mikro xroniko diasthma? Euxaristw prokatavolika kai elpizw na mhn sas kourasa.
doomx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Για να μιλάς για Alienware φαντάζομαι θα είσαι στις ΗΠΑ. Τα Alienware Που έχει δει εγώ είναι και καλά "μούρη"! Βέβαια, έχουν καλά specs μέχρι και on-site υποστήριξη παρέχουν, αλλά από την άλλη είναι αρκετά ακριβά (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ) μίας που το πιό φτηνό τους έχε 1500$AR. Τα TurboX πάλι δεν θα έλεγα ότι τα έχω και σε φοβερή υπόληψη και δεν έιναι και φτηνά. Λοιπόν, βασικό θέμα είναι που είσαι φοιτητής. Είσαι Ευρώπη ή Αμερική; Τα 1500$ μπορεί να ακούγονται φτηνά (διότι είναι περίπου 1150Ευρώ) αλλά από ΗΠΑ βρίσκεις φορητό με πολύ λιγότερα. Αφού απαντήσεις στην προηγούμενη ερώτηση, πες μου πόσα λεφτά δίνεις για φορητό και τι θες να κάνεις με αυτό. Θες να παίζεις και παιχνίδια, να κάνεις edit video από DV ή κάτι εξειδικευμένο; Θα το κουβαλάς δεξιά και αριστερά ή θα το έχεις κατά κύριο λόγο σπίτι; Γενικά αν είσαι στις ΗΠΑ και το φορητό το θες για word processing, παρουσιάσεις, να βλέπεις κανένα DVD, Email, και άλλα τέτοια απλά να ξέρεις ότι και με 1000$ (770Ευρώ) μπορείς ΆΝΕΤΑ να βρεις φορητό (Dell, HP/COMPAQ, Acer). Και αν βάλεις και ακόμα 200$ για 2-3 χρόνια ό,τι και να γίνει θα έρχονται στο χώρο σου να στο φτιάξουν. Αν πάλι θέλεις να βάλεις πολύ χρήμα (2000$) μπορείς να πάρεις ένα πάρα πολύ καλό μηχάνημα που θα τα κάνει όλα (Sony, Dell, Toshiba, IBM). Και για φτήνια θα βρεις κάτι με 700-800$ αλλά μην περιμένεις να παίζεις σε αυτά παιχνίδια. Δες: http://www.techbargains.com http://www.notebookreview.com (το καλύτερο)
pseira Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 alienware εχει και στο UK και σύυντομα και στη Γερμανία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.