Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω 2 παλιά παιχνίδια......

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.) Παλιά,περίπου το 92-93,έπαιζαω στην Amiga,ένα παιχνίδι.Ήταν κάτι Ninja,παιζόταν και διπλό αλλά και μονό.Αυτός ο Ninja,έπαιρνε διάφορα όπλα και πυροβολούσε,πέταγε σπαθιά,χειροβομβίδες και ότι άλλο μπορούσε να φανταστεί κανείς.<P><BR>2.) Το άλλο παιχνίδι ήταν,ότι έπαιρνες ένα αγοράκι που είχε μια μπάλα και με την οποία σούταρε και βάραγε τους κακούς(σκυλιά,ανθρώπους,γάτες κ.α).<P>Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγονται;;Δεν θέλω να μου πείτε από που να τα κατεβάσω,απλώς να μου πείτε πως λέγονται.(Θέλει να τα αγοράσει κάποιος φίλος μου για την συλλογή του από παλιά games).<p>[ 26-07-2001: Message edited by: jimmy87 ]

Δημοσ.

Δυστυχώς,δεν ήταν αυτό....Οι Ninja ήταν πράσινοι,όχι γκρίζοι....Πάντως το είδα αυτό που λες....ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!! wink.gif" border="0<BR>Με το αγοράκι τι γίνεται;;;<BR>Δεν ξέρει κανένας τίποτα;;<p>[ 27-07-2001: Message edited by: jimmy87 ]

Δημοσ.

Sto Shinobi diplo epeze enas-enas.Isws to paixnidi pou thelei o filos mas me tous ninja na einai to Shadow Dancer...me ena aspro Ninja pou eixe kai ena skylo mazi kai ekane oti periegrapse o jimmys.<P><BR>Twra gia to 2o den mou erxete kati sto myalo

Δημοσ.

Οχι δεν ήταν αυτό με τον άσπρο Ninja.Ήταν 2 πράσινοι(στο διπλό) και βαράγανε.Θυμάμαι ότι λεγόταν Alcatraz η κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Φίλε jimmy87 το παιχνίδι που ψάχνεις λέγεται σίγουρα.. Alcatraz! Δεν το έψαξες; Είδα κάτι εικόνες που είχε στο house of the underdogs απο τη σελίδα <A HREF="http://www.abandongames.com" TARGET=_blank>www.abandongames.com</A> <BR>Αλλά δυστυχώς δεν κατέβαινε από εκεί γιατί λεει θέλουν άδεια από την εταιρεία και μπούρδες. Αλλά εγώ έψαχνα το παιχνίδι που είπε ο blackman με το σκύλο. Ξέρει κανείς που αλλού μπορούμε να βρούμε αυτά τα δύο παιχνίδια;;

Δημοσ.

Ναι αυτό ήτανε!!!Μπορείς να μου πεις ακριβώς-ακριβώς το site;;(κάντο copy και μετά paste εδώ μέσα).Από που μπορώ να το κατεβάσω;;Μπορεί να μου πει κανένας;;;<p>[ 28-07-2001: Message edited by: jimmy87 ]

Επισκέπτης
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by jimmy87:<BR><STRONG>1.) .............<BR>2.) Το άλλο παιχνίδι ήταν,ότι έπαιρνες ένα αγοράκι που είχε μια μπάλα και με την οποία σούταρε και βάραγε τους κακούς(σκυλιά,ανθρώπους,γάτες κ.α).<P>Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγονται;;Δεν θέλω να μου πείτε από που να τα κατεβάσω,απλώς να μου πείτε πως λέγονται.(Θέλει να τα αγοράσει κάποιος φίλος μου για την συλλογή του από παλιά games).<P>[ 26-07-2001: Message edited by: jimmy87 ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>nomizw to paixnidi legetai <B>Soccer Boy</B> .einai ena melaxrino agori (kapws akougetai afto telospantwn...xexexe)pou klotsaei mia mpala..to exw paiksei paliotera apo oti 8ymamai...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...