MKaragia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδια οι τύποι στο Tripod μου έκλεισαν τη σελίδα μου στα καλά του καθουμένου μετά από 6 μήνες κανονικής λειτουργείας!! Πήρα μια ωραία μέρα ένα email που έλεγε ότι η σελίδα μου παραβαίνει τους όρους λειτουργείας ή κάτι τέτοιο. Η σελίδα είχε ένα postnuke πλαίσιο με 2 παιχνίδια που φτιάχνω σε GL. Δεν είχα καμοία προειδοποίηση και εδώ και 2 μέρες δεν έχουν απαντήσει στο email που τους ρωτάω γιατι μου έκλεισαν το site. Δεν έιχα υπερβεί το quota του χώρου ούτε στα αρχεία ούτε στην DB και φυσικά δεν είχα ανάρμοστο περιεχόμενο. Είχε κανείς παρόμοιες εμπειρίες;
Leandro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Vasika an thes na kaneis kati sovaro min empistevesai free hosting. Ego mia fora ki enan kairo pou eixa account ekei den mou esteilan kan email. Ena aplo forum eixa
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ena apo ta kalytera free host einai kata tin gnwmi mou to free linux host...100 mb xwros kai ola pane kala!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.