Προς το περιεχόμενο

T230 και το τελικό σίγμα...

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα μηνύματα όταν γράφω με Τ9 μου εμφανίζει αυτόματα το τελικό σίγμα, αλλά όταν γράφω ένα-ένα τα γράμματα (π.χ. στις επαφές) στο πλήκτρο 7 έχει μόνο το σ και όχι το ς. Ξέρετε αν αλλάζει αυτό δηλαδή αν γίνεται να γράφω το ς;;;

Δημοσ.

Αν δεν στο βγάζει μάθε αν γίνεται με αναβάθμιση του λογισμικού. Αλλιώς μην ανησυχείς, ετσι κι αλλιώς αυτός που το λαμβάνει, κεφαλαία τα βλέπει, οπότε δεν έχεις πρόβλημα :wink:

Δημοσ.

Στα μηνύματα δεν με πειράζει, αφού έχω το Τ9 (το βγάζει αυτόματα... :wink:). Απλά αν γίνεται να μπαίνει θα ήταν καλό για τα ονόματα (π.χ. Δημήτρης)

Δημοσ.

Ok, tote... Και κάτι άλλο που το έψαξα και έχω απορία ... Στα μηνύματα γράφει μέχρι 76 χαρακτήρες μόνο (στα Ελληνικά). Αλλά ξέρω ότι γίνεται να γράψεις και 160 στα Ελληνικά, πώς όμως; (το έχει κάνει ένας φίλος σε παλιότερο κινητό Τ65 νομίζω). Madsurfer ευχαριστώ...

Δημοσ.
grafei mono 76 giati exeis to ellhniko,mporeis na to gyriseis sto typiko abc opou exei kai ellhnikous xaraktires kai grafei kanonika.

Να'σαι καλά... είχα ΝΟΚΙΑ και δεν ξερω Χριστό από SE. Μήπως είναι δυνατό να μπεί μία γλώσσα που να είναι σαν το abc... αλλά τα πρώτα γράμματα να είναι τα ελληνικά? Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...