Innersense Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Γειά χαρά. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το πρόβλημα, γιατί πραγματικά δυσκολεύτικα να το βρω με search. Παρουσιάζεται πολύ συχνά το πρόβλημα, να ζητάω απο τον "βιντεοκλαμπά" μου κάποια ταινία ευρωπαϊκού – αμερικάνικου κινηματογράφου και εκείνος να αδυνατεί να με εξυπηρετήσει γιατί δεν γνωρίζω να του πω τον ελληνικό τίτλο [βλέπε «ο μεταφραστής είχε κέφια» = η ελληνική απόδοση του τίτλου δεν έχει καμία σχέση με τον αυθεντικό] οπότε και σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ναι όπως καταλάβατε το απαρχαιωμένο λειτουργικό αναζήτησης του δουλεύει μόνο με ελληνικούς τίτλους. Οκ καταλαβαίνω πως η πιο εύκολη λύση είναι να αλλάξω βιντεοκλάμπ, επειδή όμως ο εν λόγω κύριος διαθέτει μια πραγματικά εντυπωσιακή γκάμα ταινιών, έλεγα μήπως έβρισκα εγώ καμιά άκρη για να καταφέρω να συνεννοηθώ και να πάρω τελικά την ταινία που θέλω! Υπάρχει λοιπόν στο δίκτυο καμία μηχανή αναζήτησης που να δίνει το στοιχεία κάποιας ταινίας, συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού τίτλου της; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν κάτι ανάλογο, δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω καμία άκρη με το search.
Innersense Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 migel, σε ευχαριστώ αν η νοοτροπία τους είναι να καλύπτουν κυρίως νέες κυκλοφορίες, όντως περιέχουν και αρκετές κυκλοφορίες παλαιότερων ταινιών, οπότε λίγο απο το ένα, λίγο απο το άλλο, κατάφερα να βγάλω μια άκρη. ευχαριστώ ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.