romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 einai para polli akrivi!!!den aksizei akoma auta ta lefta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Ε, όχι και πανάκριβή! Τόσο δίνει η sony το καλό μοντέλο 23" Sto κάτω κάτω μια οθόνη 19" TFT έχει 1280*1024=1.310.720 pixel Η οθόνη της apple έχει 2560*1600=4.096.000pixel , δηλαδή υπερτριπλάσια pixel Oι TFT με καλή χρωματική απόδοση (π.χ. EIZO) παίζουν στα 1000€, οπότε ήταν αναμενόμενο η οθόνη της Apple να είναι κοντά στο τριπλάσιο (που στο κάτω κάτω ξεπερνάνε οι προδιαγραφές της ακόμα και το Adobe sRGB σε χρωματική απόδοση, αν θυμάμαι καλά), αφού έχει υπερτριπλάσια ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανίσχυρος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Re paidia blepo ksana kai ksana afto to topic kai aporo. Yparxei ontos tetoio prama? An exete kanena site gia agora doste to. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μάλλον δεν διάβασες τα προηγούμενα post Δεν πρόκειται για πλάκα, η οθόνη πωλείται και on-line στην Ελλάδα στο http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/2/wo/2al8KfNxBJVa8TUlXcdzy0/3.0.5.16.0.0.1.1.3.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mundialito Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα, Θελω να αγοράσω και εγω την Apple Cinema για Pc. Μου ειπαν ομως οτι δεν καλιμπράρεται για Pc. Γνωρίζετε κάτι πανω σε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα' date=' Θελω να αγοράσω και εγω την Apple Cinema για Pc. Μου ειπαν ομως οτι δεν καλιμπράρεται για Pc. Γνωρίζετε κάτι πανω σε αυτο?[/quote'] Στους Mac έχει πρόγραμμα για τις ρυθμίσεις. Στο PC, μπορείς να ρυθμίσεις μόνο το brightness (το contrast δεν έχει νόημα να αλλαχθεί όταν το σήμα είναι DVI). Όμως όλες οι σύγχρονες κάρτες γραφικών έχουν ρυθμίσεις για gamma, contrast, brightness, κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Πάρε μια RX600XT 128MB και θα είσαι μια χαρά. Εγώ την έχβ και είμαι super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Υπάρχει ρε παιδιά βύσμα VGA - to -DDL . το είχα ψάξει και εγώ παλιότερα αλλά νομίζω έφτανε τα 300? το κόστος του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.