Προς το περιεχόμενο

*.exe ή *.lnk σε HTML και user/pass σε HTML

ErrOr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πεί κανένας πώς μπορώ να τρέχω αυτόματα κάποιο *.exe ή *.lnk σε HTML χωρίς να μου βγάζει να το κάνω download.Απλά να το τρέχει κατευθείαν.

Το χρειάζομαι αυτό γιατί θέλω να κάνω active desktop στο PC μου και να μου τρέχει τις εφαρμογές όπως τρέχουν στα windows οι συντομεύσεις.

Πχ εάν θέλω να τρέξω τον IExplorer να μου τον τρέχει από την σελίδα αυτή και όχι να μου βγάζει να τον κάνω download :lol:

Ακόμα Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο τρόπο που να έχω στο HTML κάποια φόρμα στην οποία να μπορώ να κάνω χρήστες με user/pass και να τους πετάει σε έναν συγκεκριμένο φάκελο που θα έχει ο κάθε χρήστης.

Δηλαδή πχ βάζω για user/pass το user1/pass1 και με στέλνει στο C:\user1 άμα βάλω για user/pass το user2/pass2 να με στέλνει στο C:\user2

Δεν με χαλάει άμα είναι τελείως μπακαλίστικο και φαίνεται σε δεξί κλίκ.Εάν το έχει κάνει κανείς να τραβάει τα user/pass από κάποιο *.txt αρχείο θα μου ήταν ακόμα ποιο εύκολο :wink:

Δημοσ.

Βασικά το θέμα με τα user/pass το βρήκα σε flashaki το μόνο που θέλω είναι το πως τρέχω *.exe από σελίδα

Κανείς που να ξέρει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...