Προς το περιεχόμενο

Mame 0.90!!! Μου λείπουν games!!! (4 τον αριθμό)

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάμποσο καιρό πήρα από τον _DiMoN_ την full mame συλλογή 0.85 + το cd με την 0.87.

Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησαν η 0.88, 0.89, και 0,90 versions.

Τις προμηθεύτηκα από τον θείο "adsl"

Αποφάσισα λοιπόν να τις φτιάξω σε dvd (ξανά???) με την βοήθεια του clrmame pro και binary mame 0.90 (windows command line) εκδοχή του mame για να δώ και αν είμαι up to date, καθώς και να φτιάξω την συλλογή με την επιλογή split sets (κάθε κλώνος του παιχνιδιού έχει μόνο τα αρχεία που διαφέρουν από το parent set) και όχι τα non-merged sets (κάθε κλώνος μπορεί να τρέξει μόνος του χωρίς να ζητάει τα αρχεία από το parent set). Έτσι είναι τα roms που πήρα από τον _dimon_.

O λόγος που θέλω να το κάνω είναι απλά επειδή η επιλογή split sets πιάνει λιγότερο χώρο στον σκληρό και εγώ έχω όλη την συλλογή στον σκληρό.

Όταν τελείωσε το rebuilding από το clrmame pro διαπίστωσα μέ έκπληξη ότι μου λείπουν 4 games.

>You are missing 4 of 5418 known Mame090 sets (+ BIOS sets)

column2j
olds
vstriker
vstrikra

Έψαξα σε όλα τα γνωστά sites αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να τα βρω???

Μία ερώτηση στους ειδήμονες του mame Olorin & Nemo: Προσπάθησα να φτιάξω ένα dat του dneomame (προσέξτε dneomame και όχι neomame η έκδοση που παίζει το metal slug 5), αλλά το clrmame pro αρνείται να μου το φτιαξεί. Με το κανονικό mame δεν έχω prob.

Αν του πληκτρολογήσω από την command line dneomame -listxml > dneomame.dat μου το δημιουργεί. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το αρχείο σαν κανονικό dat ή δεν κάνει?

Δημοσ.

Όταν τελείωσε το rebuilding από το clrmame pro διαπίστωσα μέ έκπληξη ότι μου λείπουν 4 games.

>You are missing 4 of 5418 known Mame090 sets (+ BIOS sets)

column2j
olds
vstriker
vstrikra

Έψαξα σε όλα τα γνωστά sites αλλά τίποτα. Υπάρχει τρόπος να τα βρω???

Θα τα βρεις εδώ. :wink: ... μέχρι την δευτέρα.

Δημοσ.

Ok thanx!!!

Για το άλλο θέμα κανείς???

edit by me:

μήπως έχει κανείς τα δύο αρχειάκια που βρίσκονται στο mslug5nd

>268-v1d.bin 8.0mb
268-v2d.bin 8.0mb

Δημοσ.

Μου λείπουν μερικά roms από τα sets alla to παλεύω...

edit:

από την ανεπίσημη έκδοση μου λείπουν 137 sets αλλά έχω το metal slug 5 working!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...