Προς το περιεχόμενο

mobo FCPGA2 υπαρχει περιπτωση να βρω?

TEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω να βρω μια mobo fcpga2 για pentium 3 1ghz. απο οτι εχω καταλαβει μεχρι στιγμης αυτο ειναι εξαιρετικα δυσκολο, μιας και ενω οι μητρικες fcpga βρισκονται σχετικα σε αφθονια, οι μητρικες fcpga2 λεσ και ανοιξε η γη και τις καταπιε. (μπορει να ειμαι υπερβολικος).

εχει κανεις καμια ιδεα?

που και πως μπορω να βρω λυση στο προβλημα μου?

ευχαριστω...

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά.... Που βρήκες FCPGA ? Γιατί προσωπικά ψάχνω να βρω εδώ και κάτι μήνες μητρικές για επεξεργαστές P3<600MHz αλλά τζίφος, βρίσκω μόνο FCPGA2! Τουλάχιστον σε "καινούριες" μόνο κάτι Jetway, Matsonic και τέτοια...

Πληροφοριακά, οι περισσότεροι εισαγωγείς έχουν κομμάτια στο στοκ (oktabit, etc) αλλά θα βρεις και σε καταστήματα στη Στουρνάρη (Αθήνα). Αν είσαι αλλού, ένα τηλεφωνάκι στα internet shops θα αποφέρει καρπούς. Κυκλοφορούν και μάλιστα μπόλικες στην αγορα, παίζει να βρείς και μοντέλα QDI Advance 6T.

Για μενα, μπορείς να μου πεις που θα βρω FCPGA?

Δημοσ.

εχω βρει αρκετες για fcpga επεξεργαστες (asus κυριως) στο computer zeppelin στο παγκρατι (αν και δεν ειμαι απο αθηνα) εχει και σελιδα στο net.

αν εχεις κατι πιο συγκεκριμενο υποψιν σου για το προβλημα μου πες μου. παντως cosmodata στην στουρναρη δεν ειχε τιποτα.

οσο αναφορα εταιρειες κατασκευης δεν εχω κατι συγκεκριμενο υποψιν μου. τρωγοντας ερχεται η ορεξη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...