phovos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Τσιμπισα ενα silencer5 για τη VGA μου αλλά δε μπορώ να βγάλω το παλιό σύστημα ψυξης!Εβγαλα τις βίδες από πίσω αλλά η ψύκτρα δε βγαίνει με τίποτα! Ξέρετε αν έχει κάμια βίδα που δε φαίνεται ή απλά έχουν κολλήσει τα pads από τις μνήμες και δε βγαίνει...Γενικά αν ξερετε κανενα κολπο να την βγάλω ή αν έχετε κανένα guide με αναλυτικές οδηγίες θα με βοηθούσε πάρα πολύ!!
apocalypse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ναι είναι λιγάκι ζόρικη , γιατί πιάνει παντού. Δεν έχει άλλες βίδες πέρα από αυτές που φαίνονται από την πίσω πλευρά. Δοκίμασε να την ζεστάνεις. Μια λύση είναι το πιστολάκι (μαλλιών , όχι το magnum). Αλλιώς ξαναβίδωσέ την ψύκτρα , βάλε το pc να τρέξει βαριά παιχνίδια για 20-30 λεπτά και μετά σβήσε το και ξαναδοκίμασε να την βγάλεις.
phovos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ναι το πιστολακι το σκεφτηκα κι εγω αλλα έχω ενα που είναι πολύ μουφα και δε κανει δουλεια!Θα βαλω κανενα 3dmark κανενα μισαωρο και θα ξαναπροσπαθησω... ------------EDIT--------------- Μισή ώρα 3dmark σε συνδιασμό με το πιστολακι της Σούλας από δίπλα κί έγιναν βούτηρο τα thermal pads
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Τι λετε ρε παιδια εγώ την δικια μου 9800 προ με το πιστολακι τα καταφερα. Βαλτω λίγο κοντα στο τερμα και σε 2 λεπτα θα ξεκωλείσει μια χαρα. Μεχρι να την βγάλεις από τον υπολογιστή μπορεί να σου ξανακρυώσει..
evkar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 άσχετο ,αλλά σήμερα άλλαξα το ανεμιστηράκι της κάρτας μου (6800 ULTRA) που έκανε πολύ θόρυβο , με ένα zalman V700 χαλκό . Καταπληκτικό ανεμιστήρι και τρομερά θόρυβο , καμία σχέση με το παλιό της Αsus . Για όσους ενδιαφέρονται οι Asus κάρτες , έχουν τα ανεμιστήρια με βίδες (και το χαλκό) και είναι πολύ εύκολες στην αποσυναρμολόγηση ,αν θέλετε να αλλάξετε ανεμιστήρι.Το γράφω . γιατί βλέπω ότι σε άλλες κάρτες χρειάζεται πιστολάκι (!!!!)
ktiniatros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 re paides pws mporoume na katalavoume pws paei apo 8ermokrasies(mi pa8ei kai tpt)?? exw nv 5600 kai peta3a ti manisia psi3tra kai evala mia psi3tra tis evercool logw 8oruvou. na tre3w kana 3dmark gia kammia writsa na dw an 8a exei kollimata??
giorgos th. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 giati na exeis provlima?mia xara tha eisai.kai pithanotata tha sikonei kai parapano o/c etsi.kai to 3dmark den einai kaki idea.trexto na deis pos paei.
Κοπρίτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 re paides pws mporoume na katalavoume pws paei apo 8ermokrasies(mi pa8ei kai tpt)??exw nv 5600 kai peta3a ti manisia psi3tra kai evala mia psi3tra tis evercool logw 8oruvou. na tre3w kana 3dmark gia kammia writsa na dw an 8a exei kollimata?? τρεηε δυο τρεις λουπες 3Dmark03 αλλα σε full detail... να ζορισει η καρτουλα... οχι τιποτα αλλο απλα για να βεβαιωθεις οτι παταει καλα η καινουρια ψυκτρα... επισης εαν εχεις κανενα πανελακι Thermal monitoring βαλε ενα σενσορα κατω απο την ψυκτρα οσο πιο κοντα στον πυρηνα να δεις ενδεικτικα τι παιζει απο θερμοκρασιες... καλο ειναι την ωρα που θα τρεχεις το 3dMark να το παρακολουθεις κιολας για τυχον artifacts...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.