PsYChiC Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ψάχνω εδώ και μία βδομάδα και δεν έχω βρει τίποτα στα ελληνικά sites για την 6800GT PCI-E.Το μόνο που βρήκα σήμερα είναι αυτό Designed for PCI Express x16 Αλλά και πάλι νομίζω έχουνε κάνει λαθος και ειναι AGP και οχι PCI-E. Έχει κανείς από εσάς 6800GT PCI-E?Η ξέρετε που μπορώ να την βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 nomizo pos i kaliteri epilogi einai vreis tin Gainward 6800gt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsYChiC Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Εδώ σου λέω δεν βρίσκω καθολου 6800GT PCI-E και εσύ μου λες να βρώ Gainward? Άσε που νομίζω δεν βγαινει σε Gainward , δεν βγαίνει και απο πολλές εταιρείες http://www.overclockers.co.uk/acatalog/copy_of_6800_Series.html MSI , Leadtek , OcUK και XFX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 stin ellada den vriskeis.sto eksoteriko omos..i 6800gt se pci-e vgainei apo Gainward,Leadtek,MSI,eVGA,XFX,BFG kai PNY i opoia einai i xeiroteri. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Στο εξωτερικό βρήκα και γω την MSI στα 445? τελική και σκέφτομαι να διώξω την AGP Μου για να πάρω nforce4 μητρική... MSI φυσικά πάλι Ελλάδα μην περιμένεις και πολύ σύντομα..Πάντως σε κανένα μήνα ή ενάμιση πιστεύω να έχουν έρθει μερικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsYChiC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Kαι εγώ τώρα θα πάρω nForce4 ή SLI ή Ultra. Άσχημα τα πράγματα...από'τι βλέπω μαλλον και γώ απο εξωτερικό θα την πάρω γιατί δεν αντέχω άλλο χωρίς pc(το παλιό μου κάηκε). Έχετε να προτήνετε κανένα site που να έχετε ξαναπάρει και να μέινατε ευχαριστημένοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 PsYChiC, αν δεν βαριεσαι να ψαξεις, το http://www.skroutz.gr ισως μπορει να σε βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsYChiC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Τι να παραγγείλω από οτι να ναι site στο εξωτερικό?Δεν πολυ εμπιστεύομαι... Αν και ειδα μερικά απο αυτά και δεν έχουνε την 6800GT PCI-E...μονο το overclockers.co.uk αλλά και αυτό για pre-order Εσύ pseira πού είδες την MSI? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Εγω την είδα στο http://www.kmelektronik.de Είναι να παω Μοναχο στις 28 Φεβρουαρίου και ψάχνω σε διάφορα καταστήματα της περιοχής για τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsYChiC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Καλά μέχρι 28 Φεβρουαρίου θα τις εχουν φέρει και Ελλάδα...Τώρα ειναι το θέμα τι κάνουμε δεν την βρίσκω πουθενά ούτε έξω ούτε μέσα.Αρχίζω να σκέφτομαι να πάρω την απλή 6800 αλλά δεν λέει,οποιος δει πουθενά 6800GT PCI-E pls να postάρει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.